Care sunt celelalte motive, sunt curios?
Printable View
Care sunt celelalte motive, sunt curios?
Pretul mare la achizitie atat al consolei cat si al jocurilor. Eu cumpar 99% jocuri SH care costa maxim 50 de lei. Dar nu despre asta e vorba in topic. Sunt convins ca Uncharted 4 va fi top notch, merita asteptarea. :-B
Aaa, pai nu-i nimic nou sub soare, ne-am obisnut toti cu amanarile astea.
Asa au amanat si The Order 1886 :evil:
Meanwhile at Crystal Dynamics
http://i.imgur.com/dyLLXJy.gif
Parcă văd ca amână si TR, bomboana pe colivă, mai ales ca vreau sa iau XOne de sărbători
Lasa Dant3, ia-ti tu one, ai ce juca, nu-ti fa griji [emoji51].
Eu voiam QB si Ori, Ori vad ca apare pe 360, am un 360 de la un amic, celelalte nu sunt pe gustul meu. Ma refer la ce au lansat pana acum
this is good :)
Is it 2016 yet?
This Certainly Isn't Confirmation of a PS4 Uncharted Collection - Push Square
Quote:
Well, let's just look at the box art for a second shall we: it's got the old PlayStation Network logo on it and the 'Only on PlayStation' symbol is in the wrong position. Moreover, there are no ratings, and the artwork is old. The proposed release date – 30th September – is a Wednesday, so it would be in line with usual European deploy dates, but Sony's yet to even acknowledge this collection's existence, so we doubt that a small online shop would be privy to such important launch plans.
Era clar că este o copertă provizorie. Eu sper ca data să fie corectă 😊
Nu zice că e provizorie, zice că e fake..
Sony si Naughty Dog nu au recunoscut nimic nici cand au aparut zvonuri legate de The last Of Us Remastered.
O sa vedem ce va fi, posibil sa anunte ceva la E3.
Din punctul meu de vedere, daca apare colectia Uncharted pe PS4 atunci, din punctul meu de vedere, e clar ca acesta este motivul pentru care au amanat Uncharted 4.
Cu siguranta de asta au amanat U4, ca ei stiu ca vor vinde mai bine in februarie-martie decat in noiembrie-decembrie! Si nici nu conteaza cate copii vinzi in primele 2-3 luni de la lansare la pret intreg...
Cum sa vanda mai bine in feb cand in nov-decembrie sunt cele mai mari vanzari fortate de sarbatori peste tot in lume. In primele doua luni avand in vedere hype-ul lansarii unui astfel de titlu ar fi spart top-urile in perioada aia la pret intreg atat pe preorder cat si day 1
Un articol interesant
http://www.gamestm.co.uk/features/ca...save-next-gen/