Vb cu Monky sa introduca. :evil:
Printable View
Vb cu Monky sa introduca. :evil:
Hai să fim serioși. Dacă-l lansau într-o stare precară se comenta negativ. Că-l amână să fie totul în regulă iar se comentează negativ.
Așa este în această industrie. Termenele nu se pot respecta. Nu știți? Sunt sigur că da. Este chiar așa o mare problemă?
Este totuși doar un joc...
E deranjant doar faptul ca se arunca cu data de lansare cu mult timp inainte ca jocul sa fie gata. Sa nu uitam ca The Division trebuia sa apara in 2013, dar au reusit sa il amane 3 ani.
Chiar nu pare cine stie ce aceste doua saptamani in plus, totusi ii pot intelege pe cei mai impacienti dintre voi; si mie mi s-a sfarsit lumea cand au anuntat a treia amanare a jocului The Witcher 3.
De aici pana la a zice: "E totusi doar un joc..." e cale lunga, asta insemnand ca atat discutiile noastre cat si site-ul in sine sunt niste lucruri fara rost, doar de un amuzament copilaresc de cateva minute in timpul nostru liber. Einherjar793AD, you have turned to the dark side and grown up :p No time for magic and Wonderland.
Perfect, pe 9 mai e ziua mea de nastere!! Nu mai tin nici un chef, ma pun la TV cu o sticla de Chivas si Uncharted. Pe nevasta-mea o trimit la mall cu cardu'.
Nu e chiar asa. Eu tot dau exemplele astea cu "la mine la munca", dar mi se pare ca se aplica.
Mie cand mi se stabileste un deadline, nu mi se accepta 4-5 amanari pe motiv ca: nu e inca treaba destul de bine facuta. **** that, nu e ca si cum au venit fanii si le-au zis in urma cu 2 ani sa stabileasca o data fixa de lansare a unui joc perfect in toamna lui 2015. Ei si-au stabilit singuri datele de lansare. Dar asa sa tot bagi cate o luna, iar cate o luna, iar cate o luna... e cam bataie de joc.
Da, este doar un joc. Asa cum eu la munca fac doar "niste" activitati de achizitii. Daca nu e "curing cancer" nu inseamna ca nu trebuie facut cum trebuie. Si asta nu inseamna doar sa nu fie plin de bug-uri. Ci si respectarea unor deadline-uri, care inca o data au fost auto impuse.
In ultima instanta cei care au platit in avans (si nu incerc aici sa re-deschid topicul pre comenzilor), au platit pentru un produs finisat si lansat la o anumita data, sau intr-un anumit interval, nu la o data de genul: vedem noi cand o fi gata. Initial OND 2015, apoi Martie 2016, apoi Aprilie 2016, apoi Mai 2016.
PS: de ce oferim alternativa ca jocul sa fi fost lansat in Aprilie dar intr-o stare precara? Ideea asta e din punctul meu de vedere absurda, dar si obiectiv vorbind este absolut gresita.
Astia au scris clar in anuntul lor ca e vorba de a acorda mai mult timp pentru manufacturing pentru ca mai multi fani sa se poata bucura de joc din prima zi, adica sa nu se termine stocurile, adica jocul e absolut gata si nu fac fata producatorii de discuri. Asta nu prea are de a face cu broken sau perfect game, cu bugs sau alte chestii de gen, ci cu planificare defectuoasa a productiei.
In plus, eu am precomandat si platit varianta deluxe digitala. Ce treaba am eu cu manufacturing time?
Precomenzile pot fi anulate daca va incurca amanarea :)
Alea digitale de pe US store? Nu prea. Si chiar daca ar putea, nu e vb de asta. E o chestie de principiu si de angajament luat fata de client. Mai ales cand in cazul de fata jocul e terminat.
Ia sa vad, daca mie imi expira PS+ in toamna asta, ma lasa Sony sa le folosesc serviciul pana in MArtie anul viitor, apoi pana in Aprilie, apoi pana in Mai? Gratuit si pe incredere. Eu ii asigur ca o sa merite asteptarea.
Repet. Pe ps store US nu poti anula precomanda.
Analogia se refera la un agreement intre doua parti, si la un angajament din punctul meu de vedere nerespectat: ei isi iau angajament ca livreaza un produs la o data. Eu platesc. Ei nu livreaza produsul la acea data si stabilesc alta, apoi alta, apoi alta. Fara penalizari din partea mea.
In acelasi spirit eu am un angajament cu ei pentru abonamentul ps+, eu le platesc banii ei imi dau serviciul. Daca eu hotarasc sa nu mai respect angajamentul unilateral, nu mai platesc serviciul, si in acelasi timp ei ma penalizeaza imediat si nu imi mai furnizeaza serviciul.
Eu trebuie sa ofer furnizorului de produse, servicii, etc perioade de gratie infinite pentru o promisiune, ei in schimb nu ofera nicio perioada de gratie pentru un client care nu isi respecta angajamentul fata de ei.
Eu am anulat precomenzi de pe store din Europa, nu stiam de faza din US. In cazul asta da, iti dau dreptate si chiar imi pare rau de situatia ta. Si mai sunt probabil multi altii ca si tine.
Pe europa merge, dar aici partea si mai buna e ca nu ti se iau banii oricum pana cu vreo 2 zile inainte de lansare. Parca asa tin minte.
De ce ai anula o precomanda? Doar pentru ca s-a amanat cu 2 saptamani jocul? Pai sa inteleg ca nu esti fan al seriei ?
Sincer, cred ca sunt doar mofturi.... Asa e Romanul, niciodata multumit, tot timpul grabit. Iar intr-un final tot vom juca jocul cu totii.
Si cred ca motivul amanarii este unul destul de clar, au amanat pana pe data de 10 pentru a avea o lansare worldwide...cum se intampla la filme. Eu vad aceasta decizie foarte buna pentru ei...
Nu am spus ca as vrea sa o anulez. Era o chestie de principiu si de respect pentru clienti si fani.
Nu a fost o amanare de doua saptamani. Ci una de cateva luni, pe urma alta de inca o luna, pe urma alta de inca doua saptamani.
Si nu sunt mofturi. Te poftesc sa vezi cati nemultumiti care nu sunt romani sunt pe forumuri si blogurile PS.
Poti sa intelegi ce vrei tu din faptul ca am cumparat toate jocurile din serie inclusiv variantele remasterizate, ca am facut platina la toate jocurile inclusiv remasterizatele, ca am vrut sa imi cumpar pstv doar in speranta ca voi putea juca golden abyss, desi nu e posibil, si ca am facut precomanda la versiunea deluxe din prima zi in care a aparut in store.
Dar asta e, sunt un roman mereu nemultumit. Ma rog, de data asta nu atat nemultumit cat exasperat ca nu mai apuc si eu sa vad jocul asta odata la fata.
Puteau sa bage un demo ceva cum au facut si la lansarile precedente. Ca am ramas fara saliva in gura
Io pun pariu ca are legatura cu rahatul ala de multiplayer pe care au incercat sa ni-l bage pe gat. Nu m-as mira sa fie drastic schimbat fata de ce am vazut in decembrie.
Weekendul acesta avem cumva MP gratuit la U4? Un stress test ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ceva de genul