Eu azi am facut pre-comanda, ma-ndoiesc ca nu-si va merita banii :)
Printable View
Eu azi am facut pre-comanda, ma-ndoiesc ca nu-si va merita banii :)
Precomandă făcută din ziua când a apărut pe site la unguri, ediție de colecție ce nu trebuie ratată, no matter what :D
Sa nu uitam ca in afara de grafica dementiala, U4 nu pare sa aduca cine stie ce. E doar un shooter generic in care poti sa conduci si o rabla; nu are ideea originala a lui Horizon: Zero Dawn (desi e devreme sa vorbesc...), gameplay-ul unic al lui Mirror's Edge sau o poveste la fel de profunda ca The Last of Us. Nu ma intelege gresit, cu siguranta voi da precomanda jocului asta, insa e prematur sa vorbim de GOTY.
Eu sunt 1000% sigur ca va fi GOTY.
Nu ma indoiesc ca jocul nu o sa fie bun, dar sa ziceti deja ca jocul va fi GOTY si mai este o luna pana la lansare mi se pare aiurea.
Restul jocurile din serie au fost GOTY, la fel si majoritatea jocurile Naughty God, deci No Comment!
Oameni buni, GOTY pana la urma ce e, daca nu o parere personala? Cand spuneti GOTY eu asta pricep, ca pentru voi va fi cel mai bun joc pe anul respectiv.
Espiritus si Mishy va zic de pe acum ca acest joc va fi Goty, ca sa nu mai fie o surpriza pentru voi....
Nu trebuie să fie jocul anului sau mai știu eu ce. Trebuie doar să fie foarte bun.
Chiar dacă nu aduce nimic nou.
18 minute de gameplay, sariti cat e cald
https://mega.nz/#!4Y50DZjB!Q5AsmsCzR...icEcY1od9XNQ4s
Noroc cu baietii de pe Neogaf :D
Nu-l poate urca nimeni, pe nicaieri ? Ca nu pot sa down la munca si mi-e ca dispare pana ajung acasa...
Hai ca am reusit sa-l iau si eu de acasa si se vede infinit mai bine decat comprimatu asta de pe youtube, dar nu inteleg de ce, dar imi merge destul de aiurea, sacadat. Si clar n-ar fi cazu (Macbook Pro cu i7). Am incercat si cu quicktime si VLC si la fel. I don't get it.
Cat de joc =D> Imi plac la nebunie micile detalii (gen noroiul care se aduna pe roata si iese in relief) si discutiile dintre participanti, care se opresc si continua (cam ca in GTA V) si normal ca sunt si mici parti care nu-mi plac (urmele de noroi de la masina, care se si intrerup sau nu exista mereu) dar overall, este absolut superb si mi-am facut precomanda la Altex. Chiar sper sa-l primesc day one, ca nu stiu cata rabdare o sa mai am :evil:
Hands On: Uncharted 4 Is Bigger and Better Than Ever Before on PS4 - Push Square
Interview: Is It Scary Leaving Nathan Drake Behind in Uncharted 4 on PS4? - Push Square
Uncharted 4 and the Pirate King: The Real History Behind Naughty Dog’s New Game | DualShockers
Uncharted 4: A Thief’s End Spoiler-Free Preview: Oh My God, Oh My God, Oh My God! | DualShockers
PS4 Exclusive Uncharted 4: A Thief’s End Shines In Fantastic Single Payer Gameplay And Screenshots | DualShockers
---------- Post added 04-04-2016 at 17:58 ----------
25 Minutes of Uncharted 4: A Thief's End Gameplay - IGN Video
Chiar merita sa il descarcati, pe youtube arata ca dracu :)
Cat despre sacadare, si mie mi a sacadat cu vlc si bs, dar dupa ce l am deschis cu ceva program default pt filme, care a venit impreuna cu W10, a mers ca uns, si cum arata...:x
Care-i faza cu tag pe inamici si apoi cand se urca si asteapta atarnand pe cladire, la inamic se face contur galben inainte sa-l arunce in prapastie... zici ca am prins un moment de assassin's creed... Restul mi-a placut.
Ar fi tare sa scoata si ei un mic demo, exact cu portiunea asta, ca sa ne mai potolim setea pana apare :D
https://youtu.be/WnjE6EPyPoc
---------- Post added 05-04-2016 at 09:57 ----------
LE: Wow ce diferenta de pret, la precomanda:
Altex - 240ron
eMag - 300ron
Si Altex are si bonus de precomanda.