problema cu eject disk a fost rezolvata de sony sau e inca prezenta chiar si la o consola luata acuma?
Printable View
problema cu eject disk a fost rezolvata de sony sau e inca prezenta chiar si la o consola luata acuma?
Share Play Walkthrough: http://youtu.be/ocJeVjGIFfY
Nu stiu daca se incadreaza in categoria ghid playstation 4 dar am gasit bijuteria asta pe youtube si am zis sa o impart si cu tovarasii consolisti. Daca nu se incadreaza in aceasta sectie rog un moderator sa-mi stearga postul. Multumesc.
http://www.youtube.com/watch?v=mMDvHKPLFuk
Vreau sa achizionez un joc nativ Full HD si 60 fps. Ce-mi recomandati? (nu am avut timp de research). Orica in afara de seria Fifa pt. ca nu sunt fan seria Fifa sau fotbal in general.
Mentionez ca inca nu am un TV pe care sa testez PS4ul (mi-a crapat LEDul cel nou acum ceva timp). Am la crossbuy luat AC IV si CoD Ghosts si ce a mai fost gratis pe PS+ pt PS4. So, ce recomandati? Infamous Second Son? No idea... sunt noob in privinta release-urilor de PS4.
Merci anticipat de sugestii!
inFamous e 30fps parca, dar ti-l recomand 100%. E superb din toate punctele de vedere, desi e cam scurt. Eventual poti sa-ti mai iei si inFamous First Light, ca il gasesti foarte ieftin si mai adauga 5-6 ore de joaca.
LE: Also, Diablo III care e si 1080p/60fps.
LucKos: Diablo 3 sau The Last of Us Remastered.
Stiti cumva dc jocurile de PS4 lansate pana acum mai necesita Online Pass ?!? Ca sa stiu daca pot sa iau SHuri. Subliniez, ca FIfele nu sunt in targetul meu. P.S. Mai am si Destiny :D
---------- Post added 30-10-2014 at 14:17 ----------
Diablo il am pt. PS3 deja. Dar The Last of Us Rem. e o optiune.
THANKS!
TLOU Remastered
InFamous e frumos iar TLOU te lasa fără cuvinte.
TLOU Remastered fara discutie
Si eu sustin The Last of Us Remastered!!!
Imi puteti spune si mie cum activez 14 days playstation plus trial?Va multumesc.
Trebuie sa bagi datele unui card valabil pe contul tau. Dupa ce dai redeem la codul de 14 days trial, poti sa stergi datele cardului.
Am achiziționat astăzi un PS4 și sunt dezamăgit de faptul că nu îmi pot lega sistemul audio la consola. La PS3 era ușor că aveam cablul AV și de acolo făceam imediat legătura între sistemul 5.1 și consolă. Există soluții simple sau este vorba de alte achiziții, adaptoare și porcării?
Cablu optic .
Home cinema :D
Mda, in viitor. Acum stau pe un HDMI Output ordinar. =((
Salut, am o intrebare care probabil s-a mai pus pe aici... Daca imi activez PS+, se activeaza doar pe un singur cont, sau pe toate aflate pe consola? Multumesc anticipat!
Doar dacă, contul este setat ca primary .