-
Am un router cae chiar ruteaza 1000Mbps. Am facut teste cu utp cat 5e si da pe distanta de 1m nu e diferenta. Dar lasa-ma sa-mi tin toate device-urile electronice linistit langa si sa nu influenteze. Nu vad care ar fi problema din moment ce routerul chiar duce
-
Calm down my friend. Din partea mea poti sa-ti pui si cablu din aur... eu am zis doar ca nu conteaza SFTP CAT7-ul acela nici cat negrul sub unghie. Vei avea aceeasi viteza pe PS4 ca si la un cablu de 5 lei. But, it's your choice... eu sunt aici pentru a incerca sa mentin o normalitate. Intra careva pe thread, citeste... si chiar crede ca ai gasit vreo solutie salvatoare.
FYI: CAT7 e in clasa F si e gandit sa suporte frecvente de 600Mhz. Routerele de tip home sunt gandite si testate pentru cabluri pe 100-250MHz (asa cum sunt 99.99% din chipseturile de retea - inclusiv cel Marvell din PS4). Prin urmare, ai sanse ca folosind acel "super cablu", sa iti mearga mai prost chiar decat pe un cablu standard CAT5e. Dar, felicitari pentru inovatie!
-
Ghid PlayStation 4
Eu zic sa nu fii un partizan al ieftinelii. Cablul face diferenta in casa mea la cei 5m si nu e gandit numai pt 600MHz mai ales ca mufe nu exista pt acel standard inca. Mufele acelea nu vor mai fi RJ45. Functioneaza foarte bine pe un spectru larg de frecvente. Vezi ca nu sunt vreun papa lapte sa nu stiu ce inseamna mediu de propagare, ecranare, frecventa, spectru, atenuare, jitter, loss toate fiind luate in calcul cand faci retea combinata fibra optica cu echipamente pe mufe RJ45 (utp, stp, sftp etc) Dar router TPLink nu recomanzi ci doar chestii profi si scumpe. Asa imi permit sa imi fac si eu retea cu cabluri scumpe.
Fyi aurul nu e un bun conductor
-
1 Attachment(s)
Aici nu e vorba de tine (si ti-am zis, poti sa-ti faci retea si cu aur daca vrei), ci de faptul ca recomanzi altora sa foloseasca anumite cabluri in ideea ca va merge mai bine, ceea ce este complet neadevarat! Limitele in retea ale unui PS4 nu stau in acel cablu... dar vad ca nu vrei sa intelegi, si incurci lumea cu definitii care nu au ce cauta in acest ghid.
Cand am mentionat de aur, nu am spus nicaieri ca ar fi cel mai bun conductor (orice tzanc stie ca argintul si cuprul sunt mai buni conductori decat aurul), ci m-am referit la stilul in care prefera unii sa se impopotzaneze cu aur, doar de dragul de a atrage atentia (vezi poza).
P.S. Nu-mi spune ca ai router TPLink =))
-
N-am recomandat nimanui nici cablu nici router. Ti-am descris ce mi-am luat. De postat eu am postat doar ca poate fac unlock la modulul de 5GHz. Nici nu discutam de cabluri
-
Man, odata ce spui "Tocmai ce am luat un CAT7 SFTP sa fiu sigur ca nu pierd calitate prin fir", rezulta foarte clar ca pe un cablu normal (CAT5e UTP) se "pierde calitatea" semnalului, ceea ce se poate demonstra la orice ora (pe un PC, pentru ca PS4 nu permite sa rulez un soft de test) ca nu este adevarat si se poate atinge limita de 1Gbps pe un cablu normal.
In fine, eu zic sa incheiem subiectul aici... pentru ca nu aduce nimic bun nimanui. Fiecare e liber sa folosesca ce cablu/router doreste... Have a nice day!
-
Oricum consola nu poate 1GBps pentru ca am HDDul original nu un SSD
-
Salut , am urmatoarea speta : am cumparat ps4 de la emag si am posibilitatea sa imi cumpar jocuri din america , o sa am probleme de compatibilitate ? Mentionez ca vreau sa ma joc si online cu cont creat de mine pe PSN romania .
-
Salut mateibarbu! Daca citeai ghidul, gaseai si raspunsul la intrebare. Vezi punctul 17 al ghidului...
-
Combinatia cont ro cu joc us nu merge. La pct 17 raspunsul e ca jocurile iti merg daca faci cont pe state si nu pe ro.
-
huh? eu am cont atat pe us cat si pe ro si joc jocuri cumparate din ambele zone cross accounts fara probleme.
-
jocurile merg pe orice cont nu o sa iti mearga dlc daca nu le cumperi din regiunea in care e jocul
-
Scuze de confuzie. La DLCuri ma gandeam.
-
cum pot face sa imi apara toate jocurile instalate pe consola in linia aia, am observat ca daca am mai multe ies de acolo si trebuie sa intru in bibloteca sa le pot vedea?
e naspa ca uit de unele jocuri pentru ca nu am mai intrat de mult in ele
-
The number of content items displayed in the content area has been changed. Content items that are not displayed can be reviewed in [Library]. You can review all content items in the content area by removing the checkmark from [Limit Number of Content Items on Home Screen] in [Settings] > [System].
-
Cum sa folositi Spotify pe PS4 din Romania
1. Downloadati si instalati TunnelBear VPN pe PC: https://www.tunnelbear.com/
2. Deschideti programul, alegeti o tara in care este disponibil Spotify (eu am ales United States) si activati VPN-ul.
3. Intrati pe site-ul Spotify si creati-va cont: https://www.spotify.com
4. Downloadati Spotify de pe site si instalati-l. (inainte dezactivati VPN-ul, are trafic limitat si in felul asta nu-l consumati fara rost).
5. Activati VPN-ul si logati-va de pe PC folosind datele de logare ale contului creat mai sus. Imediat dupa logare dezactivati VPN-ul. (IMPORTANT: Pasul acesta trebuie repetat o data la 14 zile. Asta este numarul maxim de zile in care poate fi folosit Spotify in afara tarii asociate contului. In momentul in care va logati din nou folosind VPN-ul aceste zile se reseteaza si puteti folosi iar Spotify.)
6. Logati-va la PSN cu un cont de US/UK si downloadati de pe PlayStation Store aplicatia Spotify.
7. Rulati aplicatia si logati-va cu datele contului de Spotify.
8. Permiteti legarea contului de PSN cu cel de Spotify.
Daca jucati de pe un cont de Romania de PSN trebuie sa parcurgeti un pas suplimentar, deoarece un cont de Spotify nu se poate lega cu un cont de PSN de Romania:
9. Lasati contul PSN de US/UK logat si aplicatia Spotify deschisa. Tineti apasat pe PlayStation button si dati Switch User pentru a va loga pe contul de Romania. (aplicatia continua sa ruleze in background desi ati schimbat contul.)
Pentru comenzi rapide tineti apasat pe PlayStation button si in acest meniu veti avea o sectiune noua in partea de sus a ecranului. De aici puteti micsora/mari volumul folosind D-pad-ul sau sa schimbati melodiile folosind L1/R1. Playlisturi cu melodiile preferate puteti crea in programul de pe PC, iar aceastea vor aparea si in aplicatia de pe PS4. Serviciul este nelimitat chiar si folosind cont free.
Enjoy! :)
-
Nu merge si cu Hola, cred ca e mai ușor cu Hola?
-
Nu cred ca merge cu Hola. Din cate vad, iti schimba IP-ul doar in browser. Asta te poate ajuta sa iti faci contul pe site, dar nu este suficient. Iti trebuie un VPN care sa schimbe IP-ul de Romania si in programe, Spotify in cazul nostru. Incerca, poate merge totusi.
-
O sa încerc, cu Hola ma uitam pe Netflix de pe PC
-
Eu an rămas pe smartdnsproxy.com chiar daca e contracost, merg brici toate serviciile din us