Sa înțeleg ca tu te referi la notificările din party-ul în care ești? Asta nu știu dacă poate fi dezactivata.
Printable View
Sa înțeleg ca tu te referi la notificările din party-ul în care ești? Asta nu știu dacă poate fi dezactivata.
Nu. Ma refeream la cele în care intra prietenii, am rezolvat.
Am si eu o intrebare care poate e proasta dar nu imi pot da seama.
Eu daca joc cu joystick FPS-uri, pe PS4, pot sa intalnesc playeri care joaca cu mouse si keyboard? Pentru ca simt ca multi oameni sunt mai rapizi ca mine si nu pot sa inteleg cum.
Multumesc!
nu exista asa ceva. singura varianta este daca se foloseste stick de arcade pt fighting games sau volan dar nimeni nu joaca cu mouse si tastatura.
I'll just leave this here.
http://www.amazon.com/Keyboard-Mouse.../dp/B00MG654FM
Sunt unii care joaca asa, mereu vor fi, nu prea ai cum sa ii opresti. Sunt unii care joaca cu gamepad de cand se stiu si au devenit foarte buni. It takes practice. Si eu sunt pamant la shootere, nu ca imi dau vreo silinta sau ceva. :)
my bad then ...
Mai exista persoane care nu sunt de acord cu plata abonamentului PS+ pentru a juca online :(? Nu inteleg de ce sunt obligat sa platesc pentru a juca online mai ales ca nu sunt interesat (momentan) de jocurile lunare. Daca e din motive de hosting server atunci trebuia sa fie ceva separat imo.
Nici eu nu sunt de acord cu plata ab. PS+ din moment ce imi cumpar jocurile pe disc...
Sunt ferm convins ca Sony nu are nevoie de acordul sau intelegerea noastra/voastra ca sa ne taxeze pentru multiplayer. Singurul lucru care-l poti face e sa decizi cu portofelul. Daca nu esti de acord cu plata PS+ dar totusi cumperi atunci problema nu e la Sony, ei vor doar banii tai.
Traim in lunea cloud. In curand nu o sa mai avem nimic acasa ci doar online. 250 lei pe an e o chestie modica pt asa ceva. Oricand aveti alternativa mai ieftina numita PC.
Eu nu traiesc in nici o lume cloud, sunt old school. Am numai jocuri fizice, nu am cumparat in viata mea un DLC, nu am nevoie de salvari in cloud si sunt bine mersi si fara multiplayer. Totusi imi platesc abonamentul + din cauza jocurilor extra care le primesc si nu le-as fi cumparat vreodata. Nu primesc in fiecare luna ce vreau dar intotdeauna apare cate un joculet mic da' voinic si imi justifica pretul.
Tu esti precum batranii ce nu inteleg lumea telefoanelor mobile cu touch si apel video. Traiesti in lumea cloud insa nu vrei sa accepti. Pustii din ziua de azi vor ce e nou. Si tehnologia e impusa asa ca n-ai decat sa refuzi sa platesti si totul va fi ok.
Companiile mari isi gandesc planurile de afaceri pe termen mediu si lung.
Ps+ul a fost pe ps3 ca o zona de tranzitie pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu el urmant ca atunci cand lanseaza ps4-ul acest abonament sa conditioneze accesul la multiplayer.
Daca ar fi introdus de la bun inceput acest abonament ca fiind obligatoriu pentru accesul la multiplayer ar fi riscat sa piarda clienti.
ps+ = storcator de bani :p
Wow! Serios, nu ai cumparat niciun DLC in viata ta? You missed a lot of fun...
P.S. Totusi nu pot sa cred... poate totusi la unele jocuri ai mers pe varianta GOTY sau Complete edition or something... care au toate DLC-urile incluse...
Cam tot ce inseamna entertainment e storcator de bani... sa vezi pe PC cum e cand dai de placi video de 2-3000 RON, si vezi ca altii folosesc cate 3-4 odata :evil:
Eu am cumparat un singur DLC, in rest ori nu m-au interesat ori am luat variante complete ale jocului, adica asa cum trebuia lansat initial :)
Banii grei se fac cu oamenii care isi doresc si cumpara 0day launches. Toate jocurile dupa un timp se ieftinesc si sunt convins ca se mai imputineaza si jucatorii
Cand chiar am simtit nevoia unui DLC care aduce ceva imbunatatiri/bonusuri/nou jocului pe partea de single player (la The Last of Us, Bioshock sau Batman) am asteptat ori Complete Edition ori Remaster. Simteam ca mor de nerabdare cand voi v-ati jucat Left Behind si eu asteptam varianta pentru PS4 dar a meritat.
Prin a refuza sa platesc pentru DLC simt ca fac un lucru bun, "votez cu portofelul" si arat developerilor ca nu sunt sacul lor de bani fara fund care sare la orice miscare cu hartiile colorate. Poate si faptul ca nu am incredere in platformele digitale a avut de contribuit la aceasta abordare.
Cine poate sa-mi asigure ca am contul perfect in siguranta si ori de cate ori am nevoie de software-ul respectiv, il pot downloada in acel moment, cu usurinta? Oare cati dintre jocurile voastre digitale o sa fie disponibile in urmatoarele 10 ani?