Salutari din partea unui recent posesor de PS4!
Doresc sa mentionez ca am modelul 1216A, cel de 500GB cumparat la bundle cu Uncharted ND collection.
Am o serie de intrebari pentru care m-am documentat inainte, dar nu am ajuns la un raspuns final.
Acestea ar fi:
1) In ceea ce priveste PS+ membership pentru un first time user, cum este cel mai eficient sa procedezi cu trial-urile existente? Stiu ca exista trials de 30zile (la taken king, etc.), 14zile (pe PS store) si 7 zile (la killzone, etc.). Se stacheaza aceste trial-uri? Daca se adauga membership de 1 an in timp ce trial-ul inca este valabil, se pierde durata trial ramasa si ramane doar anul cumparat?
2) Un cont de RO si un cont de UK sunt considerate ca fiind in aceeasi regiune? Altfel spus chiar daca tara este diferita, pot sa cumpar de pe allromedia sau orice magazin, un membership pt UK si sa il adaug contului meu de RO?
3) Spotify app functioneaza si cu un cont de RO sau numai pe US?
4) Codul de 3 month membership din bundle-ul Uncharted, presupun ca este en-UK si poate fi aplicat unui cont de RO?
5) Cum preferati sa procedati cu PS+? Ce cont folositi ca primary: US, UK sau RO? Pe ce cont adaugati PS+?
6) Pt online shop folositi un cont de US/UK la care adaugati credit cu network cards? Sau folositi contul de RO pt ca permite achizitia cu card debit/credit romanesc? Also, presupun ca aceste achizitii se fac in principal de pe contul care are PS+ pt a beneficia de extra discount.
7) Daca pt PS+ e de ajuns sa avem contul respectiv setat ca primary, pt a juca jocurile free "achizitionate" e valabil acelasi lucru? De exemplu, activez acum un trial de 14 zile pe RO, si iau jocurile de luna asta, luna viitoare decid sa trec pe un cont de US la care adaug un trial + 1 an membership. Daca vreau sa joc unul din jocurile de luna trecuta de pe contul RO, mai este posibil? Presupun ca sunt doua conturi separate, iar cel de RO se considera ca fiind inactiv, chiar daca am primary activ pe US, creat o luna mai tarziu.
Orice raspuns e binevit. Imi cer scuze daca e mult text, dar m-am gandit ca acest forum este singura mea sansa de a afla mai multe.
Thanks!