Cu materialul care vine la pachet cu casca. Eu n-am folosit nicio substanta pana acum.
Partea cauciucata poate fi scoasa de pe casca si spalata cu apa.
Cu materialul care vine la pachet cu casca. Eu n-am folosit nicio substanta pana acum.
Partea cauciucata poate fi scoasa de pe casca si spalata cu apa.
Trebuie sa fie o carpa mica albastra, pe care scrie Playstation. In cel mai rau caz, cumperi una din aia de sters ochelarii.
Eu am luat servetele umede cu 3 lei de sters ochelarii. Cred ca au alcool. Sterg super
Salut. M-am hotarat sa imi cumar VR. Poate pare stupid, dar intrebarea este daca am nevoie si de camera si manete.
Multumesc
Salut,
Mi am luat si eu azi VR ul. Am jucat driveclub si as fi vrut sa va intreb daca si la voi se vede neclar sau am eu o problema. Cifrele ceasurilor de la bord abia se disting, iar masinile din fata (prin parbriz) se vad f slab chiar in ceata.
Am urmat acei pasi la instalare si scrisul era relativ clar. Adica daca misc casca mai sus sau mai jos..se vede mai prost, deci ma gandesc ca e ok.
Mai sunt si alt fel de calibrari?
Merci frumos
Salut, Driveclub VR este cel mai prost titlu AAA pentru VR. Sau este mai degraba cel mai bun exemplu deapre cum se poate face PROST un titlu VR. Nu, nu vabdeveni mai clar, indiferent de ce calibrari ai incerca. Daca ai PS4 Pro, poti incerca Dirt Rally VR, nu este minunat dar fata de Driveclub VR este o capodopera. Asta daca vrei masini. Spun PS4 Pro pentru ca versiunea pentru Pro include cateva goodies in plus, particule pentru praf, apa pe parbriz atunci cand ploua, ceva mai multe reflexii si o idee mai putine jaggiez fata de versiunea standard.
Merci frumos, da am pro ul. Dar cred ca astet grand Turismo. Oricum cel putin la inceput e f ciudat cu motion sickness ul. Nu ma pot obisnui
La Driveclub vr nu poti citi cadranele, dar nu e asa rea grafica. Motion sickness e mai pregnant la mine in Dirt Rally pt ca masina sare si pe verticala. In Dc vr e lipita de asfalt.
Sent from my iPad using Tapatalk
Am nevoie de un sfat . nu stiu daca imi va placea vr dar nu ar fi explus sa imi placa in modul cinema daca ar fi rezolutia buna si cum este fata de un fhd ? Fata de 4k sunt constient ca ar fi ? Gata am corectat .poate substitui un tv cu diagonala mare ?
Legat de calitatea din VR. La calibrare, scrisul trebuie sa se vada foarte clar, nu doar relativ clar. Pe langa asta, o calibrare importanta este si masurarea cu PS Camera a distantei dintre ochi. Nu mai stiu exact prin ce meniu era asta.
Ori nu stiu eu ceva ori..nu mi se pare ca exista vreo calibrare. Da in settings poti fsce treaba cu distanta dintr ochi, insa literele nu se vad oricum 100% clar din cauza rezolutiei slabe. O sa merg intr un media galaxy sa testez, poate intr adevar e ceva la mine
Incearca sa misti casca pe cap 0,5-1-2 cm sus jos, astfel incat sa ai imaginea clara in mijlocul ecranului, dupa ce reusesti, o sa fie mai usor a doua oara. In unele jocuri (vezi Driveclub sau Robinson) nu o sa ai imagine clara 100%, in altele (Batman, StarbloodArena, Dirt Rally, e chiar ok imaginea). Depinde si de joc. Cel mai aratos dpdv vizual e COD Jackal Assault, care e si gratis, dar e doar un demo tehnologic.
Imi puteti spune unde pot testa un PS Vr la vreun magazin din C-ta? Mediagalaxy, Altex, altceva? As vrea sa vad care e treaba cu el si daca se merita sa-l achizitionez fara sa fac tiganii cu comandat si retur pe la shop-uri.
eu in Bucuresti n am gasit. Ia l linistit de la magazin, nu e nicio tiganie. Asa e in orice tara civilizate. Ai 30 de zile sa l folosesti si sa l returnezi daca nu ti place.
Chiar si asa, as bloca o suma de bani aiurea.+ jocuri achizitionate. O sa intreb si eu pe la magazine. Poate am noroc
By paul in forum Sony PlayStation 5
By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By andreiaka in forum Sony PlayStation 4
By OEE in forum Videos
By RonanN1 in forum Videos
Bookmarks