Salut
Produsul va fi livrat in asa fel incat in ziua lansari sa puteti juca . Nu se va livra dupa .
Daca nu aveti rabdare megeti la prima ora in ziua lansari si ridicati-l din magazin.
Pe siteul celor de la Altex aveti optiunea in dreapta jocului "rezerva in magazin".Acolo setezi orasul si iti arata exact la ce magazin Altex este in stoc.Eu asa l-am cumparat astazi.L-am rezervat,am primit mail imediat ca este in stoc si am fost sa il iau.Facusem comanda luni online si am sunat astazi sa vad de ce nu il livreaza din moment ce este in stoc.Mi-au spus ca se livreaza in ziua lansarii.Asa ca cine il vrea,sa il rezerve si sa il ridice personal din magazin.:)
Colegi din magazin nu au fost atenti si au gresit , ne bucuram pentru tine .
Greu cu gramatica angajatilor de la Altex. De parca e prima data cand se dau jocuri inainte de lansare, ar musca Sony din voi daca ar afla.
Erau cel putin 10-15 jocuri care stateau in acelasi loc pentru cei care le-au rezervat pe site.Am si intrebat si mi-a confirmat ca sunt rezervate toate online si asteapta sa fie ridicate in 24 ore.Am intrat mai devreme de curiozitate si acum se pot rezerva la 3 magazine Altex din Bucuresti.Cand l-am rezervat eu Altexul din Vitan era singurul care aparea.Nu este nici o greseala 100%
Eu cred ca deja au aflat , tu ce crezi ?
---------- Post added 18-07-2014 at 23:16 ----------
Te asigur ca este o greseala.Colegi nu trebuiau sa puna produsul la raft , sa nu mai pomenesc de a lasa produsul sa ajunga la un client. Ok ai rezervat produsul ,este al tau ai confirmare , il poti ridica in ziua lansari , dar nu mai devreme .
Greseala,negreseala uite ca e la vanzare pe site si il cumpara cine vrea :)
Nu mi-am facut tema , si nu ma duc :)
Piticlick: mai multa atentie la modul in care scrii te rog... aici chiar avem un deosebit respect pt. limba romana, contrar opiniei generale ca daca suntem gameri si avem totul in "ingrish", ne bagam picioarele in limba noastra draga.
naz: sa nu fim totusi rautaciosi la maxim. Pana nu demult ne doream sa avem oameni de la magazinele mari care sa ne mai ajute cu un "tip" sau sa ne anunte diverse. Acum ca au inceput sa apara si isi arata interesul, ne luam de ei.
Back on topic: deci sa intelegem ca varianta retail a jocului nu se va putea ridica din magazine decat in ziua lansarii? Iar cei care au precomandat, cand vor primi jocul?
Vine si dovada :D
Ok MonkY , imi cer scuze de greseala gramaticala facuta . Se mai intampla , la mine mai des :)
Da varianta retail a jocului se va putea ridica din magazine dupa data de 25 , eu zic ca este cel mai corect asa .
---------- Post added 18-07-2014 at 23:30 ----------
Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi :) ? Da au gresit si tu te poti bucura de joc . Daca eram eu in magazin nu primeai nimic :)
MonkY: eu am inteles asa:cine face comanda online il va primi in ziua lansarii,iar cine il rezerva in magazin pe site-ul celor de la Altex poate sa il ridice in 24 ore din magazinul respectiv...Acum nu stiu daca este o greseala de moment cu ridicatul din magazin dupa ce este rezervat online sau chiar asa va fi in continuare.Eu tind sa cred ca nu este o greseala,din moment ce la pranz aparea pe stoc doar in Bucuresti la un singur magazin,iar acum este pe stoc in mai multe orase din tara si in Bucuresti sunt 3 magazine la care apare pe stoc cu ridicare personala
Daca il au pe stok de ce nu l-au primit si restul, sunt sigur ca nu doar tu ai facut comanda :)) mie mi-au raspuns 3 angajati la mail : "nu il avem pe stok, intra dupa data de 24"
Mi se pare ciudat !
Piticlick:Ok,este o greseala,si sa nu mai lungim discutia,te rog sa "urechezi" toti "colegi" din tara de la magazinele Altex care vand jocul la clienti.O seara buna iti doresc !
Jocul o sa apara in stoc in toate magazinele si in toate orasele . Colegi din magazin nu au voie sa livreze /factureze produsul mai devreme . Colegi de la Real Vitan au gresit in primul rand ca au introdus pe stoc produsul , iar partea a doua de vina nu este in totalitate a lor.
---------- Post added 18-07-2014 at 23:46 ----------
Seara buna si tie :)
Este diferenta intre comanda online si rezerva in magazin.Comanda online facusem si eu de luni si mi-au dat acelasi raspuns,ca il livreaza in ziua lansarii.Dar astazi l-am rezervat in magazinul la care era disponibil si am fost sa il ridic personal.Intra pe site,rezerva-l si maine il ai :)
ce sa mai... noi avem ciunga in par :))