Nu azi este lansarea oficială?
Nu azi este lansarea oficială?
Am citit si pe neogaf, deocamdata e praf matchmakingul si crashurile care le da. Nu sunt singurul care a avut aseara probleme.
L-am primit azi si am jucat primele 20 de min, alternativ PS4-PS3. Varianta de PS4 e mai finisata, sunetul e un pic mai bun, dar singura diferenta majora o vad la 60fps vs 30fps.
Ideea e ca oricum jocul arata foarte bine pe PS3, nu prea avea nevoie de varianta next-gen. Daca puteam sa aleg intre varianta PS4 si un dlc pe PS3, clar alegeam dlc-ul.
Ca o concluzie, ca posesor al variantei PS3, nu prea merita pretul de lansare pe PS4...
Hai sa nu exageram, arata bine dar nu f bine. Grafica buna are Crysis 3, Ryse, Son of Rome, Killzone Shadow Fall
Se vede ca nu a fost facut pt PS4. Vezi vegetatia, cladirile...
Am jucat si varianta de PS3 si nu pot sa zic ca ieri am ramas masca dupa ce am inceput jocul pe PS4
Au ajuns sa compare o versiune remasterizata cu jocuri exclusive next-gen...
In sfarsit a ajuns cu multa bataie de cap si la mine, noroc de un angajat Altex foarte amabil care m-a ajutat sa elucidam misterul precomenzii facute care nu a fost onorata, iar daca nu era el sa isi aloce timp in rezolvarea problemei nici acum nu ajungea la mine (cu toate ca l-am primit o zi dupa lansarea oficiala si este o precomanda dar trecem cu vederea, nu este vina angajatilor ci a conducerii), oricum sa vedem partea buna si anume ca este totul in regula si s-au tinut de cuvant intr-un sfarsit, cat pentru angajatul respectiv si cei care au un comportament similar toate respectele.
Ma bucur ca mai exista oameni amabili si cu bun simt care se implica atunci cand le ceri ajutorul.
Azi se lansează in EU, deci l-ai primit in ziua lansării
Astazi ? Eu am pre-order la varianta digitala de pe UK si astazi m-a lasat doar sa-l downloadez, spunandu-mi ca va fi disponibil peste 1 zi si 15 ore (asta se intampla mai devreme, pe la ora 13).
UK 1 august, US 29 iulie, EU 30
Aa, credeam ca pe 29 eu am cont de US si am ramas in cap cu datele din SUA, in cazul asta este fair.
Tocmai am primit kick dintr-un meci. It's that even possible!?
Mesajul: "You were kicked from the match."
Da, e posibil si pe PS3 e la fel.
Dap dar nu e tocmai corect aici,deoarece intr-un loc esti numai daca mai adaugi ceva banuti in tolba lui Sony :evil:!
Attachment 228461
Nu stiu daca si pe PS3 era asa, dar am primit un pumn in nas si asa a mers juma de nivel. Awesome!
Nu facem şi noi un clan Daci, să fim o familie :)
Hai ca n-am cu cine sa joc.
si am jucat si eu ieri...
bun , jocul daca nu punem la socoteala cutscenes-urile(care arata foarte bine) restul arata foarte old gen(macar rucsacul puteau sa-l detalieze..), in multe locuri sunt zone unde partea superioara a blocurilor arata de parca nu s-au incarcat texturile, verdeata crescuta pe peretii blocurilor este pur si simplu pictata pe caramizi, ca si altele plase cu diverse chestii prin ele :)
iar doi la mana , nu mi se pare atat de fabulos(capodopera) , subiectul de story este apropiat de "the walking dead" sau de filmul dayZ iar gameplayul in unele momente este foarte aiurea si ne finisat , adica nu poti sa fi total stealth sau un mare bataus :) nici macar posibilitatea de a te arunca taras langa o cutie nu o ai
apropo am avansat destul de mult in story si nu am primit nici un trofeu, e normal sau pt ca nu s-a lansat in uk nu sunt valabile ?! :) caci nici dlc-ul nu este available.
concluzie , da , este un remastered , si da nu-mi pare rau ca l-am cumparat dar din tot ce auzisem aveam asteptari mai mari. :evil: