pai de ce credeai ca baza ta se cheama hunter's dream?
Printable View
pai de ce credeai ca baza ta se cheama hunter's dream?
Monex: foloseste spoiler data viitoare... godamnit!
După ce s-a terminat jocul mai are rost sa continuam? Ma refer dacă vor da arme noi and staff..
@raducucosmin
practic daca o aveai deja in catedrala asteptand pe scaun, dupa ce bati boss-ul respective (Mergo's Wet Nurse), te intorci la cathedral ward si de la lampa te intorci in spate si pe acolo o vei lua usor in jos catre catacombele catedralei. ea ar trebui sa fie acolo intr-un colt, cu un plod langa ea
@Monky
Mie nu-mi mai functioneaza spoiler tag-ul de cateva zile. de fiecare data cand pun ceva cu spoiler tag, cand postez mesajul imi da o eroare care-mi spune ca practice incerc sa postez un mesaj blank (si ca nu am min de 5 caractere).
@Monex
ai rabdare pana la sfarsit, si ar fi ideal sa poti juca toate trei finalurile. ai sa vezi atunci
---------- Post added 04-04-2015 at 20:49 ----------
PS @Monex
si se poate argumenta ca poate fi un simplu om care viseaza sau ca totul se petrece intr-un dreamworld care poate functiona precum un univers paralel [/QUOTE]
---------- Post added 05-04-2015 at 12:51 ----------
daca ai luat toate armele posibile in primul playthrough, atunci iti mai ramane doar una pe care o poti lua doar jucand un anumit final al jocului (sunt 3 posibile, doua dintre ele iti ofera posibilitatea sa cumperi aceasta arma noua, o data ce completezi unul dintre cele doua finaluri si intri in new game plus).
si pe langa asta, ai batut toti bosii (chiar si cei optionali)? ai vizitat toate locatiile cu secrete si side quest-uri?
Da,i-am găsit pe toți, mi-au rămas doar dungeon-urile, dar nu prea ma atrag...
Astea oricum sunt independente de main game intr-o oarecare masura. dar oricum depinde de ce ti-a mai ramas de jucat/descoperit dupa primul playthrough plus finalurile daca nu le-ai facut
---------- Post added 05-04-2015 at 20:13 ----------
Se apuca/s-a apucat cineva de review? In caz contrar, m-as incumeta.
Mi-a tras-o azi Martyr Logarius (in Forsaken Castle) de nu parea adevarat. Level 85 si nu cred ca i-am luat mai mult de 20% din viata. Tough mother f... But, i'll be back! :evil:
M-am enervat si am renuntat dupa ce m-a aruncat de 2 ori de pe acoperis... that's not fair, you know? :D
P.S. Am observat ca unii s-au batut cu el si n-a dat nici macar o singura "bila" magica. In schimb pe mine ma lua cu ele din secunda 2... si le dadea la foc automat. Conteaza level-ul sau nr. de insight-uri? Sau faptul ca l-am batut pe Rom a schimbat treaba asta?
cum fac rost de chalice-uri? imi cade random din mobi? si am vazut ca sunt mai multe feluri.
cele principale le primesti in joc dupa ce invingi anumiti bossi, de obicei dintre bossii optionali: Amygdala, Ebrietas, Blood Starved Beast
apoi pentru layerele inferioare chalice-urile se obtin prin parcurgerea fiecarui layer incepand cu primul.
Eu nu cred că Insight sporeşte dificultatea. Pe final, la ultimii patru boşi, am avut 99 Insight şi nu mi s-a părut că ar fi mai greu; nu cred să fi fost prea overleveled, că l-am terminat pe la nivel ~85. Acuşi o să apară ghidul şi o să ne lămurim.
De bilele de foc te fereşti uşor, niţel mai trist e în faza a doua.
Pana acum nu a reusit nici un jucator adversar sa-mi scape cu viata. Ori sunt slabi invadatorii in general ori 92 vitality isi spune cuvantul. lvl 162 atm. Nici mie nu imi pare sa faca vreo diferenta insight-ul in schimb am necazuri mari cu Amygdala (layer 3 defiled chalice) si nici helperi nu par sa existe in zona asta...
Video-ul asta nu e pentru voi, avansatii :P
https://www.youtube.com/watch?v=rqN9omsS1no
Cu amygdala in chalice te sfatuiesc sa stai langa coada, in prima parte a luptei esti atent la batutul din picioare (ala se poate evita usor) si la seria de lovituri succesive cu bratele care atinge si spatele. De obicei lovitura aceea vine imediat dupa saritura. Saritura in prima parte va fi intotdeauna deasupra ta, si intotdeauna la aterizare ea va avea picioarele acolo unde era capul in momentul sariturii. Roll catre coada la fiecare saritura. Ii dai in coada (preferabil cu lantul de la threaded cane, folosind si fire sau bolt paper). Trebuie sa ai rabdare multa. In prima parte a luptei poti incerca si sa-i urmaresti atacurile din fata de la o distanta safe si sa ii dai in cap cand il are jos sau sa incerci cateva focuri de arma pebtru un stagger si un atac visceral. Daca supravietuiesti primei parti, in cea de-a doua te asezi langa coada si ii dai. Ea va tot sari dar intotdeauna distantandu-se de tine si cu spatele. Asa ca te duci dupa coada ei
am incercat mai multe tehnici. Daca ii dai in coada, dmg-ul e f mic din pacate.
asa e. de asta am spus rabdare. it worked for me. cateva lovituri in cap la inceput plus un visceral attack. descarcat aproape toate gloantele cu bone marrow ash in prima parte pentru damage supplimentar (ideal in cap). pastrat vreo cateva gloane pentru final just in case. si in rest. stat la coada. dat cu lantul cu paper. lantul atinge la multe lovituri inclusiv picioarele din spate.
Btw, stie cineva care este arma single handed care are cel mai mare attack range? In forma extinsa, desigur...
Cane-ul. Lantul ala is the shieeet. Stiu ca nu e cea mai handsome weapon, si nici cu damage-ul cel mai mare dar upgradata la maxim plus niste gems bine plasate o transforma in arma ideala pentru lovituri rapide si de la safer distance
Chiar ma uitam la Threaded Cane acum... dar la naiba, e DEX/SKL based... si eu am un build de STR. Well, poate merita sa mai investesc si in SKL :)
Cautam o alternativa la Ludwig care desi e al naibii de OP, cateodata e prea lenta pt. gustul meu... si in forma extinsa e 2 handed (i need the pistol).