Cu dlc de pe store sunt compatibile, cu GotY Edition nu știu, nu am testat. Dar e posbil să nu funcționeaze, la Dark Souls 1 nu erau compatibile.
Printable View
Cu dlc de pe store sunt compatibile, cu GotY Edition nu știu, nu am testat. Dar e posbil să nu funcționeaze, la Dark Souls 1 nu erau compatibile.
Pfff.... Si eu care vroiam sa il vand sa îmi iau GOTY. In cazul asta il iau de pe store.
Ce prostie [emoji35]
---------- Post added 11-01-2016 at 20:53 ----------
Pe Twitter zice unu care a lucrat la joc ca salvările sunt compatibile... Nu știu ce sa fac, nu prea îmi place sa iau chestii digital, da nici nu as lua jocul de la început.
---------- Post added 11-01-2016 at 20:54 ----------
Esti sigur?
Salvarile initiale sunt compatibile cu GOTY.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
La mine nu a mers,mi-a dat eroare.
Pot aparea uneori niste erori care pot fi rezolvate prin crearea unui nou personaj care trebuie dus pana in Hunter's Dream.
La exit si gamesave se poate incarca dupa aceea vechiul personaj.
Dupa vreo 3 ore de incercari am reusit sa o dobor pe Amygdala in Defiled Chalice. **** her hitboxes, **** the halved health and **** this chalice. Presupun ca in chalice-ul urmator viata revine la normal, nu?
Da.
Confirm ca sunt compatibile save-urile de la ediția normala cu ediția GOTY. Testat de mine acum 5 minute.
well, am inceput NG+8. Dupa atatea playthrough-uri pot trage niste concluzii cu privire la bossi. Luand in considerare si posibilitatea de summon la multi dintre ei, pot spune fara indoiala ca pentru mine cei mai grei 5 bossi, incluzand dlc-ul sunt:
1. Laurence the first vicar
2. Orphan of Kos
3. Vicar Amelia
4. Ludwig
5. Aproape orice boss din defiled chalice
Cei mai usori bossi:
1. Celestial emissary (cu shaman bone blade e boss fight de 30 de sec)
2. Micolesh (a doua faza e cheesable extrem de usor si rapid)
3. Witch of Hemwick (no comment)
4. The One Reborn (pentru unii e un boss fight greu, dar cu Yamamura devine aproape trivial)
5. Darkbeast paarl (nici nu e nevoie de summon, agresivitatea e cheia).
In alta ordine de idei, Moon presence mi s-a parut din ce in ce mai usoara de la un joc la altul. In schimb Vicar Amelia e o bitch, chiar si cu summoned help. Iar in DLC, de la NG+7 incoace nu am mai putut sa-i dovedesc pe Laurence si Orphan. Am renuntat la un moment dat.
Laurence si Orphan mi-au scos peri albi. Daca in prima parte a fight-ului e cat de cat ok, te mai feresti, mai faci cate un roll spre ei, in partea a doua cand raman cam cu 40-50% din viata e crunt.
Nici Wet Nurse sau Lady Maria nu mi s-au parut foarte dificili.
Prima data la Witch of Hemwick nu stiam ca sunt doua si dupa ce am "omorat-o pe prima" am lasat controlerul din mana si pana m-am dezmeticit si pana mi-am dat seama ccam ce se intampla deja era too late :).
E diferenta mare de dificultate intre main game si DLC cand vine vorba de boss fights. Nu se compara nimic cu Ludwig in main game, sa nu mai vorbesc de Orphan si Laurence.
Apropo stiati ca la Witch of Hemwick daca ai 0 insight nu o sa mai apara acei monstri inalti?
Mie unul mi s-a părut penibil de ușor și de scurt DLC-ul. Am jucat pe NG+, level destul de mare, poate ca a fost prea mare pt zonele alea. In nici un caz nu merita 90 lei cat era pe Store, in condițiile in care jocul a costat 240 si a avut content pt 50-60, poate 70 de ore. Noroc ca am prins un GOTY sh la preț bun. Nu cred ca mi-a luat 10 ore sa fac 100%, si nici n-am summonat ajutor decât la Laurence. Pe orfan l-am bătut din a treia sau a patra încercare, pe Maria din a doua, la fel si living failures. Ludwig m-a încurcat puțin in prima faza. După ce a scos sabia a fost ușor. Ce mi-a plăcut au fost noile arme, poate cândva o sa mai bag un new game cu una dintre ele.
Mie Lawrence și Ludwig îmi par unii dintre cei mai simpli boși din tot jocul. Orphan și Maria întradevăr sunt mai complicați, prima data când m-am bătut cu ei mi-am luat-o.
Daca ai level prea mare e si normal sa para usor. Eu in NG+ cand am facut DLC-ul aveam cam 100 BL si nu a fost deloc usor. Avand in vedere ce DLC-uri sunt in ziua de azi, Old Hunters in termeni de continut e cu mult peste o multime de alte DLC-uri. A adaugat 3 zone noi, o gramada de arme noi, armuri, boss fights memorabile si ca lungime in jur de 8-10 ore.
nu stiu frate despre ce vorbiti voi acolo. pe mine in NG+6 si NG+7 m-au distrus Laurence si Orfanul. Doar in NG+3 si 4 i-am dovedit si doar cu summoned help. problema nu e ca ar fi foarte foarte grei, dar ca si vicar amelia au cateva miscari care in NG+++++++ whatever sunt one shot kill.
nu pot spune ca am ramas vreodata fara blood vials, si au fost destule dati in care i-am adus aproape de moarte si mi-au dat one shot la cea mai mica eroare din partea mea.
De acord, Laurence si Orfanu' sunt peste toti ceilalti bossi in materie de dificultate. Sunt brutali ca dracu' si in NG++++, nici nu vreau sa ma gandesc mai sus de atat....
Ce ii depaseste si p-astia sunt fishy fishy aia doi din fantana. :)) Mi-au scos peri albi mai mult decat orice alt boss sau zona din joc.
Mi-au trebuit doua încercări la peștii aia pe ng+. Tot dlc-ul a fost ușor pt mine probabil din cauza level-ului, chiar m-am enervat ca speram sa fie mai greu sa nu-l termin asa repede.
Mi-a mai ramas fishy fishy si Laurence. Stiu ca va face o deosebita placere sa ma ajutati asa ca oricand imi puteti da add :).
Sent from my iPhone using Tapatalk
ai mai reusit sa ii dovedesti?
in alta ordine de idei, spre rusinea mea, nu aveam habar ca astia au fost prin Romania pentru a studia arhitectura din Sighisoara si zone zimilare pentru a baza partial arhitectura Yarnham-ului pe ea.
Unde ai citit asta?