Trebe sa ai ceva shortcut/lift acolo. Bossul din zona aia e cel mai ușor (din câte îmi aduc aminte), deci n-o sa pierzi prea mult timp :)
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Printable View
Trebe sa ai ceva shortcut/lift acolo. Bossul din zona aia e cel mai ușor (din câte îmi aduc aminte), deci n-o sa pierzi prea mult timp :)
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Keep running. You'll get there.
Ai o poarta care o deschizi si ajungi mai repede la boss, eu dupa ce adunam tot ce avem de adunat din zona respectiva si cand muream, ca asa e jocul asta e imposibil sa nu mori :), nu mai pierdeam timpul sa mai omor inca odata toti monstrii si aplicam tactica : "run Forest run", dupa cum ziceau si colegii bossul mi s-a parut cel mai simplu din joc.
Singura lampa e cea de la inceputul zonei, alta nu e. Ai probleme cu boss fightul de acolo?
Nu am probleme cu bossul in sensul ca nu am ajuns la el, am pierdut 20k exp la un ogre si am zis ca mai bine iau o pauza astăzi. :))
Pana acum Cleric a fost singurul boss pe care nu l-am învins din prima încercare, dar cumva stau cu frica in san sa nu mor pentru ca mi-e groaza de drumul pana acolo. Mi se pare normal sa fie checkpoint înainte de fiecare boss, ma rog.
Eu am rămas blocat la bossul ăla unde tot trebuie sa alerg după el. Ceva cu nightmare. De vreo lună lol
Ma poate ajuta cineva cu Amygdala din Defiled Chalice? Bossul asta e ridicol...
Ai reusit? Daca nu, pot intra eu cam intr'o ora.
Am reușit cu @raducucosmin, thanks. A doua încercare a fost cu noroc, ca prima data s-a terminat cu un one hit kill*. O mizerie de game design, băieții nu au fost în stare sa faca un inteligent artificial capabil, asa ca l-au făcut doar OP. :))
* - in condițiile in care aveam bara de viata la maximum si level 500 cu glitch-ul de infinite exp
Ai facut Amygdala din Chalice cu ajutor si cu glitch de xp. Asta ne spune multe. :)
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
^ Ca ai level 1, ca ai 500, tot dintr-o lovitura de picior te face, stai liniștit. :))
Eu sunt foarte linistit.
Pentru mine, Amygdala din Cursed and Defiled a fost cam singurul challenge din Bloodborne. A fost ...
Saritura acea e foarte usor de evitat, trebuie sa faci cativa pasi in fata cand sare in aer si nu o sa te loveasca. Dar ai dreptate e cam aiurea boss-ul plasat intr-o arena asa mica.
:scary: https://youtu.be/HSOuLJtDRFA
Bloodborne 2 predicted for big Sony Playstation 4 E3 2017 reveal
Sper sa nu fie doar niste zvonuri
Sincer as prefera Demon's Souls 2, dar am o presimtire ca vor anunta un Demon's Souls remaster... sper sa ma insel.
Eu sunt hyped pentru oricare din ele, fie Bloodborne 2, Demon's Soul 2 sau chiar un remaster pt primul. Bineinteles ca as prefera un joc nou si nu un remaster dar m-as intoarce oricand in Boletaria cu o grafica actualizata :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk