Răbdarea, studierea comportamentului inamicilor reprezintă cheia succesului. Vezi care sunt vulnerabilitatile si contraatacă.
Niciodată nu ataca primul decât dacă știi cum să abordez lupta.
Printable View
Voi ii recomandați sa joace mai conservator, dar jocul te încurajează sa fi agresiv prin faptul ca îți poti recupera din health-ul pierdut atacând imediat dupa ce ești lovit.
^Ideea e ca daca nu esti lovit nu ai ce health sa recuperezi.
Cand dau sa imi scriu numele orice tasta scriu imi apar un semn ciudat, a mai patit cineva asa ceva?
Îmi explică cineva ce fac cu insight ? La început să cresc vitalitate, endurance strenght sau skill? Și cum chem pe cineva în ajutor ?
Multiplayer e putin complicat: https://www.polygon.com/2015/3/25/82...tiplayer-guide
Insight e foarte complicat: https://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight
La inceput am crescut vitality, stamina si strength, cam echilibrat. Vezi sa nu treci la niciun stat de soft cap, ca nu mai merita dupa. Despre soft/hard caps aici, nu sunt aceleasi la fiecare abilitate: https://bloodborne.wiki.fextralife.com/Stats
E vreo rezolvare la bugul asta?Orice scriu imi scrie in japoneza litera aia (doar in bloodborne patesc asa ceva)
Învață japoneza.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Încearcă sa schimbi limba pe engleza din setarile consolei. E un bug, am mai văzut pe FB postari
Am reușit în sfârșit să-l bat pe cleric. Yay. Și cu boxele on, mi s-a făcut pielea gaina. Voi folosiți kirkhammerul? Îmi place că aspect dar pe L2 e foarte greoi...
Ludwig Sword all the way
Eu am jucat cu KH putin, mai mult de curiozitate, fiindca nu-mi plac armele care se bazeaza pe strength. Cel mai mult mi-au placut Blades of Mercy si Rakuyo.
KH are probabil cea mai frumoasa animatie de combo intreg. Cum da cu sabiuta mica mai intai, pe urma cum o baga in piatra si continua cu loviturile... :x Inca nu a ajuns la ludwig sword probabil, dar da, dupa ce am luat-o si eu, doar cu aia am jucat pana la platina. Strength and skill build.
Niste sfaturi pentru un incepator in bloodborne ? Am jucat Nioh si totusi bloodborne mi se pare greu...
^Vezi mai sus, tocmai ce s-a discutat. Ideea jocului e sa il joci cu atentie si sa te adaptezi la fiecare inamic, in loc sa aplici aceeasi strategie mereu.
Kirito și mie mi s-a părut că eram rupt de jocurile de genul asta dar daca ai răbdare și nu te grăbești o sa ajungi să-ți placă. Nu te arunca sa-i omori, daca te prind la grămadă mori ușor. Folosește des dodgeul și mai urmărește walkthrough-uri pe YouTube să-i vezi pe alții cum joaca. Succes !
Ca joc imi place BloodBorne doar ca m-am obisnuit cu Nioh ca pot bloca inamicul , totusi morphine sa nu crezi ca Nioh e un joc usor .
Ps.Scuze Espiritus ca nu am citit ce ati discutat mai sus , eu pe pc ce am jucat nu am fost pus in situatia sa pun eu punctele la status.
Întrebare : daca am chemat pe cineva în ajutor am ceva de pierdut ? Nu reușeam să-l omor pe gascon la ultima transformare. In afara de satisfacția de a-l omorî singur am pierdut altceva ?