New God of War teased for E3 2014 | VG247
Sa speram ca este ce spun ei acolo
New God of War teased for E3 2014 | VG247
Sa speram ca este ce spun ei acolo
Pai? Ce spun ei acolo?
"The tweet is in reference to a 4.3 earthquake that hit Westwood near Los Angeles on Sunday"
Baaaaaa, nu-mi provocati tensiune ca si asa is hipertensiv si trebuie sa iau pastile pe viata, in fiecare dimineata...
Deci cand m-am decis sa trec de la PC la Consola am visat numai la jocul asta si Mortal Kombat. Inca nu e nici unul pe PS4 dar eu inca sper ca le vor face pe ambele.
it's happening
ok, cica in timpul retrospectivei GoW de la PSexp Cory Barlog, unul dintre directori, ar fi confirmat ca lucreaza la un joc GoW, acest lucru fiind postat de un user pe twitter care era prezent acolo:
dupa aceste doua tweeturi, vine si raspunsul celor de la SM de pe contul lor oficial:
ca dupa sa mai dea un tweet, pe care l-au sters dupa imediat, dar avem o poza:
Mi s-au parut ciudate toate referintele la GoW din conferinta, cred totusi ca il vor anunta maine.
In loc sa zica oficial de urmatorul God of War si sa arate macar un teaser, au aratat 4 joculete slabe. Poate maine o sa vedem ceva cum a zis @paunstefan.
Construiesc #hype, asta fac. Mai mult ca sigur anunta unul, ieri am numarat vreo 7 teasere la GoW4 in 2 ore. Pana si CEO-ul avea tricou cu Kratos, cand putea foarte bine sa vina cu unul care sa promoveze un joc in productie (Uncharted, Bloodborne, The Order).
Intrebarea e daca va fi un sequel sau un reboot.
bai dar cand naibi fac astia un remastered la seria GOW ?! singura serie ce merita (deoarece n-am jucat-o)
am tot sperat anul asta si nimic ... ce bulangii
Ar fi frumos daca ar avea un alt protagonist (desi cred ca tot despre Kratos este vorba), eu zic ca e nevoie de ceva nou, poate si o perioada diferita, mi-ar placea mult daca s-ar axa pe zeii din egipt, au o istorie frumoasa, ar putea iesi ceva superb....
Oricum, probabil vom vedea primul trailer la E3...
Cate remastere mai vreti? Au facut varianta HD la GOW 1 si 2 pe ps3 si pe ps vita si mai sunt si cele doua GOW de pe psp facute in hd pentru ps3.
Mai terminati cu remasterizarile, o sa vomit daca mai vad. New games, that's what we need.
Da, si surpriza aia e la ora 2.
In loc de remaster as prefera mai degraba un remake. God of War 2 cu grafica de Uncharted 4, yummm
pai asta inseamna remastered sunt porturi, cum e FF7 (si-au batut joc de noi SE) si remastered cum au fost GoW 1 si 2 pe ps3
Stiu, remaster e in mare acelasi joc cu cateva tweaks sa arate mai bine (ca TLoU, GoW Collection, toate ps2 remasters).
Eu vorbeam de un remake, adica partea grafica refacuta de la 0.
Asta am vrut sa zic si eu.
Dar chiar si asa, un GOW in Midgard sau Asgard ? Deja simt furnicaturi intense
Bookmarks