Mersi.
---------- Post added 17-05-2015 at 19:05 ----------
Etapa 11
micul_ - Chifteluta 5-0
Chifteluta - micul_ 2-5 (a iesit in min 70)
Mersi.
---------- Post added 17-05-2015 at 19:05 ----------
Etapa 11
micul_ - Chifteluta 5-0
Chifteluta - micul_ 2-5 (a iesit in min 70)
Kostelinho wwflayww 6 2
wwflayww kostelinho 2 1
Etapa 14
micul_ - tonynho2011 6-0
tonynho2011 - micul_ 1 - 1
Dau un bax de bere celui care verifica rezultatele si face un sinoptic cu acestea.
Astept adresa pe privat, pentru a trimite berea prin curier
Buna ziua! Cand se mai pot face inscrieri pentru campionat? As fi interesat sa particip.
Multumesc anticipat!
Nu sunt acasă acum :(
Ok, nu e graba :) . Jucam diseara, daca nu, maine :) .
---------- Post added 19-05-2015 at 19:16 ----------
Am si eu o intrebare, sper sa nu supar pe nimeni, pentru ca pana la urma e doar un joc si atat ! Pentru ca mai am de jucat doar cu micul_, iar 100% unul din noi va castiga acest campionat, am calculat punctele acumulate de mine, pentru a verifica clasamentul. Totul e OK, dar am o intrebare si ceva de precizat : Ionascu23 s-a retras inca de la inceputul campionatului si toata lumea a castigat 6 puncte din meciurile cu el, dar in legatura cu Cristian2191 cum s-a calculat ? Eu am avut meci cu el in primele etape si chiar n-am reusit sa-i fur decat 1 punct si nu mi se parea normal ca eu sa pierd 5 puncte cu el, iar altii sa castige 6 puncte la masa verde, doar pentru ca au avut norocul de-al intalni mai tarziu in acest campionat. Pana la urma cine e mai bun trebuie sa castige, dar totul sa fie corect !
---------- Post added 19-05-2015 at 19:19 ----------
Nu e vorba de mine sau de micul_ , pentru ca oricum castigatorul se va decide dintre noi, adica din meciurile noastre directe, dar trebuie calculat totul ok, nu trebuie avantajat sau dezavantajat vreun jucator.
O sa le dau tuturor cele 6pct cu Cristian2191, dar dupa ce terminati de jucat restantele.
Va astept sa jucati meciul pentru a decide castigatorul.
Cel mai probabil în weekend jucam.
Ultima etapa :
ionut_91 vs. micul_ 5-1
micul_ vs ionut_91 0-2
Felicitari tuturor si sper sa se mai organizeze si alte campionate !
Felicitări atât ție cat și celorlalți și nu în ultimul rand organizatorului pentru munca depusa.
ionut_91 este castigatorul. Felicitari tuturor participantilor. Daca se ofera cineva sa ajute la organizarea unui nou campionat, il astept cu un PM.
Ce inseamna acest ajutor? Ma ofer eu daca as sti exact ce inseamna...
Am primit cupa si medalia de la @soundlessxd ! Ii multumesc pentru acest premiu si tuturor pentru participare ! La cat mai multe...
Cand va incepe noul campionat?