Mie nu mi se pare chiar asa insesizabila. Mie mi se pare ca in varianta de PS3 mai totul se vede cam blurry fata de cea remasterizata.
Printable View
Mie nu mi se pare chiar asa insesizabila. Mie mi se pare ca in varianta de PS3 mai totul se vede cam blurry fata de cea remasterizata.
Varianta de PS3 nu e asa de blurry. De la 0:35 se vede pe textul din stanga, cel cu "attack", ca blurr-ul e adaugat ulterior. Oricum, jocul merita rejucat cu sau fara mizeriile astea de marketing.
Practic este acelasi joc cu alta iluminare si alta rezolutie (adica daca-l joci pe ps3 pe tv mic si pe ps4 pe tv mare nu faci diferenta ) :)
Nu observ unde vedeti voi alta "iluminare". Poate n-am baut eu destul? 1080p 60 fps vs. 720p 30 fps! Asta este unica diferenta. Nu s-au atins nici cu batul de alte elemente.
eu vad si texturi mult mai bune, vedeti iarba, pietrele
Eu vad bani aruncati pe fereastra :))
Daca lansau iarasi God of War 1-2-3 + Ascension astfel, nu ma suparam. Il cumparam ca sa pot renunta la PS3. However.... this happened. Sa nu uitam ca Ascension vine separat candva in viitorul apropiat.
Niste screen-uri:
arata bine in pozele alea
Nu se justifica achizitia decat din partea celor care, dintr-un motiv sau altul, nu l-au jucat la vremea sa. Nu se observa decat cateva diferente, cum ar fi o rezolutie mai mare, sharp textures si efect pronuntat de bump mapping. Si contrastul parca a fost putin imbunatatit.
Asta nu inseamna ca PS4 nu putea oferi mai mult, ci faptul ca majoritatea remasterizarilor folosesc vechiul engine grafic, vechile modele de personaje, vechile animatii ale personajelor, singurele adaosuri fiind o rezolutie full HD, ceva texturi mai bune si eventual ceva efecte de particule imbunatatite. Ah si sa nu uit filmulete sunt acum si ele full HD.
Până acum am văzut doar un singur joc remastered care să își merite banii, Metro Redux, restul...
PS Hai și TLOU :)
Si Tomb Raider : Definitive Edition merita banutii, alaturi de Metro Redux, The Last Of Us.
Altex mi-a vandut o copie proasta a jocului pt ps3, un glitch nu ma lasa sa inaintez in joc. Aceasta remasterizare e bine venita. Nu mai zic de cei care n-au apucat sa joace jocul si nu mai au ps3. https://www.youtube.com/watch?v=6RqZ-A1PPAE
photo mode e bestial
Am respectat descrierea si degeaba, am dat la new game...nimic
A ajuns si la mine azi, de la Altex. Am jucat doar vreo 30 de min, sa vad cum e, ca mai am de jucat la Batman. Am vrut sa il iau de acum, pt ca facusem precomanda de pe vremea cand era 150 lei.