Au îmbătrânit frumos pt ca sunt refăcute frumos :)
Au îmbătrânit frumos pt ca sunt refăcute frumos :)
Eu am ajuns la capitolul 11 in U3 si arata absolut superb. Parca acum se vede si mai mult diferenta fata de al doilea. Iluminarea globala e mult mai buna, incepe sa se contureze engine-ul din Last Of Us. E mult mai detaliat si mai lucrat decat U2.
Cand le-am jucat pe PS3, U2 mi se paruse cel mai reusit, dar acum pot sa zic ca U3 a devenit preferatul meu din serie.
Nu exista iluminare globala in jocuri. Uncharted 4 are un fel de iluminare globala predefinita, dar restu din serie nu au nicio treaba cu asta.
Stiu ca e pre-baked dar are si cateva elemente real time.
Dar nu la asta ma refeream, ci la partea artistica. E modul acela in care se blenduiesc culorile si sursele de lumina in texturi, efect care e folosit la maxim in The Last Of Us.
Uncharted: Drake's Fortune
Pentru trofeele Charted! - Crushing,Hard,Normal trebuie jucat cap-coada sau este suficient sa joci ultimul capitol la dificultatea ceruta?
LE: O sa-mi ia ceva timp , mi-e teama ca nu reusesc la Crushing.Totusi o sa incerc.
E nevoie sa joci tot jocul.
Am vazut azi in Altex cele trei jocuri separat, versiuni remastered PS4. Stie cineva daca e vreo diferenta intre ele si cele din Nathan Drake Collection? Am incercat sa caut pe google/youtube, dar n-am gasit aproape nimic legat de astea noi (separate).
Nu este nicio diferenta.
Am terminat primul joc si eu, pentru comori. Insa am ratat 2 din ele, le-am luat din chapter selecting insa nu-mi deblocheza trofeul Master Thief Collection, ce am facut gresit ?
Ai creat un nou save file cand ai selectat chapter-ul?
Nu te-a întrebat cand ai dat chapter select daca vrei sa continui cu comorile pe care le-ai găsit deja sau vrei sa iti reseteze comorile? Încearcă sa încarci salvarea pe care ai terminat jocul si sa dai iar chapter select si vezi ce iti apare.
Acum daca ma uit in fiecare capitol imi apar toate comorile luate, la fel si la bonus doar ca nu imi deblocheaza trofeul .
Si pentru crushing, daca termin jocul pe crushing imi deblocheaza trofeul si pt hard si restul ? Sau trebuie terminat pe fiecare dificultate in parte
O ai si pe asta?
The relic can be found at the start of*Chapter 5. When you first enter the fortress through a window by climbing around the outside, you will have to go outside again to proceed. When you break through the second window, follow the passageway to the right, as if you were doing the chapter as normal. You will see a doorway to the left. Outside, there will be a*pirate*standing directly ahead of you, and beyond him, the remains of a structure that looks like a room. To your left will be a wall of the fortress, with pirates on top of it, and a stairs leading up to the top. Kill all of the pirates and go up the stairs (you will have to do this anyway to do this chapter). At the top of the stairs, go left, towards the remains of the “room.” Jump onto the roof of the “room” and in one of the corners, you will find the Strange Relic.
Da, l-am gasit si pe ala. Insa nu stiu ce sa zic.. am sa incerc sa termin jocul din nou... vad ca am salvat si peste salvarea de 100% :))
Foarte deranjante sunt valurile de inamici ,in 1 si 2 cel putin sunt mult prea multi,la un moment dat e chiar enervant,grafic se tin destul de bine...
Apoi daca si astea is jocuri grele mai bine ne apucam de șotron si tupu. Prima parte am jucato si pe hard, daca nu ar avea jocurile nici un fel de provocare ar fi fost o .... trista. Daca vrei sa vezi ce inseamna greu si enervant iti recomand sa joci Ninja Gaiden Sigma
P.S. Nu-s un gamer inrait cu indemanari de invidiat.
Asta mi-a displacut si mie in toata seria. Unii sunt dezamagiti ca avea prea putin combat, eu sunt dezamagit ca e prea mult pentru gustul meu in ceea ce priveste un joc de genul. Preferam mai multa aventura decat valuri de inamici. Oricum, e seria mea favorita, le pastrez pentru colectie si cred ca in scurt timp o sa ma apuc sa le rejoc toate.
E greu doar pe brutal sau crushing,eu nu am zis ca e greu ci ca e enervant..
Cred ca au trecut anii si preferintele se schimba,acum mi se pare repetitiv si infantil sa ai atat de multi inamici care tot vin,termini si jocul si ai omorat o legiune de unul singur...
Daca as face un clasament(fara jocul de ps vita) as zice asa: 4,2,3,1 oricum toate sunt foarte faine.