E jale cu cititul posturilor
---------- Post added 04-03-2016 at 21:28 ----------
Ce se aude cu finala ?
Gata si Finala !!! Filicitari !!! Doua meciuri frumoase !!
![]()
Regulament FIFA 16 Console Games
• Grupele se for face cu ajutorul site-ului random.org si extragerea va fi insotita de un video pentru dovada!
Setari obligatorii :
Half Length : 6 min
Difficulty Level : Legendary
Game Speed : Normal
Varianta 1 : Se vor alege echipe de maxim 4.5 Stele
Sau
Varianta 2 : Se vor alege echipe random depinde de ce hotarati prin vot (Multumesc DonBassil )
Inscrierile se vor face sub forma :
Nume Forum : PaznicDeNoapte
Echipa : Tottenham
ID PSN : aLx_s93
Votez : Varianta 1
(Se va vota varianta de alegere a echipelor iar in caz de va ramane varianta 1
sa aveti deja echipa aleasa )
Dupa terminarea grupelor se va alege prin vot modul de jucare a fazelor eliminatorii
Odata cu inceperea acestui campionat am creat o comunitate pe PS pentru se urca dovezile (foto/video) acolo , fiind mai usor decat sa scoti pozele pe stick sau postarea pe forum direct de pe consola
• Meciurile se vor juca tur – retur doar in faza grupelor, ambele meciuri se vor juca in aceeasi zi
• Meciurile din grupe se vor juca fara prelungiri
• Doar meciurile de calificare se vor juca cu prelungiri + 11m daca va fi nevoie
• Scorul final se va posta pe forum in scris (obligatoriu) , dovezile se vor posta pe forum sau pe comunitate in maxim 20 minute dupa terminarea meciului (screenshot , poza cu telefonul, etc) jucatorii cazand de comun acord care din ei sa posteze scorul si dovada
(In cazul de nu va exista o dovada in maxim 20 de minute meciul se va rejuca)
• Este interzisă tragerea de timp , prin aceasta înţelegându-se pasele repetate între fundaşi şi portar mai mult de 5 minute virtuale.
(Incalcarea acestei reguli va duce la pierderea meciului cu 3 - 0 la masa verde)
(Este nevoie de o dovada video pentru a se demonstra)
• In cazul in care un jucator nu mai poate juca un meci este obligat sa anunte cu cel putin 30 de minute inaintea inceperii meciului programat , orice jucator are dreptul de a amana o singura data !
• Amanarea unui meci trebuie sa fie insotita de un motiv , orice amanare fara motiv duce a la sanctionare
( Pierderea cu 3-0 la masa verde a meciului programat )
• Pentru limbaj jignitor, provocări, ameninţări în interiorul comunităţii cât şi în afara comunităţii (pe ps party , ps messenger)
(Pierderea cu 3-0 la masa verde a respectivului meci cat si a urmatorului meci din campionat)
• Deconectarea în timpul meciului din cauza scorului nefavorabil sau înainte de fluierul final
(Pierderea cu 3-0 la masa verde a meciului cat si a urmatorului meci din campionat)
• In cazul in care pierdeti un meci nu aveti voie sa cereti rejucarea lui indifferent de motiv
Pierderea cu 3-0 la masa verde a urmatorului meci
• Este interzisa schimbarea echipelor in timpul campionatului !
• Orice incalcare a unei reguli adresata catre un participant trebuie demonstrata cu un clip video unde este cazul sau o poza
Inscrierile pentru grupe se vor face pana Duminica 06.03.2016 ora 13:00
Sparg eu gheata
Nume Forum : PaznicDeNoapte
ID PSN : aLx_s93
Echipa : Inter Milano
Votez : Varianta 2
Nume Forum : M4nU370
Echipa : Tottenham daca pica varianta doi !
ID PSN : ionut_91
Ca idee, am inteles ca se joaca tur-retur doar in faza grupelor, dar nu ar fi ok sa se joace tur-retur si in fazele eliminatorii ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Nume forum : Cristian2191
Echipa : Ol. Lyon
ID PSN : Cristian2191
Votez : Varianta 1
Propun sa se joace tur-retur in faza eliminatorie.
Unii dintre noi avem si servici si nu mi se pare normal sa poti amana o singura data meciul. E ok 3 zile la dispozitie pt a juca etapa ?
Nume Forum : DonBassil
ID PSN : DonBassil
Echipa : Roma
Sunt de parere ca toate meciurile sa se joace tur-retur, iar dovezile sa se posteze doar daca exista neclaritati fata de scorul final!
Nume forum: dan1703
Psn: Manelaru
Echipa: everton
Votez: varianta 1
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
---------- Post added 05-03-2016 at 11:37 ----------
Salut, pot sa-l inscriu pe prietenu meu? (Nu are cont pe forum, dar isi va face)
Psn: SPIDER-MAN____98 (4 underline jos)
Voteaza Var 1
Echipa: atl. Madrid
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bookmarks