Rămân la Lyon
Ok multumesc !
In maxim 30 de minute vin cu grupele
Inscrierile s-au incheiat si nici modificari nu se mai pot face !
---------- Post added 30-03-2016 at 23:14 ----------
Cluburi
Grupa A
AS Roma
Napoli
Tottenham
Lyon
Grupa B
Porto
Bayer 04
Wolfsburg
Liverpool
Grupa C
Benfica
Inter
AC Milan
Sevilla
Grupa D
Zenit
Mochengladbach
Lazio
Athletico
Grupa E
Everton
Leicester
Fiorentina
Valencia
Euro
Grupa A
Franta
Anglia
Croatia
Polonia
Grupa B
Germania
Grecia
Belgia
Italia
Grupa C
Portugalia
Olanda
Danemarca
Spania
Grupa D
Romania
Elvetia
Rusia
Wales
Grupa E
Bosnia
Turcia
Austria
Suedia
---------- Post added 30-03-2016 at 23:26 ----------
Link Challonge Nationale
Link Challonge Cluburi
Oke
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 31-03-2016 at 00:33 ----------
Mi am facut un nou cont ca si id ul de psn
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cred ca glumesti.
READ ME
Daca vreti schimbare de nume aveti thread dedicat. Trebuie doar sa indepiniti criteriile.Regulament ConsoleGames.RoI. Regulament General2. Nu sunt permise discuţiile gen irc, reply-urile monosilabice. Va rugam sa respectati limba romana!
7. Nu sunt permise clonele. Daca un user este banat si va crea un alt user pentru a ocoli sanctiunea respectiva ambele conturi vor fi banate. Singura metoda de contact in acest caz este pagina de Contact Us.
11. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, acţiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.
14. Nu este permisa folosirea a mai multor conturi pe acelasi calculator. Crearea unui nou user de pe un calculator cu user existent poate duce la dezactivarea ambelor conturi!
http://www.consolegames.ro/forum/f51...ume-date-cont/
Se baneaza doar noul cont creat.29.11.2012 - Incepand de astazi, schimbari de nume nu mai vor fi acceptate decat pentru cei care au user Premium sau VIP (chiar si pentru o singura luna). Detalii aici despre cum puteti primi cont de tip Premium sau VIP.
---------- Post added 31-03-2016 at 00:55 ----------
Tabelul de aici este updatat. Aveti in tabel si grupa din care faceti parte. Tabelul poate fi sortat dupa ce coloana doriti. Dati click pe titlul coloanei si se ordoneaza singur dupa acea coloana.
E o problema la care nu ma așteptam Croația nu exista în FIFA Ce fac? Aleg alta?
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Situatia este asa:
Team Star rating User Austria 4.0 stars Cristian2191 Belgium 5.0 stars corbua23 Bulgaria 3.0 stars Czech Republic 3.5 stars Denmark 4.0 stars Macoveanu England 5.0 stars LRU Laur Finland 3.5 stars France 5.0 stars AlfaBeT0497 Germany 5.0 stars PaznicDeNoapte Greece 4.0 stars aecolf Hungary 3.5 stars Ireland 4.0 stars micul_ Italy 5.0 stars grecul Netherlands 5.0 stars DonBassil Northern Ireland 3.5 stars Norway 3.5 stars Poland 4.0 stars heruand30 Portugal 5.0 stars gabri13 Romania 3.5 stars SilviuGabriel Russia 4.5 stars flaviusdani Scotland 4.0 stars Slovenia 4.0 stars Spain 5.0 stars Payperview Sweden 4.0 stars Bogditza Switzerland 4.5 stars M4nU370 Turkey 4.5 stars gvingi76 Wales 4.0 stars silvian92 cRsRO
Deci micul_ si cRsRO trebuie sa aleaga din echipele libere.
micul_ trecut cu Irlanda pe challonge, il asteptam si pe cRsRO
Acum fac scorurile la meciurile jucate pe challonge ,revin cu update imediat
Salut, am o propunere pentru campionatul urmator, in situatia in care se va mai organiza o astfel de competitie. Propun doua variante, fie varianta 2 din regulamentul acestui campionat, fie sa-si aleaga fiecare jucator ce echipa de 4.5 stele doreste, chiar daca exista riscul de a se juca meciuri intre aceleasi echipe. Motivez propunerea mea de faptul ca ultimii jucatori inscrisi in campionat nu prea au mai avut cum sa-si aleaga echipe bunisoare. Mersi pentru intelegere.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Multumesc de propunere , am sa pun la vot in urmatorul campionat
---------- Post added 01-04-2016 at 14:20 ----------
Imi cer scuze tuturor dar vin cu o veste proasta
Ambele campionate cluburi&euro se amana !
Multumesc pentru intelegere !
Bookmarks