Cred ca iti dai si tu seama ca pentru un freeze care apare aleatoriu nu o sa-ti schimbe nimeni consola. Pana la urma e un freeze care mai mult ca sigur are in spate o problema software, deci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Printable View
Cred ca iti dai si tu seama ca pentru un freeze care apare aleatoriu nu o sa-ti schimbe nimeni consola. Pana la urma e un freeze care mai mult ca sigur are in spate o problema software, deci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
la mine astazi mi-a aparut o imagine deformata.si se misca umpic,vibra,m-am speriat,era si blurata,neclara...a mai patit cineva asa ceva?
Salut la toti ! Doar ce mi am achizitionat si eu o consola pe care nu am folosit- o 3 zile dupa ce am luat-o pentru ca TV ul mi s a defectat si am luat altut pe care il folosesc si pe post de monitor si pe care o vroiam sa l folosesc si pentru PS4, pana de sarbatori pana cand imi voi lua altul mai bun. Si ma confrunt cu o problema mai ciudata din punctul meu de vedere , pana acum m- am jucat doar pe PC, nu am mai avut consola poate voi stiti mai bine de la ce este : de exemplu in Fifa 14 la cornere cand dau de maneta (misc camera) , se vad jucatorii foarte stersi, neclari in afara gazonului tot pare asa si scrisul de pe adsurile de pe langa teren, iar la The Last of Us, la fel cand misc de camera dar aici foarte incet, se intuneca imaginea dar foarte putin sesizabil doar daca esti atent poti vedea, si la texturile obiectelor se intampla ceva foarte ciudat nici nu stiu cum sa explic, parca se subtiaza si in acelasi timp devin neclare, nu cred ca e normal, plus de asta si in internet browser se vede scrisul neclar, pe google, sau daca tin apasat sa spunem pe ''1'' la cautare google si dau drumu la buton dupa 2-3 secunde tot mai continua sa scrie singur plus in The Last of Us foarte des am framrate drops ... Am urmatorul TV : MEDIA GALAXY | Televizor LED Full HD, 56 cm, PHILIPS 22PFH4109/88
@cristimunte nu-mi vine sa cred ce speriata e lumea, dar ce s-a intamplat? de ce toata lumea se gandeste ca are consola stricata, in loc sa va bucurati de ea va faceti griji de parca e un copil, daca ai garantie ce mai conteaza? multe posturi de pe acest thread imi aminteste de povestea lui creanga cu mama si bunica si dropul de sare...
@cata10 tv nu e prea grozav si conteaza mult si ce tv ai, rezolutia afisata e full hd (1080p), incearca si cu un alt cablu, dar eu cred ca e normal nu stiu ce sa zic nu am jocurile. dar mai mult ca sigur nu e de la consola e ok.
Da.. o sa ma duc maine de unde am luat consola sa mi faca niste probe sa vada daca e de la ea sau de la TV, dar mi au zis ca daca are ceva o sa mi o trimita in service sa mi o repare ceea ce nu mi se pare normal din moment ce am luat- o noua si de cand am folosit- o am intampinat problema asta, ma rog voi vedea ce voi face... sper totusi sa fie de la TV, dar nu stiu ce sa zic , avand in vedere si fps dropsurile alea de la The last of us, dar poate e normal ... nu am mai avut consola pana acum. Pot acele Fps drops sa fie si de la TV cumva?
NU are nimic consola, cand se va strica nu se va mai aprinde, nu o sa mai citeasca blu-rayuri, nu o sa mai afiseze nimic.. chestii de genul... nu e PC! degeaba o duci man. man linisteste-te si joaca-te pe ea.
Asa spun si eu, cand e sa moara, moare, nu are simptome intermediare :))
Gata, kaput al meu PS4.
Launch day edition de pe amazon.co.uk, s-a bulit unitatea de Blu-Ray. A inceput sa faca figuri acum o luna, nu mai accepta discuri, isi mai revenea cu reinitializare, etc.
Pana cand ieri nu numai ca a picat unitatea Blu-Ray ci si butoanele eject si power moarte complet. Ca urmare, bye-bye PS4, azi sunt la Altex sa iau alta.
De data asta n-am avut noroc la PS4. Generatia trecuta am schimbat 3 xbox360-uri cu RROD, acum XB1-ul e ca un tanc, merge si pe caldura si pe praf etc, in schimb PS4-ul asa finut cum arata el, s-a dus.
Nasol:(,cam cate discuri ai rulat pe ea??
Greu de spus...ca jocuri pe disc am vreo 8. De cate ori le-am rulat, habar n-am. Nu cred sa fie mai mult de 400 de rulari discuri pana a inceput sa faca figuri. Si nu a fost doar unitatea ci si butoanele, deci e o combinatie de hardware unitate si ceva probabil in partea electronica.
In orice caz, acum am una noua de la Altex, luata in dimineata asta.
Ca sfat, comparand functionarea unitatii noi fata de cea veche: daca la incarcarea discurilor simtiti cea mai mica neuniformitate in modul cum preia discul in slot loading, daca il trage neregulat sau cu sincope, daca nu e acea miscare lina de "sugere" a discului in slot, e un simptom. La mine asa facea si nu mi-am dat seama decat acum, comparand cu cea noua.
Era de pe amazon.uk. Nu se mai putea face return după 9 luni.
Adică ai cumpărat alt PS4? Și cu garanția intl. cum rămâne?
De ce? Nu aveai garantie? Cel putin aveai garantia de 1 an la Sony. Sincer, te-ai pacalit luand alta noua. Trimite-o pe cea stricata de unde ai luat-o, poate iti recuperezi banii.
Garanția internațională e o poveste frumoasa. Cel putin la Sony Romania.
Ați încercat de curând, sa vedeți răspunsul? Ia încercați, sa vedeți ce surprinși veți fi :)
Unitatea s-a stricat de la discuri băgate forțat in ea, asta e asa, doar o mostra.
O trimiteai in UK.
Daca ai luat-o de pe amazon se rezolva foarte repede, vezi ca user-ul naz a trimis si el un xbox one înapoi
I-ai amenințat cu opc?
Da, dar e foarte complicat. Amazon.uk nu accepta return decât 1 luna de la cumpărare, deci trebuie trimisa la Sony UK.
Care mi-a răspuns ca o repara dar nu o poate trimite in România. Încă discut cu ei, daca rezolv sa plătesc eu ambele transporturi si mi-o schimba, o vând, asta e.