mie unu' nu-mi place, il prefer pe cel negru..dar gusturile nu se discuta :P
Printable View
mie unu' nu-mi place, il prefer pe cel negru..dar gusturile nu se discuta :P
Din pacate nu se vinde pe nicaieri, pare a fi o editie cu Titanfall. Desi jocul nu ma prea tenteaza, consola aia as lua-o pe loc. Sa aruncati un link daca o vedeti la vanzare pe undeva.
Din pacate...
http://www.gamespot.com/articles/you.../1100-6418161/
Dupa 11 martie doar bundle normal:(
din toamna o sa prefer varianta albă .. mai 'antidepresiv',sa zic .. eh,pana atunci,mai trece o canicula peste lume(mda,sa vedem comportamentul consolei la temperaturile verii) .. :D
http://www.youtube.com/watch?v=W8_Q1...layer_embedded
---------- Post added 09-03-2014 at 17:27 ----------
Ce faine-s efectele sonore! =D>
Update done! Let's gooooo! :drummer:
Microsoft XBOX One 500 GB Games Console with Fifa 14 Bundle la pretul de 379.99 Lire
Microsoft XBOX One 500 GB Games Console with Fifa 14 Bundle | Maplin
No asa da! Fix despre asta vb.
Quote:
It's been a while since we've seen any mud-slinging in World Console War V, but Sony took another shot tonight, going after Microsoft's controversial console parity policy.
ati gasit vreo metoda facila de a face sa mearga xbox glass?
xbox smartglass? ce anume nu iti merge la el? este destul de simplu de conectat daca telefonul/tableta si consola sunt conectate la acelasi wi-fi
Eu il folosesc destul de des in special pentru youtube (cand te conectezi la xbox prin smartglass iti mai apare un buton in aplicatia youtube de pe telefon/tableta. In loc sa vezi clipul pe telefon il vezi pe TV. E cool ca in timp ce te uiti la un clip poti cauta altele pe telefon si pot fi adaugate in queue sa le ruleze pe rand). E fun si pentru DeadRising
in ce sens sa mearga? sa mearga descarcat pe de market? sau sa functioneze cu x1?
dap, la descarcat ma refeream
am un samsung s3... nu pot prin metode conventionale sa-l scot.
cum sa trec de blocarea de regiune fara sa resetez telefonul...??
hmm eu am instalat apk-ul (gasesti pe net ultima versiune) si nu am nici o problema cu el, telefonul fiind pe Romania (Nexus 4).
daca dai un asemenea link... raman dator cu o bere! :D:x
ti-am trimis pe PM