Salut si eu am avut aceeasi problema si a fost de la hdd extern,nu stiu daca folosesti si daca ai aceeasi problema dar la mine asta a fost..
Printable View
Am rezolvat cu o resetare a consolei..am apasat 5 secunde butonul de off de pe consola....si dupa a mers bine
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Quote:
2015 has been a great year for the Xbox One console and 2016 promises to be just as good, with many high profile titles hitting Microsoft’s latest home console. A few hours ago the Xbox division Head Phil Spencer has shared more on the new year on Twitter, revealing something on the company’s 2016.
Am un fel de problema si nu știu de la ce e... In unele jocuri Dead Rising 3, Assassins Creed 4 nu mi se aude vocea personajelor când vorbesc.... De la ce poate fi ca e al dracului de enervant
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intra in setarile consolei, la sunet si vezi sa nu fie pus pe 7.1. Pune pe stereo, daca auzi prin TV. Asa am patit si eu, dupa un restore la consola.
Este conectat la un monitor cu boxe separat, văd ca consola nu am putut conecta sunetul la ea , așa ca cablurile de la boxe le am băgat prin hdmi pe acolo la monitor , știi naiba ce am făcut :))))))
---------- Post added 03-01-2016 at 14:30 ----------
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01...fea9d6f260.jpg uite si poza
---------- Post added 03-01-2016 at 14:45 ----------
L am rezolvat , era pe 7.1 , mersii Razvane
sult am si eu o intrebare ..: care este diferenta intre Xbox Live Gold 12 + 1 month si Xbox Live Gold Card Membership (12 luni + 1 luna) Xbox One / Xbox 360 !!!
Really?
Nu sunt diferențe.Il cumperi de pe forum (avea cineva la 120 ron) dacă nu,ebay.
Salutare! Recent, a incetat sa mai functioneze butonul LB de la controller, asa ca am decis sa il trimit in garantie. Consola + controllerul in cauza au fost cumparate de la PCGarage. I-am contactat si mi-au zis ca trebuie sa trimit consola+controllerul in service. De ce mama supararii ar trebui sa trimit si consola? Ce legautra are una cu alta? :) Sunt eu nebun?
Pentru ca a fost luat la pachet. Daca se dovedeste ca ai controllerul defect, se va schimba intreaga consola, impreuna cu acest controller.
PS: astea nu se repara ci se schimba.
Hm... pai consola nu are nicio legatura cu faptul ca s-a stricat butonul de la controller :) Dar ai si tu dreptate, ele au venit la pachet. Mersi de informatii! :)
Pai ar trebui sa te bucuri..ca o sa ai consola noua...:)
---------- Post added 05-01-2016 at 16:01 ----------
E foarte ciudat..nici eu nu stiam ca se procedeaza astfel
Daca privesti din punctul asta de vedere, da :) Maine trimit tot echipamentul. Va tin la curent :)
Salutare, am si eu o problema. Am achizitionat din Altex un cod prepaid XBOX Live 12 months, dar cand incerc sa il activez apare eroarea clasica "Something went wrong".
Cardul este in poloneza (regionlocked ?). I-am contactat pe cei de la support si mi-au spus ca este o problema la Billing Information.
Momentan am contul pe UK, cu o adresa de la un hotel. Any tips / advices pentru a rezolva aceasta problema ?
Merci anticipat
N-ar trebui sa apara nici o eroare, am cumparat si eu de la Altex luna trecuta si n-am avut nici o problema. Ai incercat sa-i dai redeem atat de pe consola, cat si PC? Incearca ambele variante. Daca nu merge, te duci frumos la Altex sa-ti dea alt cod sau banii inapoi.
Codul este bun, cand ii dadeam redeem (atat pe consola cat si pe PC, imi aparea 12 months live gold) dar cand ii dadeam confirm, imi dadea eroare tipica microsoft "Something went wrong".
Astazi i-am dat unei cunostiinte codul si spre suprinderea mea a mers. Acum as vrea sa ma duc sa iau altul, tot de la altex dar mai intai sa incerc sa aflu de la ce primeam eroarea.
Contul initial a fost facut pe US si apoi migrat pe UK, sa fie asta problema?
Vezi ca iti poti schimba zona direct pe xboxlive.com, ai o optiune mica undeva jos de tot in stanga. Posibil ca asta sa fi cauzat eroarea, nu stiu ce sa zic.
cum aflu si eu cand imi expira sau cata valabilitate mai am de gold?
---------- Post added 08-01-2016 at 18:02 ----------
si mai am o intrebare ce hdd extern sa iau pt xbox one ,am vazut ceva la altex ,pentru xbox sa inteleg ca este special ?
---------- Post added 08-01-2016 at 18:31 ----------
si inca una:D...este vre-o diferenta intre xbox live si xbox live gold? care este mai complecta? am vazut diferente majore de pret intre ele