Originally Posted by
MonkY
Asa a inceput sa ma oboseasca treaba asta cu Xbox One... Niciodata in istoria consolelor nu a mai lansat cineva o chestie atat de obscura, de anti-gamer, de anti-consumer. Parca au luat tot ce au invatat de-a lungul timpului cu Xbox 1 (the real one) si Xbox 360... au sters cu buretele si au zis "hai sa facem bani". Si culmea e ca nu ei fac banii multi, ci publisherii. E aberant cum arunca totul pe ei... Sa fim seriosi, la urma urmei publisherii trebuie sa se alinieze sistemului tau, si nu invers. Asa cum se intampla la Apple, Google & Co. S-au trezit ei mai cu motz ca "nu noi facem regulile". Dar cine mama naibii le face?
Nu cred eu ca au venit cei de la EA si au zis "Bai, daca nu limitati revanzarea la un singur user nu mai facem jocuri pentru consola voastra". Hai sa fim seriosi. Deja au renuntat la Nintendo. Daca ar renunta si la Microsoft, nu le-as vedea un viitor prea luminos. Doar n-o sa devina EA firma doar pentru mobile devices. Din pacate, cred ca la Microsoft cineva acolo nu gandeste suficient de mult...