Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 395 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

  1. #2881 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Nu merita upgrade la SSHD DECAT daca jucati aceleasi portiuni dintr - un joc in mod repetat, din ce spun testele el incarca mai rapid DOAR la multiplayer maps sau jocuri unde nu ai content nou pt loading, in rest se comporta ca un hdd normal, asa ca nu mai visati 1tb SSHD in locul unui SSD pur de 2-300 gb, iar ca spor de viteza 10-20% conteaza, daca exista limita de chipset cum de apar imbunatatiri la timpii de incarcare ??? . Recunosc ca cei de pe digital pun totul frumos in pagina sa te atraga, gen Steam, lista arata frumos etc, si da poate ca pe viscol e mai comod sa stai cufundat pe canapea sa cumperi INSTANT jocul dorit, insa s-au intins cu preturile prea mult, asa cum o fac si cei cu Xone acum la noi. Referitor la SSHD ma pot insela, nu luati 100% ce am declarat, asa rezulta din review. Si nu sunt de acord nici cu plata pt multiplayer, deja platim abonamentul la net, ar trebui sa fie ALL FREE.

  2. #2882 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Kinect-ul meu este tembel. Ba ma vede, ba nu ma vede. Ba ma vede, dar nu ma aude si invers. Am gresit undeva la setarea acestui aparat enervant? Ca luminite de Craciun, sigla Xbox si 3 beculete rosii sau mai exista inca o luminita nevazuta de mine pana acum?
    Eu primul lucru pe care l-am testat la Kinect a fost sa caut optiunea pentru Turn Off

    temugin: pe mine unul m-ai pierdut. Poate ca e de la modul in care lipsesc paragrafele din posturile tale, sau poate de batranete nu mai inteleg eu ce vrei de fapt. Daca incerci sa te motivezi singur ca nu merita consolele... you got it! Get a PC (it's faster and cheaper). Daca vrei sa te motivezi ca sunt scumpe jocurile, asa este. Si asa vor fi intotdeauna (iti recomand o tableta unde preturile la jocuri sunt super decente). Daca nu vrei SSHD sau SSD pe consola, nu-ti cumpara. E atat de simplu... Dar unii dintre noi incercam sa ne bucuram de ele, dupa o zi nenorocita de munca.

    Uite de exp. ieri, am avut o zi... de atata oboseala si nervi facuti la munca, n-am putut dormi (happens to me sometimes). Am dat drumul la X1... era DR3 inside... m-am relaxat instant. Nici nu stiu cand s-a facut 5 dimineata. Si sa dea naiba daca m-am gandit pentru o secunda la chestii gen "oare ce rezolutie o fi?" sau "ce aiurea e ca nu am ssd"... nici macar la pretul enorm al jocului nu m-am gandit. That's just... gaming!

    So, relax and enjoy your games!

  3. #2883 SP
    Member Snake's Avatar
    Cum sta la capitolul update-uri la jocuri? Tot asa, dupa ce instalezi trebuie sa faci tone de update-uri?

  4. #2884 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu

  5. #2885 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Cum sta la capitolul update-uri la jocuri? Tot asa, dupa ce instalezi trebuie sa faci tone de update-uri?
    Aici sta extrem de bine. Imi place ideea pe care au mers. Practic cand introduci un disk cu un joc, incepe instalarea si automat iti verifica pt. updates. Te intreaba daca vrei sa faci update (si iti spune dimensiunea). Daca ii dai da... practic se instaleaza si se updateaza cam in acelasi timp. Deci scapi de corvoada aceea prin care ar fi trebuit sa astepti sa se instaleze tot jocul, dupa care sa pornesti, detecta update, instalai, restartai, si tot asa. Acum, introduci disk-ul si faci update... in cateva minute (daca ai si conexiune buna) deja te poti juca cu totul la zi. Me like it!

    ---------- Post added 04-12-2013 at 23:54 ----------

    Deci e bestial pur si simplu Ryse: Son of Rome!

  6. #2886 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Merita consolele si nu sunt pc gamer (cu mici exceptii), chill out, dar era strict vorba de SSHD pe care l-ai promovat in thread, nu este atat de ''fara cusur'' incat toti posesorii de ps3, ps4 sau Xone sa-si cumpere maine unul pt upgrade fara a sti pe ce dau banii, consider ca opinia ta conteaza mult si poate unii nici nu mai citesc despre teste samd, ia direct acel SSHD ca asa a spus un membru de referinta al acestui forum, tu crezi ca stau multi pe net sa piarda timp pe review cand se pot distra in acel timp cu alte preocupari ? mi se pare normal sa specifici punctele forte si slabe la un produs, pe scurt SSHD foloseste memoria flash doar in anumite contexte, batran sunt si eu (joc din era ps1), daca citeai putin in spate am si spus ca nu detest lipsa de hardware power la Xone, in fond eu vreau jocuri exclusive gen Quantum Break etc, dar daca MS face pe prostu si scoate Forza 6, 7 sau Halo 5,8 ? si iar same old story asemeni 360 din anul 2009 - atunci aleg Ps4 unde detest acel controller, eu nu fac parte din generatia pro cu tablete, smartphone si iwatch sau VR cum vor sa faca la Oculus Rift. Dar de aici sa umfli pretul de cel putin 2-3x pe miza faptului ca jucatorul x isi doreste foarte mult un nou produs este cale lunga, imi plac consolele la pretul apropiat realitatii si nu impus de anumiti ''umflati'' financiar. Ms are proasta reputatie de a lasa consola old foarte rapid fara titluri, adica tu sau altu puteti compara Last of Us sau Puppeteer cu ceva de pe 360 in ultimii 2-3 ani ? am spus doar 2 titluri si s-a facut mic 360. Momentan Xone are titluri mai ok dpdv personal, imi place cum e facut, gen tank, dar mi se parea de buna cuviinta sa scoata Kinectul din pachet - automat sa fie un bundle mai ieftin si pentru cei care nu fac sport in dormitor, si il vor scoate daca vanzarile nu sar de jumatatea Ps4, pana la urma totul se reduce la bani. Daca imi placea foarte mult pc numaram pixelii la multiplatforme de x ori pana acum si tunam sus si tare ca Assassins Creed 4 arata muult mai bine pe pc, nu conteaza ca am 3 placi in sli si procesor de 2000 ron, 16 gb sau 32 ram, etc - pentru multi conteaza faptul ca ei pot juca acel joc pe o rezolutie superioara, perceptia ca se ''vede mai bine'' surclaseaza tot, si sunt multi care baga si 2-3000E pe un rig doar din acest motiv fara macar sa clipeasca, nu poti condamna pe anumiti useri ca nu dau 1000 ron lunar pe jocuri, poate au prietena in spital, poate sunt someri, poate castiga minimum pe economie gen 800-1000 ron (din care aproapte toti ii dai pe utilitati sau facturi), suntem in Ro si realitatea striveste fara mila. Ultima disputa console vs pc am avut-o cu un amic care dupa ce trec 6 ani de la aparitia x 360 are TUPEUL sa imi spuna ca Crysis 3 arata mult mai bine pe pc decat pe xbox-ul din 2006, o discutie prea lunga si fara rost in acest thread.

  7. #2887 SP
    Member Snake's Avatar
    @temugin: invata sa folosesti paragrafele ca ne omori aici. Eu unul refuz sa citesc 'wall of text'.

  8. #2888 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Sorry, next time le voi ordona mai ok, eram ''prins'' in subiect. Too late, nu mai pot edita postul....

    In concluzie cu hdd upgrade oricum se duce garantia la Xone, deci nu vad doritori multi sa riste consola asa curand. SSHD este un hdd hibrid, parte mecanic - parte flash, memoria flash merge doar in anumite situatii, pentru mine nu este o solutie viabila.

  9. #2889 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fun fact: stiati ca la Xbox One pana si Kinect are ventilator? Se pare ca a suflat Microsoft si in iaurt dupa nebunia cu Xbox 360
    Attached Images Attached Images xbox_one_kinect_fan_vent.jpg

  10. #2890 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Kinect de acum, nu se mai misca singur in sus si in jos?

  11. #2891 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Niste pareri de la voi despre Ryse? De riviuri profi sunt satul pana peste cap.

  12. #2892 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Mi-a fost cumparat si mie in Italia (day one ed cu fifa 14), insa numai pe 17 dec il voi primi..sincer ard de nerabdare...

    MonkY: impartim aceleasi ganduri... xbox = relax

  13. #2893 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Fun fact: stiati ca la Xbox One pana si Kinect are ventilator?
    Stiam pt. ca m-am uitat la Episodul 281 din Invisible Walls acum 10 zile

  14. #2894 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Niste pareri de la voi despre Ryse? De riviuri profi sunt satul pana peste cap.
    E excelent ca joc. Cred ca lumea aștepta prea mult ca si complexitate de la el. Ca fun e foarte tare, semăna cu un Matrix la Roma cu gladiatori haha. Neo ftw.
    Grafica e superba, nu exista alt cuvânt. Atâta teorie ca Marcus are mai putine poligoane ca la E3....vax. Când ii dai drumul iti cade falca.
    Nu vreau sa pun spoliere dar si povestea e cool.
    Părerea mea personală... e de luat. Împreuna cu Forza sunt cele mai impresionante dpdv grafic pe Xbox one. Iar in tabăra PS4 doar Killzone si poate AC4 se compara.

  15. #2895 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Niste pareri de la voi despre Ryse? De riviuri profi sunt satul pana peste cap.
    Rasko: dupa ce il termin o sa fac un review mai neaos. Dar intre timp ai cateva impresii pe threadul oficial: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1070387.

    ---------- Post added 05-12-2013 at 13:30 ----------

    Guys, spuneti-mi si mie, exista pe X1 cele doua functii tipice Microsoft? ALT+TAB (sau mai exact o modalitate sa fac switch intre apps/games... sa vad si eu tot ce ruleaza - am observat ca pot doar sa dau back din Home si se duce la aplicatia anterioara) si ALT+F4 (adica pur si simplu sa inchid un joc)? De exp. m-am lovit la NFS Rivals... a ramas in "finding opponents"... si fara buton de back, fara meniu, fara nimic... stateam si ma uitam ca duda. Nu stiam daca s-a blocat sau chiar cauta ceva pe net. Consola sigur nu s-a blocat, pt. ca puteam porni orice altceva... dar mi-ar fi placut sa am optiunea sa inchid jocul si sa-i dau drumul din nou. Can you do that?

  16. #2896 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MonkY hai cu recenzia, vreau sa aud ceva si despre Xbox, in tabara cealaltă am auzit niste chestii care nu îmi plac deloc

  17. #2897 SP
    Member Ramon's Avatar
    Monky, daca esti intr-un joc si apesi pe butonul de Xbox, te duce in Home, unde jocul ramane in acea fereastra mare. Ei, in momentul asta, cat e fereastra selectata, apesi pe Options sau Menu, butonul ala cu 3 linii orizontale, si ai acolo optiunea de Quit.

    Sper ca imi amintesc bine, dar eu am inchis aseara mai multe jocuri si aplicatii. E practic la fel ca la PS4, acelasi procedeu de a inchide o aplicatie.

  18. #2898 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: vreau sa fac ceva dupa cel putin o saptamana de folosire man. Chiar nu vreau sa fie ceva grabit si sa imi scape lucrurile pe care le prinzi doar cand chiar folosesti in draci un produs... sau sa fac review ca altii si sa spun acelasi lucru (cred ca daca iei 10 review-uri, 90% din content zici ca e copy/paste). De exp. pe mine ma intereseaza cum se comporta cand e incalzita la maxim (am de gand in seara asta sa inchid geamurile si sa bag caldura la maxim in camera... sper sa ajung pe la 35 grade cel putin) si sa o pun la o sesiune serioasa de gaming. La fel, am plecat la munca si am lasat-o pornita... pt. ca sunt curios, cand ma intorc o gasesc blocata? Sau e totul OK?

    In plus, poate intre timp mai iese si un update care sa mai adauge ceva functii... ar fi pacat sa o depunctez pt. ceva ce in cateva zile ar trebui sa apara. Oricum, pana in momentul de fata, consola merge ireprosabil. Pe mine ma mira cat de mult au investit in silentiozitate si racire. Acum inteleg de ce nu mai accepta pozitionarea decat pe orizontala. Unitatea optica si heatpipe-urile sunt facute sa mearga optim intr-o singura pozitie, iar MS nu vrea sa riste. Si mi se pare foarte OK lucrul asta.

    Cel mai bun lucru pt. mine pana in acest moment ramane gamepad-ul. Pe care-l iubesc si pt. ca foloseste acumulatori. Cei care o tot dadeau cu "in 2013 ar trebui sa nu mai existe acumulatori in gamepad" acum se plang in draci ca le tine gamepadul doar cateva ore. Well... c'est la vie.

  19. #2899 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stiu man ca un full review nu il faci in 2 zile, ti-am spus si pe topicul cu iPad Air review ca mi-a placut recenzia stufoasa, asta astept si aici, nu grabesc pe nimeni, doar chestii minuscule, care se pot testa in 2 zile, mai ales ca urmeaza un weekend, baterie controller, temperatura dupa 2-3 ore de gameplay. Merci

  20. #2900 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai de temperatura deja am scris (dar maximul pe care l-a avut in conditiile actuale - de iarna)... bateria e irelevanta odata ce poti folosi acumulatori (eu folosesc 2 x 2700mAh - si am de obicei cate 8 bucati la incarcat), super silentios e, de blocat nu s-a blocat niciodata... despre constructie am scris (ca e ca un tank si are cabluri d-alea "rusesti" de zici ca e facut sa reziste la perioade de razboi)... cu Kinectul nu m-am jucat absolut deloc (nici nu am vreun joc pt. el). Adica pana in momentul de fata nu regret nimic la X1... nu am PS4 ca sa fac o comparatie directa, dar fata de Xbox 360 e diferenta foarte mare (de la functionalitate pana la zgomot, ergonomie, etc.). E un upgrade foarte OK. Normal ca mi-as dori sa tina 4K and stuff like that. Dar momentan, asta e. Si ce e, merge OK.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 395 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  2. Vand Abonamente Xbox Live Gold Xbox One/Xbox 360 si EA Access Xbox By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 187 Last Post: 16-02-2021, 14:37
  3. Clubul Xbox One X By Dant3 in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 1658 Last Post: 25-08-2020, 17:57
  4. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 4 Last Post: 25-08-2017, 18:15
  5. Vand Controller Xbox One Elite pentru Xbox One si PC By Chazy90 in forum Bazar Microsoft: Console & Accesorii
    Replies: 2 Last Post: 25-08-2017, 18:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts