Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 395 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #2861 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca voi v-ati obisnuit cu X360 Slim, One are aceasi greutate cu primul X360 si e doar cu 10% mai mare. Avand in vedere ca nu il cari dupa tine toata ziua ca pe un telefon sau o tableta, marimea consolei nu mi se pare atat de deranjanta. Sursa aia in schimb e cea mai mare bataie de joc. Ai consola mai mare decat competitia, mult mai mare, si tot nu esti in stare sa o incluzi in consola.

2. #2862 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Vor scadea pretul daca vand fix 0 bucati in prima saptamana.. vorba aia: e prost ala care da

3. #2863 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    WOW... ia uitati ca a ajuns Xbox One si in Romania: Consola Microsoft Xbox ONE + Joc Forza 5 Editie Day 1 Black Box.
    Dar vai... ce pret!?!? 3.399 RON pt. varianta Day One care include si Forza Motorsport 5... No comment!
    Interesant este acel "În Stoc Furnizor". Sunt curios si eu cine ar fi furnizorul Xbox One pe Romania
    Du-te ma...cum asa pret?

---------- Post added 04-12-2013 at 13:59 ----------

Quote Originally Posted by rhadoo69 View Post
    Vor scadea pretul daca vand fix 0 bucati in prima saptamana.. vorba aia: e prost ala care da
    Nu scad astia nimic, vorba aia "vrei sa-ti dau link cu Gears of War 1 la 370 de lei?" si chiar daca scad cu cat crezi ca scad? 100/200 de lei max.

4. #2864 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu cred ca voi v-ati obisnuit cu X360 Slim, One are aceasi greutate cu primul X360
    Man, noi vorbeam de cutia cu toate cele, care e criminala ca greutate. Inca am cutia de la Xbox 360-ul original... n-are nicio legatura. E de vreo 3 ori mai grea cea de X1. Aproape ca nu-ti vine sa crezi cand o apuci de maner (si saracul tipul de la UPS a urcat 6 etaje cu coletul in brate)

Pe mine nu ma deranjeaza greutatea (si nici marimea)... ca vorba ta, nu stau cu ea in brate. Dar spuneam asa, ca fapt divers... practic ai impresia initiala ca ai primit un set de "build your own tank".
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Sursa aia in schimb e cea mai mare bataie de joc. Ai consola mai mare decat competitia, mult mai mare, si tot nu esti in stare sa o incluzi in consola.
    Nu neg ca e aiurea sursa (in special ca are si luminita - plus cablul de la sursa la consola care e al naibii de mic)... insa are si ea avantajele sale, care nu sunt deloc de ignorat. In primul rand, orice problema ai cu sursa, o schimbi frumos din 2 miscari... nu trebuie sa desfaci consola. In al doilea rand are avantajul ca este eliminata o sursa de caldura din carcasa... ceea ce e un lucru foarte bun.

5. #2865 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu voi intelege niciodata discutiile concentrate pe faptul ca sursa nu este inclusa in carcasa. Daca vorbeam despre un device super-portabil, as fi inteles.

Toti marii producatori de electronice high-end se lauda cu tot felul de transformatoare toroidale de mare eficienta complet ecranate de restul componentelor, ba chiar exclud partea de alimentare in afara carcasei pentru reducerea riscului oricarui tip de interferenta. In vreme ce la o consola de jocuri de a carei durata de viata suntem din ce in ce mai ingrijorati (pe buna dreptate, odata cu cresterea puterii si a cantitatii de caldura degajate) strambam din nas ca un producator cu "ceva greseli la activ" a decis sa joace extra-safe si sa pastreze partea de transformare in afara carcasei consolei propriu-zise...

6. #2866 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sunt constient de avantajele deciziei din punct de vedere tehnic, dar nu o pot intelege si accepta in 2013. Uita-te la un iMac, ditamai sistemul cu sursa inclusa. Daca vrei, se poate. Cum se poate ca PS3-ul meu de 7 ani inca merge fara probleme? Si asta luand in considerare si toate penele de curent din Bucuresti.

Mie mi se pare lene sau lipsa de interes sa nu fii in stare de asa ceva. E o chestie de estetica, pe langa faptul ca nu arata prea bine consola, mai are si sursa aia imensa.

7. #2867 SP
    Member temugin's Avatar
    O sa le cumpar jocurile digitale cand vor fi cu 30% cel putin mai ieftine ca cele retail, 2 - nu pot da acele jocuri CUI VREA MUSCHIUL MEU later on, 3 - nu mi place lacomia celor la costum, mai si zambesc cand o fac. Sunt old school si raman la retail only, exceptie fac poate titluri indie samd. Astept si eu o explicatie reala la preturile umflate pentru titlurile digitale la console, la retail am inteles - costa dvd, fabrica si angajatii din shop. Sa nu uitam ca nea M. Nelson s-a cam balbait la un interviu legat de ofertele pe live gen Steam, ''nu stim sau mai vedem noi'' a fost raspunsul indirect al dansului, odata cumparat acel joc digital renunti la dretpul (important pentru mine) de a impartasi, daca asta este viitorul sau ''viziunea'' marilor companii,imi pare o politica indreptata spre castig maxim din partea lor si detrimentul jucatorului, facem abstractie de cei care au 1-2000 E salariu lunar si iau jocurile ca pe desertul din magazine, vorbim totusi de romanii modesti. Multe teste (sunt destule postate si aici) pareau ingrijoratoare la instalarea unui joc de pe blu ray la Xone vs Ps4, iar consola o iau sa functioneze in TOTI PARAMETRII descrisi de producator....lol, cum ti-as spune eu ca daca nu merge ok controllerul poti lua si unul Hama, np. Ipotezele respective sunt luate de pe net, nu lansate de catre mine, marturii cu instalarea se gasesc si aici pe thread. Oricum bafta la jucat, si sa o stapanesti sanatos, asteptam THE REAL REVIEW. Iar eu sunt printre putinii care nu se plange de puterea consolei, vai Cod Ghosts arata mai blurat fata de Ps4, bun o sa ma spanzur din acest motiv, sa fim seriosi. Daca Xone scoate titluri f bune ca rating, exclusive in special, putin ma intereseaza ca ruleaza n 900p sau 720p, as fi vrut sa fie si 4k din partea mea, dar ne impacam cu ce avem. Sa nu mai spun de hdd sata 2, e deja sata 3 de 2 ani ? Dar stiti vorba aceea - ''lasa ca merge si asa''...din avion nu se vede. Vizavi de preturi umflate, am si acum in oras la magazin unPs3 phat de 80gb la 1820 ron, sta pe rafturi de 4-5 ani cred, patronul e asa de indarjit pt a castiga bani in plus INCAT sfideaza si trecerea timpului. Iar asta arata foarte multe despre personalitatea celor din conducere. Acum devine interesant abordarea celor de acolo in februarie 2014 cand e lansat Ps4, obligati fiind sa nu sara mult de 2000 ron la noua consola, cum vor face si cu pretul ps3 uitat pe raft ?

8. #2868 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

9. #2869 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A postat si MonkY mai devreme, furnizoru' l-am găsit eu

10. #2870 SP
    Member temugin's Avatar
    Care se risca sa dea cu 1600 ron mai mult fata de Ps4 ? curaj flacai. Recunosc ca de tupeu nu duc lipsa, cei din magazine.

11. #2871 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Care se risca sa dea cu 1600 ron mai mult fata de Ps4 ? curaj flacai. Recunosc ca de tupeu nu duc lipsa, cei din magazine.
    Stai linistit... gasesti PS4 cu Killzone si la 700 de lire: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...6165432&sr=8-7. 700 de lire ar veni 3770 RON. Probabil gasesti si mai scump daca te agiti (pretul maxim pe care l-am vazut pe amazon este de 1195 de lire).

Cat despre ce ai scris mai sus, mi-a ramas in cap "durerea" ta legata de faptul ca avem SATA2 si nu SATA3. Of of, ce probleme ai si tu. SATA2 tine 300MB/s, asta in timp ce HDD-ul de 5400 RPM daca are 50-60MB/s e mare minune. Ce sa faca cu SATA3? Sa-l puna de forma? Nici daca pui un SSD nu vei atinge viteze peste SATA2... chipsetul nu e gandit sa duca atat de mult (si se vede lucrul asta si in testele de SSD vs SSHD vs HDD de pe console).

Cat despre preturile la digital versions... probabil au costuri mari la servere, dar teoretic lucrul asta ar trebui sa fie acoperit de abonamentul lunar de PS+ sau Xbox Gold. E unul din motivele pt. care inca nu prefer digital... dar trebuie sa recunosc ca imi place sa vad acolo lista de jocuri, sa nu mai stau sa caut prin dulap. Asta e, nu le putem avea pe toate.

12. #2872 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Insa.... un ssd are un timp de acces mult mai bun ca un hdd ceea ce il face sa obtina acele load times mai mici cu xx secunde. E chestie de preferinte insa un ssd isi face simtita prezenta si intr-o consola nu doar pc. Cel putin asa am vazut pe youtube.

13. #2873 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da sta pana ia un joc... creste barba.. Bine ca imi da voie sa il joc dupa ce ia vreo 14%.

PS.. daca stau mai bine sa ma gandesc... bine ca merg luate din Romanica

14. #2874 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Da sta pana ia un joc... creste barba.. Bine ca imi da voie sa il joc dupa ce ia vreo 14%.

PS.. daca stau mai bine sa ma gandesc... bine ca merg luate din Romanica
    Eh... Esti tu barbos din fire... bine ai revenit!

15. #2875 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mark: temugin vorbea strict de sata. Da, am pus si noi clipurile cu diferentele de load. Sunt, insa se vede foarte clar ca e limita in chipset. Teoretic ar trebui sa avem load time de 10-20 de ori mai mic (0.1ms timp de acces vs 15-20ms timp de acces + 50-60MB/s vs 2-300MB/s). Si cu toate astea, diferenta este de maxim 2x. De aceea eu unul voi si merge pe SSHD (asta la PS4... la X1 o sa vedem ce solutii vor fi... poate dau drumul la USB 3.0 external drive, si testam atunci).

Dj Mo: deh, n-a vrut toata lumea BluRay (inlcuding me)? Acum avem! In loc de instalat maxim 9GB, acum instaleaza 50. C'est la vie

16. #2876 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Corect, un sshd e alegerea perfecta pt o consola daca stau bine sa ma gandesc. Insa cel mai bine cred ca s-ar potrivi la concurenta

17. #2877 SP
    Member dtancu's Avatar
    Repet, la ce diferența de load time e între un sshd si un HDD, prefer oricând un HDD mare gen 2 TB.
    Sa fim seriosi, e o consola nu o stație grafica de la Nasa. Mâine o sa aud ca vrem Raid pe consola

18. #2878 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Kinect-ul meu este tembel. Ba ma vede, ba nu ma vede. Ba ma vede, dar nu ma aude si invers. Am gresit undeva la setarea acestui aparat enervant? Ca luminite de Craciun, sigla Xbox si 3 beculete rosii sau mai exista inca o luminita nevazuta de mine pana acum?

19. #2879 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Kinect-ul meu este tembel. Ba ma vede, ba nu ma vede. Ba ma vede, dar nu ma aude si invers. Am gresit undeva la setarea acestui aparat enervant? Ca luminite de Craciun, sigla Xbox si 3 beculete rosii sau mai exista inca o luminita nevazuta de mine pana acum?
    Daca il muti o ia razna. Eu de fiecare data cand il misc oricat de putin il recalibrez. Vezi ca poti face asta din settings si ar trebui sa mearga ok

20. #2880 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.vg247.com/2013/12/04/o2-o...hone-xbl-gold/
    O2, the mobile phone network, is now offering Xbox One on contract through its stores. Customers can pay £99.99 down on the console when they sign a two-year £52 month contract. The contract comes with the console, FIFA 14, 12 months of Xbox Live, and a Nokia Lumia 1020 Windows 8 phone. In total, by the end of the contract, customers will be paying £1,348 out of pocket. O2 has a similar deal for PS4 and it comes bundled with a Sony Xperia Z1.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 395 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast