lol
ia de aici :
Pe amarati aia de ce ii baga cu mine ? Mie mila de ei ca se enerveaza si dupa dau vina pe joc ca este praf![]()
Ce mesaj primesc de la unu' dupa ce i-am &*%# echipa (eu cu 4 prieteni din Poloniala) la TITANFALL ore in sirmai exact din 63 de meciuri jucate am castigat 59:
![]()
Doamne ce looser de 2 bani , eu nu ii inteleg pe rahateii astia urghhhTu ce i-ai spus
?
Nu are sens sa discuti cu asemenea specimene. Pacat ca nu am pastrat mesajele de cand faceam PvP in Dark Souls 2, sa vezi acolo hatemail.![]()
Haha OEE , poate imi poti spune in pv msgEu am primit la Sp Cell blacklist si Max payne 3
Desi nu sunt wow la Max , vreo 3 meciuri jucam ffa doar cu sawed off ppl si am spus sa joc si eu cu sawed off.Next match 1st place si am primit mesaj de la baetii care jucau doar cu sawed off ca sunt cheap
Eram like WOOOT
![]()
Astia de la origin cand o sa puna la punct platforma.
A ramas la 20 %
View image: Untitled
Hai ma, serios? Doar eu am acest BUG? :/
Am postat cred ca pe 10 forumuri si nimeni, nimic.
Va apare in lista West Europe? Mie doar North Europe. Pe West aveam 28-30ms iar pe North am 38-40ms.
Pe cei cu XBOX ONE ii intreb ca poate pe PC sau X360 apare.
---------- Post added 16-04-2014 at 02:08 ----------
Am rezolvat "problema". Dupa update, setarile audio s-au schimbat SINGURE in 7.1. Dupa ce-am depistat chestia asta...am schimbat frumos pe stereo uncompressed si totul a revernit la normal
Si problema asta s-a rezolvat. Au facut ceva modificari la servere si totul a revenit la normal dupa ora 18.Va apare in lista West Europe? Mie doar North Europe. Pe West aveam 28-30ms iar pe North am 38-40ms.
Pe cei cu XBOX ONE ii intreb ca poate pe PC sau X360 apare.
Before Titanfall was Titanfall, the mech-heavy shooter went through years of development hell. Crippled by a complicated lawsuit back in 2010, the folks behind the newly-formed studio Respawn Entertainment worried for a long time that they might never actually make a game.
Toate le stiam in afara de ultimavazand acest clip m-a prins putin ciuda
ca si eu vroiam sa fac ceva asemanator dar tot m-am tras pe CUR
...oricum mai am eu inca 3 "mituri" ce nu-s in clipsi toate-s testate/confirmate de mine.
Bookmarks