Cei de la eMAG au oferta mai bunadar si ei...doar pt. PC au.
Am gasit o strategie ( cam cheap dar merge 100%) :
Atunci cand un pilot este "rodeo" pe spatele vostru , crouch si puneti tinta spre pamant , simuleaza animatia aceea cand dai disembark din titan si 9/10 cazuri pilotul se sperie si se da jos singur.
Ati vazut azi varianta de x360 prin vreun magazin? Eu am trecut prin Altex Liberty Mall, nu aveau. Nici pe site nu aparea la "rezervare in magazin".
---------- Post added 12-04-2014 at 17:15 ----------
Am jucat versiunea de X360 vreo 2-3 ore. Este f bine adaptata, arata si se misca OK, dar indiferent ce review-uri apar pe net, eu zic ca nu se compara cu versiunea de next-gen..
Nu am jucat Titanfall pe XB1, dar ma astept sa aiba fluiditatea si grafica asemanatoare cu BF4 pe next-gen..
Eu zic ca diferenta e destul de semnificativa intre versiunile de XB1 si X360.... nu stiu de parerile pe net sunt ca "au cam aceeasi grafica" si ca se misca la fel... no way!
Atat ?ma asteptam la mai multe fiindca jocul este destul de simplut.
Ar fi interesant cutomizarea la titani , parca arata toti lafel cand te inveti cu jocul.
Evident ca nu as vrea Titani in gold ca la COD dar ceva acolo sa fie diferit![]()
Eu am impresia ca au facut intentionat versiunea de X360 sa arate atat de rau, sunt atatea jocuri care arata atat de bine pe 360 incat ma indoiesc ca nu puteau face la fel si cu Titanfall. Au vrut probabil sa arate diferenta intre generatii, sa ne sara in ochi. Nu comentez versiunea de PC pentru ca nu are rost.
Nu e prea stralcuit asa zisul "matchmaking" revolutionar.
Azi am scos la rand 5 meciuri cu 100+ atrition points![]()
Asta din cauza ca fac challenges(imediat scap si eu de ele)
Asa sa te gandesti ca peste 80% din oameni nu joaca asa cum vor ei pana ce nu-si termina "sarcina"
Uitandu-ma la poza aia pot spune ca cei cu 3 au viata grea0, 2, 7, 9 sunt parfum
![]()
Si cumva exista vreun challenge sa stai ca prostul in mijlocul drumului asteptand sa te calce titanii ?![]()
Nu estedar este unul sa faci rodeo la 50 de titani si no...
se mai intampla sa te calce :v (cel cu 7 are acel challenge)
---------- Post added 13-04-2014 at 14:59 ----------
Cand ai timp uita-te putin peste aceste 2 topicuri
- Digital Foundry Face-Off: Titanfall on Xbox 360 - NeoGAF
- Tech Interview: Titanfall on 360. How did Bluepoint do it? [EUROGAMER] - NeoGAF
---------- Post added 13-04-2014 at 15:07 ----------
Eu, de ex. acum la 8, am unu sa fac titanfall drop pe 50 de inamici. M-m saturat cati titani am autodistrus ca sa-l termin mai repede(mai am 30 de drop-uri).
E drept ca are cam mult aliasing, dar la distanta fata de TV nu prea se remarca. Grafica mi se pare OK, in orice caz este MULT peste COD:BO si este peste BF4 pe current-gen. Vreau sa spun ca diferenta intre next-gen si current-gen mi se pare mai mica la Titanfall decat la cele 2 mentionate mai inainte.
Oricum, se pare ca nu avem parte de harti mai mici sau alte taieri din gameplay.. Doar grafica difera, per total eu sunt multumit de cum a iesit pe X360. Dupa ce m-am obisnuit cu BF4 pe next-gen, TF pe X360 mi se pare totusi foarte playable (fata de BF4 de ex., pe care chiar nu mai suport sa-l joc pe current-gen).
Iar pe PC poate sa arate el mai bine ca la ce comunitate are...mai bine te lipsesti. Hack-uri cat vezi cu ochii (e plin pe forumul celor de la respawn).
@RonanN1 no offence to master race , dar de asta prefer consola euPrea multi hackeri si desi mods sunt fun pe pc , prefer consola
![]()
Bookmarks