Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 34 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 673

Thread: Titanfall

1. #341 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cei de la eMAG au oferta mai buna dar si ei...doar pt. PC au.

2. #342 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am gasit o strategie ( cam cheap dar merge 100% ) :

Atunci cand un pilot este "rodeo" pe spatele vostru , crouch si puneti tinta spre pamant , simuleaza animatia aceea cand dai disembark din titan si 9/10 cazuri pilotul se sperie si se da jos singur.

3. #343 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ati vazut azi varianta de x360 prin vreun magazin? Eu am trecut prin Altex Liberty Mall, nu aveau. Nici pe site nu aparea la "rezervare in magazin".

---------- Post added 12-04-2014 at 17:15 ----------

Am jucat versiunea de X360 vreo 2-3 ore. Este f bine adaptata, arata si se misca OK, dar indiferent ce review-uri apar pe net, eu zic ca nu se compara cu versiunea de next-gen..

Nu am jucat Titanfall pe XB1, dar ma astept sa aiba fluiditatea si grafica asemanatoare cu BF4 pe next-gen..
    Eu zic ca diferenta e destul de semnificativa intre versiunile de XB1 si X360.... nu stiu de parerile pe net sunt ca "au cam aceeasi grafica" si ca se misca la fel... no way!

4. #344 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O comparaţie DigitalFoundry

5. #345 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Si mai este unu' pe care nu-l vad in lista (si stiu 100% ca nu-s singurul care-l are). UNEORI...cand fac HACK la un Spectre si/sau activez/repar o Turetta, sunetul nu se aude. Incepe animatie dar sunetul de progres (nu stiu cum sa-i zic altfel) nu se aude.
    Despre asta vb. (i-am facut clip si-l voi posta pe mai multe forumuri sa vedem cum sta treaba):

6. #346 SP
    DLC! 3 harti noi in luna mai
    Attached Images Attached Images exp1280.jpg

7. #347 SP
    Atat ? ma asteptam la mai multe fiindca jocul este destul de simplut.

Ar fi interesant cutomizarea la titani , parca arata toti lafel cand te inveti cu jocul.
    Evident ca nu as vrea Titani in gold ca la COD dar ceva acolo sa fie diferit

8. #348 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata si comparatia completa... Xbox 360 vs Xbox One vs PC (just for fun):

9. #349 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am impresia ca au facut intentionat versiunea de X360 sa arate atat de rau, sunt atatea jocuri care arata atat de bine pe 360 incat ma indoiesc ca nu puteau face la fel si cu Titanfall. Au vrut probabil sa arate diferenta intre generatii, sa ne sara in ochi. Nu comentez versiunea de PC pentru ca nu are rost.

10. #350 SP
    Nu e prea stralcuit asa zisul "matchmaking" revolutionar.

Azi am scos la rand 5 meciuri cu 100+ atrition points
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-04-13-13.38.04.png

11. #351 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu am impresia ca au facut intentionat versiunea de X360 sa arate atat de rau, sunt atatea jocuri care arata atat de bine pe 360 incat ma indoiesc ca nu puteau face la fel si cu Titanfall. Au vrut probabil sa arate diferenta intre generatii, sa ne sara in ochi. Nu comentez versiunea de PC pentru ca nu are rost.
    Cum sa arate rau? Tu nu vezi ca e aproape identica cu cea de XBOX ONE? Cred ca esti singurul om din LUME care zice ca versiunea X360 arta rau.

12. #352 SP
    Nu stiu , unii piloti sunt mai prosti decat gruntii

13. #353 SP
    Asta din cauza ca fac challenges (imediat scap si eu de ele)

Asa sa te gandesti ca peste 80% din oameni nu joaca asa cum vor ei pana ce nu-si termina "sarcina"

Uitandu-ma la poza aia pot spune ca cei cu 3 au viata grea 0, 2, 7, 9 sunt parfum

14. #354 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Cum sa arate rau? Tu nu vezi ca e aproape identica cu cea de XBOX ONE? Cred ca esti singurul om din LUME care zice ca versiunea X360 arta rau.
    Nu l-am jucat, dar din video-ul ala asa mi se pare.

15. #355 SP
    Si cumva exista vreun challenge sa stai ca prostul in mijlocul drumului asteptand sa te calce titanii ?

16. #356 SP
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Si cumva exista vreun challenge sa stai ca prostul in mijlocul drumului asteptand sa te calce titanii ?
    Nu este dar este unul sa faci rodeo la 50 de titani si no... se mai intampla sa te calce :v (cel cu 7 are acel challenge)

---------- Post added 13-04-2014 at 14:59 ----------

Cand ai timp uita-te putin peste aceste 2 topicuri

---------- Post added 13-04-2014 at 15:07 ----------

Eu, de ex. acum la 8, am unu sa fac titanfall drop pe 50 de inamici. M-m saturat cati titani am autodistrus ca sa-l termin mai repede (mai am 30 de drop-uri).

17. #357 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E drept ca are cam mult aliasing, dar la distanta fata de TV nu prea se remarca. Grafica mi se pare OK, in orice caz este MULT peste COD:BO si este peste BF4 pe current-gen. Vreau sa spun ca diferenta intre next-gen si current-gen mi se pare mai mica la Titanfall decat la cele 2 mentionate mai inainte.

Oricum, se pare ca nu avem parte de harti mai mici sau alte taieri din gameplay.. Doar grafica difera, per total eu sunt multumit de cum a iesit pe X360. Dupa ce m-am obisnuit cu BF4 pe next-gen, TF pe X360 mi se pare totusi foarte playable (fata de BF4 de ex., pe care chiar nu mai suport sa-l joc pe current-gen).

18. #358 SP
    Iar pe PC poate sa arate el mai bine ca la ce comunitate are...mai bine te lipsesti. Hack-uri cat vezi cu ochii (e plin pe forumul celor de la respawn).

19. #359 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    @RonanN1 no offence to master race , dar de asta prefer consola eu Prea multi hackeri si desi mods sunt fun pe pc , prefer consola

20. #360 SP
    No na meci balansat! :v

Meci evident pierdut dar macar am reusit 6 titandrop kills
    Attached Images Attached Images 20140413161554.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 34 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks