Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 99

Thread: Xbox One - discutii despre comenzi si preturi bune

1. #1 SP
    Member Snake's Avatar

Xbox One - discutii despre comenzi si preturi bune

Am vazut ca exista un astfel de thread pentru PS4, dar pentru Xbox One nu. Asa ca l-am deschis eu, in ideea de a posta aici oferte bune legate de Xbox One si accesorii. As incepe cu intrebarea: 'Unde gasesc cel mai ieftin Xbox One in Romania?'. Ma intereseaza cu garantie si sigilat, in ideea de a face trecerea de la PS4. Nu ma intereseaza Kinect-ul si recunosc ca imi face cu ochiul bundle-ul cu Call of Duty. Multumesc!
    Attached Images Attached Images call-duty-advanced-warfare-xbox-one-console.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In acest moment cel mai bun pret cred ca este la Altex: Consola Xbox One - 1799 RON, varianta fara Kinect.

3. #3 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Si eu caut Xbox One si cam dupa aceleasi criterii...pe la inceputul lui septembrie vreau sa o iau..cel mai bun pret a fost acum o saptamana 1500 la Altex...

---------- Post added 25-08-2014 at 13:06 ----------

M ar tenta un bundle cu Fifa15 dar in Romania nu am gasit sa fac precomanda inca..

---------- Post added 25-08-2014 at 13:09 ----------

http://www.gamestore.hu/xboxone/micr...tekszoftverrel
    Am fost tentat sa fac comanda aici dar magazinul e in Ungaria si parca nu am incredere....

---------- Post added 25-08-2014 at 13:11 ----------

Mai este asta dar mi au zis ca nu stiu sigur daca produsul va ajunge sigur la ei..
    http://www.edigital.ro/Aparate/Xbox_...ource=price-ro

---------- Post added 25-08-2014 at 13:13 ----------

Mai e si asta..
    http://www.game-shop.ro/console-si-a...port-5-fifa-15

4. #4 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    bun pret cu 2 jocuri, apare Data aparitiei: 26.09.2014. Tinand cont ca Xbox One-ul a fost la promotie la ALtex 1.500 - 1.800 ies 2 jocuri cu 300 de lei, ceea ce e ok, mai ales ca Fifa 15 este joc nou.

PS membrii consolegames.ro nu au reducere 5% pe game-shop.ro?

5. #5 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Game-shop.ro nu e gameshop.ro
    Acel bundle cu XboxOne si Call of Duty il gasesti in UK pe game.co.uk, 430£

6. #6 SP
    Thanks Dant3, credeam ca refacusera site-ul!

7. #7 SP
    Tocmai am dat slimul..si urmeaza ONE..ma bate gandul sa aleg consola.de la game-shop.ro...e in romania..garantie..2 jocuri..Fifa15 oricum il cumparam si e 260ron..voi ce credeti...??

8. #8 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu zic sa mai aștepți un pic, poate o aduc si cei de la Altex

9. #9 SP
    Pai vad ca nu misca nimic....

10. #10 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu cred ca apare pana pe 26 septembrie

11. #11 SP
    Le am dat un mail..oricum nu.am.graba..o iau cand gasesc cea mai buna oferta

12. #12 SP
    Member patrutalex's Avatar

13. #13 SP
    Ii stiu..si am auzit doar de bine de ei..ma gandeam ca sunt in Ungaria..si au doar 1 an garantie..

14. #14 SP
    Consola Xbox One + joc Sunset Overdrive
    Frumoasa varianta pe alb...pacat ca nu vine si cu Fifa15 asa..se poate face precomanda deja
    Attached Images Attached Images xboxone_sunset-overdrive.jpg xboxone_sunset-overdrive_1.jpg xboxone_sunset-overdrive_2.jpg

15. #15 SP
    Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI ** - Okazii (160941291)

1600 lei cu kinect ii super pret zic eu ! are si garantie de livrare in caz ca trimite altceva primesti banii inapoi , voi ce spuneti ? sa cumpar ?

16. #16 SP
    Nu e rau..doar ca garantia internationala nu are valoare in Romania.

17. #17 SP
    Deci de unde sa cumpar ? Il iau de pe okazii cel mai bun pret?

18. #18 SP
    Parerea mea ca cel mai bine e din magazin..dar daca gasesti vreun pret bun asa macar sa l poti vedea..verifica..

19. #19 SP
    A fost la Altex acum vreo saptamana Xbox One 1.499 lei. Daca nici aia nu era oferta mai buna decat pe okazii...

20. #20 SP
    Da a fost Black Friday de vara..acum vreo 2 saptamani...ce te atrage la Altex e siguranta garantiei...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast