-
https://www.youtube.com/watch?v=gECIdXAErIA
Nici nu au apucat sa ajunga bine ultimele figurine, ca avem inca o serie de amiibo. Daca in cazul seriei Smash Bros. sunt "obligat" sa iau toate figurinele, pentru ca... Smash Bros., aici pot sa colectionez mult mai relaxat. Atata timp cat nu stiu numele personajului, nu-i cumpar figurina. Asa ca oile si marmota roz ies din start din calcul. But dat K.K. :drool:
-
1 Attachment(s)
-
3 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by
solecon
But dat K.K. :drool:
Indeed...
-
Quote:
Originally Posted by
solecon
But dat K.K.
Quote:
Originally Posted by
solecon
Indeed...
Ce bine e cand esti de acord cu tine. :))
Sunt foarte simpatice amiibo din seria animal crossing, pacat ca nu am nici cea mai mica tangenta cu aceasta serie.
-
-
2 Attachment(s)
O sa avem amiibo cu Bayonetta si Cloud si totul o sa fie perfect!
-
1 Attachment(s)
Nu demult am inceput si eu sa colectionez si ma declar amiibo addicted.
Attachment 262916
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1 Attachment(s)
-
2 Attachment(s)
Dar iti lipseste cel mai important! :P
Some amiibo news:
Nintendo a prezentat Wolf Link amiibo intr-un nou trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=03WTfKyiu_g
Japonia primeste urmatoarele (si probabil ultimele) figurine din seria Animal Crossing, pe 24 martie. Sper ca acel bundle sa se lanseze si in Europa, ca sa am un motiv sa cumpar Happy Home Designer.
-
UPDATE: cele 4 figurine Animal Crossing se lanseaza in Europa pe 18 martie. Deci impreuna cu Ryu, Roy si Fami-R.O.B.
-
3 Attachment(s)
-
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
And here she is. Tot pe 18 martie.
-
1 Attachment(s)
Momentul acela cand o figurina amiibo costa cat 37 de figurine skylanders.
-
1 Attachment(s)
Amiibo noi! Se lanseaza pe 10 iunie, impreuna cu Kirby: Planet Robobot, pentru Nintendo 3DS.
-
-
1 Attachment(s)
Attachment 266163
Începutul a fost mai greu 😁 continuarea e încă timidă, dar infectarea cu virusul Amiibo e sigură.
Am adăugat Luigi și Diddy Kong la "colecție", să nu se plictisească Link și Midna.
Trimis de pe Nexus 5
-
1 Attachment(s)
Amiibo compatibility chart
(si motivul pentru care sunt premium user - sa pot atasa imagini mai mari de 4MB :)) )
-
1 Attachment(s)