Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 236 of 244 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 ... LastLast
Results 4,701 to 4,720 of 4872

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4701 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Iar faptul ca business-ul lor creste demonstreaza ca piata consolelor inca are loc de crestere, si nu stagneaza asa cum zic cei de la Xbox.
    Toti ne-am dori asta. Din pacate daca ajustezi cifrele la inflatie o sa vezi ca nu e mare crestere reala. Sony vinde cam acelasi numar de console ca generatia trecuta, ceea ce inseamna ca diferenta de bani vine strict din faptul ca oamenii platesc mai mult decat inainte (prin PS Plus si jocuri care pe de o parte sunt mai scumpe, dar pe de alta parte au si costuri de productie mai mari). Ar trebui luat in calcul si ca numarul de oameni care se joaca a tot crescut in ultimii ani, iar asta nu s-a tradus printr-un numar mai mare de console vandute.

Evident ca Playstation e un business profitabil, insa nu e un business cu o crestere semnificativa a numarului de utilizatori. Daca o firma nu reuseste sa creasca numarul de clienti, singura alternativa e sa creasca preturile, ceea ce incepe sa se si observe din pacate.

2. #4702 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Asa e, dar trebuie tinut cont de faptul ca trecem printr-o perioada economica dificila si ca generatia asta au facut greseli imense cu jocurile exclusive - mai putine exclusive reale si pierderi imense cu live-services. Si cu toate astea, au putut sa inregistreze cresteri economice si profituri.
    Eu cred ca daca s-ar fi bazat mai mult pe exclusive single-player generatia asta ar fi avut cresteri mult mai mari.
    Un alt exemplu e Nintendo care constant ofera fanilor ce-si doresc si reusesc sa bata recorduri de vanzari si sa creasca de la o generatie la alta.
    Doar Xbox au iesit pe minus si declara piata consolelor o cauza pierduta.

3. #4703 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Reebok Workout Plus va fi disponibil aici. A mai avut pana acum cineva experiente cu acest magazin? Ma intereseaza in special daca se pot comanda cu livrare, chiar in UK, sau vor fi exclusivi in magazinul fizic.
    Attached Images Attached Images reebok.jpg

4. #4704 SP
    Member westy9009's Avatar
    Se vedem ce se zvoneste cu acel update de PSSR la PRO din 2026.Eu nu vad un release de ps6 in 2027..altfel la nici 8 luni de la acel update trebuie sa faca teaser la o consola noua.Ce cred in schimb este ca or sa intre si in piata de handheld ( deja avem steam, Asus,Lenovo) .Simt ca e potential de piata acolo iar ei numai si'au testat potentialul cu acel Remote play din care am inteles ca au vandut peste asteptari.Deasemenea Studiourile Sony scot in medie cam 2 jocuri per generatie ..cel putin asa a fost la ps4/pro....iar din ce vedem momentan majoritatea au scos numai cate un titlu.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5. #4705 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Vor intra cu siguranță pe piața de handheld. Problema cu PS5 Pro este că nu are nici un avantaj față de PS5, dacă iei în calcul prețul și mai ales jocurile care nu sunt optimizate pentru Pro. PS5 Pro a fost o încercare a Sony pentru PS6, doar atât. E nevoie de PS6 pentru că va consuma mai puțină energie, va fi mult mai puternică și va fi (sper eu) mai ieftină (nu mai mult de 650 de euro).Cam asta e părerea mea.

6. #4706 SP
    Member westy9009's Avatar
    Eu zic ca ps5 pro ..plus cu update'ul de PSSR a fost fix construit pentru GTA...si probabil 2,3 jocuri aditionale..si acolo o sa vedem diferenta vs ps5.In acest moment simt ca piata nu are nevoie de o super consola fara baza de jocuri solida

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

7. #4707 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Rockstar a spus că GTA 6 are ca target PS5. Vom vedea ce aduce mut lăudatul update pentru PS5 Pro. Oricum e prea puțin și prea târziu.

8. #4708 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Emag are ps5 slim la oferta cu -10 la suta la genius deal.

9. #4709 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Conform lui billbil-kun, noua revizie europeana, CFI-2116 Chassis E, a PS5 Slim Digital Edition, scade storage la 825GB. Lansare in 13 septembrie. PS5 Slim Standard ramane cu 1TB. Preturile neschimbate (franceza):

PS5 Slim numérique Châssis E : vers une réduction du stockage SSD ? | Dealabs Magazine
    S-au lansat, au aparut si la noi zilele trecute. Desi pretul oficial nu s-a schimbat, pe Altex sunt mai scumpe:
    - Consola PlayStation 5 Slim Digital Edition (PS5) 825GB, E-Chassis, White - Altex (+100 RON fata de D-Chassis)
    - Consola PlayStation 5 Slim (PS5) 1TB, E-Chassis, White - Altex (+50 RON fata de D-Chassis)

Noul Slim Digital E-Chassis:
    - matte finish
    - 100 grame in minus fata de primul Slim Digital D-Chassis
    - 1.3 kg mai putin fata de launch PS5 Digital A-Chassis
    - 825GB in loc de 1TB
    0:00 Unboxing
    2:48 Weight
    3:46 X-Ray
    4:43 Storage, Power and Thermals
    6:46 Teardown
    11:44 Conclusion

10. #4710 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am fost in magazinul fizic din Londra si nu ii aveau expusi, lansarea trebuia sa fie pe 15oct, insa a fost amanata pentru 22oct. Este extragere similara cu cea care a fost in Ro cand a fost lansat XSX.

Se face o inscrere in tombola unde trebuie atasat cardul, suma este automat extrasa de pe card, pe 22oct va fi extragerea.

Va puteti inscrie cu doua intrari, Reebok Workout Plus si pachetul cu 3 perechi.

Cel din magazin mi-a recomandat sa facem inscrierea cu o adresa din UK, zicand ca acestea ar avea prioritate in fata celor din afara. Nu stiu cat de exacta este informatia, poate doar auzise un zvon. In acest caz si pretul este mai mic, daca aveti vreun prieten in UK, folositi adresa lui.

Eu m-am inscris la ambele, pachetul simplu a costat ~940lei si cel complet ~3410lei.
    Attached Images Attached Images r1.jpg r2.jpg r3.jpg r4.jpg r5.jpg r6.jpg

11. #4711 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Convertind 170 de lire în lei nu obțin 940 sub nici o formă. Poate prețul era mai mic, 170 de lire înseamnă 995 de lei. Pentru livrarea în România se mai adaugă 20 de lire, ducând costul total la 1112 lei.

Edit: nu am idee ce magie s-a întâmplat, dar prețul afișat acum este de 145 lire fără transport. Poate prețul e altul pentru că am creat un cont și am adăugat o adresă de UK.

PPS: Am realizat că prima dată prețul afișat era în euro, 170 de euro, nu lire. Scuze pentru editările repetate.

12. #4712 SP
    Manager paul's Avatar
    'Power Saver' Mode Tested: A Green Initiative, Next-Gen Handheld Teaser Or Both?:
    00:00 Overview + Power Saver Spec Reductions Confirmed
    04:24 Demon's Souls Power Saver Mode Tested
    11:10 Day's Gone Remastered Power Saver Mode Tested
    18:31 Analysis and conclusion

13. #4713 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Dacă (și eu un mare DACĂ) PS6 va costa maxim 600 de USD/EUR și PS6 Portable vreo 400, cred că aș da PS5 pe PS6 Portable și aș cumpăra și PS6. Dar mă tem că Sony va urca prețul pe la 650, poate chiar 700 EUR/USD (dar sub prețul PS5 Pro, evident fără unitatea optică), având în vedere că zvonurile spun că Microsoft vrea să ceară 1200 USD/EUR pe următoarea lor consolă. My wet dream este un PS6 la 600 fără unitate optică și 650 cu unitate optică la bundle.

Nu are rost să păstrez PS5 pentru că este mai mereu cu firmware la zi și nu pot să-i fac jailbreak pentru a rula homebrew și demo-uri la P.T. pe care nu am apucat să le am în cont pe vremea PS4.

14. #4714 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu cred ca ambele console (PS6 si new Xbox) vor costa undeva la 800-1000$.

Cred, sincer, ca ne putem lua gandul de la o consola de 500-600$. Cel putin nu pentru una "premium", ci poate pentru ceva gen Xbox Series S.

15. #4715 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu cred ca ambele console (PS6 si new Xbox) vor costa undeva la 800-1000$.

Cred, sincer, ca ne putem lua gandul de la o consola de 500-600$. Cel putin nu pentru una "premium", ci poate pentru ceva gen Xbox Series S.
    Greu mai convingi un parinte sa-ti cumpere un ps6 ca sa te joci noul fortnite in 2030 daca costul va fi peste 4k, de exemplu.

16. #4716 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Cu siguranță nu 500. Am spus clar că eu cred că va costa 600 minim. Sper ca în cel mai rău caz prețul să fie identic cu cel al PS5 Pro, pentru că vor putea să spună că noua consolă este de 3 ori mai bună față de PS5 Pro. Cred că PS5 va fi foarte căutată dacă Sony va pune prețul lui PS6 sus (700 sau chiar mai mult). Microsoft a arătat clar că nu va suporta o parte din prețul unei console cu ROG Xbox Ally X. Sarah Bond a spus clar că vor să meargă spre o consolă premium cu următoarea iterație Xbox.

17. #4717 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Microsoft a arătat clar că nu va suporta o parte din prețul unei console cu ROG Xbox Ally X. Sarah Bond a spus clar că vor să meargă spre o consolă premium cu următoarea iterație Xbox.
    Nu aveau ce sa suporte - nu este consola lor - este un ASUS ROG, in parteneriat cu Xbox. Dar nu despre Xbox e vorba aici, ci de faptul ca PS5 Pro a venit cu 50% increase la pret si era vorba de acelasi sistem cu aceeasi arhitectura, cu doar un mic bump in specs.

18. #4718 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Microsoft ar fi putut să suporte o parte din prețul Asus ROG, este prezentată ca produs Microsoft și au spus că spre asta se îndreaptă. Am pus asta aici pentru că trebuie să avem un punct de referință. Sony și Microsoft fac console cu putere apropiată și utilizare similară (conectată la TV). Switch 2 este în primul rând consolă portabilă.

PS5 Pro a fost o încercare a Sony pentru a vedea cum reacționează lumea la o consolă scumpă și aparent rezultatele au fost bune pentru Sony (vânzările le-au depășit așteptările). Părerea mea este că prețul PS5 Pro arată că Sony regretă prețul PS5 la lansare. Sony a mărit prețul PS5 pentru prima dată de când a început să vândă console și nu accept justificarea lor că mărirea reflectă condițiile pieței și tarifele lui Trump. Este clar că PS6 va fi clar mai scumpă decât PS5 la lansare și eu pot accepta asta, dar nu pot accepta preț de 800+ USD/EUR, mai ales fără unitate optică. Pot să sper ca lăcomia Sony să nu fie prea mare în ce privește PS6. Știu că speranța moare ultima.

Am scris în topic pentru că am tot văzut zvonuri despre prețurile următoarelor console și despre Low Power Mode pentru PS5.

19. #4719 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am mai postat si in alt thread, dar nu este niciun semn ca PS6 va fi mult mai scump, zvonurile spun ca va costa tot cam $5-600.
    Daca urmatorul Xbox va fi o consola menita pentru ultra-hardcore players si nu pentru marea majoritate, nu vad de ce ar face si PlayStation consola lor foarte scumpa. Ba chiar sunt mai motivati sa o subventioneze serios pentru a nu pierde baza existenta de utilizatori care foarte usor s-ar putea orienta spre PC in caz contrar.

20. #4720 SP
    Member tudort's Avatar
    Tare mi-e frică să nu meargă pe exemplul Apple. Devin produse premium , cu baza lor de fanatici care cumpără tot la orice preț imediat. Pentru cei care vor produse de lux, banii nu sunt o problemă.

Trimis de pe al meu Pixel 9 Pro XL folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 236 of 244 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 ... LastLast