Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 141 to 160 of 186

Thread: Gran Turismo 7

  1. #141 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @IsNotMe: eu sunt fan Porsche, arată fain video-ul. Nu mai țin minte care circuite arată bine la apus. Ai cumva cască VR?


    Duminică am jucat puțin GT7 ca să văd cum e noua implementare pentru controlul mașinilor. Poate a trecut prea mult timp de când am jucat GT7 (ultima dată a fost prin ianuarie), dar mi se pare că mașinile se comportă mai bine acum. Cred că ajută mult și în cursele online. Din păcate comportamentul în online e urât, se găsește mereu câte un idiot să intre în tine sau să încerce să te dea afară din cursă. Unul claxona de zor când îl depășeam. E păcat că marea majoritate nu dau doi bani pe respectul față de ceilalți jucător, indiferent cât de slabi sau de buni sunt. Dintr-o cursă de 20 de jucător au terminat 11 pentru că cei 9 au ieșit (o mare parte au ieșit din cauza altora). Unul era pe primul loc, probabil cineva l-a acroșat, omul s-a supărat și a ieșit. Era chiar bun, dar nu te poți apăra de prostie sau invidie.


    Am intrat și ca să mă întrec cu Sophy, dar se pare că AI-ul Sophy a fost disponibil doar în martie și am ratat ocazia să joc cu AI-ul...

  2. #142 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    @IsNotMe: eu sunt fan Porsche, arată fain video-ul. Nu mai țin minte care circuite arată bine la apus. Ai cumva cască VR?
    TY ! Daaa!
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Din păcate comportamentul în online e urât, se găsește mereu câte un idiot să intre în tine sau să încerce să te dea afară din cursă
    Asa a fost mereu in GT. Pt MP imi plac cursele fun care nu se iau in serios, in genul celor cu kart-urile, cu dubitele astea noi Alphard si cele in care toti concurentii au aceeasi masina. Pt celelalte curse (cu tunning neblocat), oamenii modifica toti parametrii pana la ultima virgula, iar cum jocul avea/are ceva gauri in calculul PP-ului...mai bine le evit.
    Legat de cursele cu AI-ul Sophie, a fost interesant. Chiar se deosebeau de AI-ul normal al jocului. Iti luau fata, faceau greseli si nu te lasau sa-i depasesti. Primul era mai slab, pt. la al doilea trebuia sa conduci bine, iar la al treilea ...perfect. O sa-i mai vedem 100%

  3. #143 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Ai dreptate legat de cursele unde ești obligat să concurezi cu aceeași mașină. Acolo nu e loc de făcut modificări și par a fi cele mai distractive. Chiar și așa, marii majorități le lipsește etica și corectitudinea. Am avut probleme chiar și pe vremea lui GT5 când jucam cu oameni pe care-i cunoșteam personal, tot mai călcau în străchini.


    Problema nu este că oamenii au mașini tunate, de PP mai mare decât limita sau prea bune. Am căutat multișor până când reușit să îmblânzesc unele mașini. Unele mașini sunt extrem de nărăvașe dacă nu le schimbi una, alta, mai ales după multe modificări menite să le sporească performanța, agilitatea sau stabilitatea. Problema este că oamenii aflați la adăpostul anonimatului își arată adevărata față. E plin subredit-ul GranTurismo de postări ale unora care se plâng de alții, dar nici ei nu au fost 100% corecți. Unul se plângea de un tip care era clar slab și lipsit de sportivitate, dar pe cel care postase nu l-am văzut o dată în videoul lui să frâneze sau să se ferească (LINK). I-am spus asta într-o formă mai voalată pentru a nu lua downvote-uri multe și nu s-a prea prins nimeni, aparent. Cei care nu au fost de partea postacului luau downvote în veselie.

  4. #144 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Atata vreme cat jocul nu te penalizeaza pentru chestii de genul, nu au de ce sa primeasca ban. E o strategie de joc. Nu o sa ajunga la vreun campionat mondial sau super cunoscut doar pentru asta. Mi se pare hilar faptul ca se vrea a fi simulator racing, dar din videoul ala, masinile zici ca se conduc ca in NFS. Fac o paralela cu un fighting game de ex...am jucat online doar cu un singur caracter si spammam aceleasi chestii.....nu eram vreun pro, binenteles. Dar cand am ajuns la un rating mai mare, plangeam cu controllerul in mana pentru ca adversarii stiau cu adevarat sa joace. In the end, nu cred ca era nimeni suparat ca spalam cu ei pe jos la rating mic, pentru ca pana la urma mi-am gasit si eu nasul. Si in niciun caz nu am ajuns sa fiu vreun pro.
    E doar un joc pana la urma si atata vreme cat nu folosesti cheat-uri, nu ai de ce sa iei ban.

  5. #145 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Un sim racing pur, unde mai mult ca sigur nu gasesti copilasi care s-o ia intentionat in sens invers, unde ai si damage realist (+ 1000 de setari) este iRacing. Pe baza de abonament lunar . La impact ramai fara aripa , fara roata …d-astea !
    Ex:

  6. #146 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @lucicleric: una este spamarea de butoane într-un joc de fighting bazat pe butoane/combo-uri și alta este intrarea intenționată într-un oponent într-un simulator auto, comparăm verze cu mere. Indiferent de tipul de jocuri ar trebui să existe respect pentru adversar și cum am mai spus, e ușor să te comporți urât online sub protecția anonimatului. Te chinui să eviți celelalte mașini ca să dai de un idiot care te trimite în perete pentru că el doar atât poate. Se duce naibii toată planificarea și tot ce ai învățat în fiecare cursă. E o chestie de principiu pe care mulți nu-l au pentru că e "doar un joc" și nu folosești cheat-uri. Consider că e greșită abordarea asta. M-am distrat mult de tot jucând GT4 și apoi GT5 cu prietenii de pe atunci. Nici nu cred că am fi jucat mai mult de 2 curse dacă tot ce făceam era să ne blocăm și să ne bușim unii în alții. Există alte jocuri de genul ăsta cum ar fi NFS.



    Am impresia că damage-ul n-a fost introdus în nici un joc GT din cauza licențelor, ceva legat de faptul că producătorii de mașini nu vor să vadă mașinile lor făcute praf în joc. E o discuție de pe vremea lui GT5 (variantele mai vechi de GT5 aveau limitări din cauza resurselor consolei).



    @IsNotMe: știu de iRacing, dar nu mă atrage genul ăsta de joc și prin prisma abonamentului lunar. Prefer să plătesc o singură dată pentru că nu am timp și nici chef să stau în fiecare zi să joc ca să merite abonamentul. De-asta nici nu îmi plac jocurile pe bază de abonament, indiferent de genul lor.

  7. #147 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Cei care te pocneau pe acolo, ieseau in primii 3 sa zic asa?

  8. #148 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Un sim racing pur, unde mai mult ca sigur nu gasesti copilasi care s-o ia intentionat in sens invers, unde ai si damage realist (+ 1000 de setari) este iRacing.
    Foarte bun este si Assetto Corsa Competizione...absolut superb. Eram fan inrait Gran Turismo dar dupa ce am pus mana pe AC Competizione mi-a trecut...am ramas blocat de cum se simte si se aude jocul ala. Nu arata la fel de minunat ca si Gran Turismo este adevrat, dar in rest il bate rau de tot cam la toate capitolele, dupa parerea mea.E ce trebuie fara discutii

  9. #149 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Dupa mai mult timp de stat pe ganduri daca sa mi-l cumpar sau nu,azi l-am luat de a@#!x cu 159 de lei.Daca esti fan racing games si ai o consola PS5,o ai degeaba daca nu ai in colectie si GT7.Doar atat pot sa spun despre jocul asta.

  10. #150 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Din cand in cand, intre alte jocuri, mai deschid Gran Turismo 7 si mai joc cate 2-3 meniuri din alea si desi imi place jocul, am o nelamurire...
    Cat si ce anume trebuie sa mai joc ca sa primesc sau sa pot sa deblochez si eu o masina mai frumoasa si mai buna decat Ford Fiesta, Renault Clio si toata colectia aia total neinteresanta de japoneze de pe autovit?

    Tot ce vreau este sa ma pot plimba cu o masina frumoasa, pe care nu mi-o permit in viata de zi cu zi. Cu Fiesta si Megane am tot mers in viata reala, este ceva ce imi scapa mie la acest joc?
    Este cumva vorba de mult grind ca sa pot debloca o masina decenta? M-am dus o data la garaj si nu aveam bani nici de un cauciuc de BMW desi de vreo 20 de ore castig cam tot, nu mai zic de alte masini si mai premium...

    Scuze daca s-a discutat deja, am reintrat acum in joc si ma obliga pentru a 15-mia oara sa ma invart in cerc cu o Fiesta si mi s-a cam luat sincer, nu vad nici un progres nimic... si am spus sa intreb totusi poate fac eu ceva prost...

  11. #151 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Ai aici lista completa la ce nivel de colectionar deblochezi ce https://www.gtplanet.net/gt7-how-to-...hing-20220305/
    Masini primesti de exemplu si de la misiuni, license center etc.
    Cel mai bun grind de credite rapid, este sa faci partea de circuit experience, ca acolo in functie de circuit, la completare Gold, primestei 1-2 mil de credite. Aprox 47-50mil poti aduna doar din asta.

    Eu am platinat jocul si mai imi lipsesc vreo 40 de masini din cele 478, dar pentru ca acuma ma joc mai mult online, e mai greu grind-ul de credite.

  12. #152 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    ...Tot ce vreau este sa ma pot plimba cu o masina frumoasa, pe care nu mi-o permit in viata de zi cu zi. Cu Fiesta si Megane am tot mers in viata reala,
    M-ai prins in fapt ! la ce masina "frumoasa" te-ai gandit ? La cele de 20mil ? ai destule misto si la 1-3 mil ! de ex. eu ma joc acum cu o Supra RZ 97' ! (Pt ca ...filme). Solutie pt casual: 1 cursa de “Le mans 700 PP” /day si dupa aceea …orice altceva
    Attached Images Attached Images img_0067.jpg

  13. #153 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Din cand in cand, intre alte jocuri, mai deschid Gran Turismo 7 si mai joc cate 2-3 meniuri din alea si desi imi place jocul, am o nelamurire...
    Cat si ce anume trebuie sa mai joc ca sa primesc sau sa pot sa deblochez si eu o masina mai frumoasa si mai buna decat Ford Fiesta, Renault Clio si toata colectia aia total neinteresanta de japoneze de pe autovit?

    Tot ce vreau este sa ma pot plimba cu o masina frumoasa, pe care nu mi-o permit in viata de zi cu zi. Cu Fiesta si Megane am tot mers in viata reala, este ceva ce imi scapa mie la acest joc?
    Este cumva vorba de mult grind ca sa pot debloca o masina decenta? M-am dus o data la garaj si nu aveam bani nici de un cauciuc de BMW desi de vreo 20 de ore castig cam tot, nu mai zic de alte masini si mai premium...

    Scuze daca s-a discutat deja, am reintrat acum in joc si ma obliga pentru a 15-mia oara sa ma invart in cerc cu o Fiesta si mi s-a cam luat sincer, nu vad nici un progres nimic... si am spus sa intreb totusi poate fac eu ceva prost...
    Xander! Trebe nitel grind. Cel mai bun loc este din punctul meu de vedere este Le Mans 30 de minute, 700 power. Traseul e lejer, de obicei incepe sa ploua la sfarsitul lapului 2, deci sa ai cauciucuri intermediate sau wet ready. Tehnica mea e urmatoarea: cum incepe cursa dau fuelul pe lean, daca nu ploua in lapul 4 intru la boxe daca am Ford GT40 din 2002. Esti putin atent sa nu-i lovesti pe adversari si iei 825.000 credite daca nu ma insala memoria. Din pacate nu-l mai pot juca acum ca am net cu portia aici insa pe VR2 e super,b si eu ma apropii de 300 de ore in el. Pana sa-mi busesc vechiul PS5, il jucam cam o ora pe zi, o cursa Le Mans pentru credite, o alta cursa sau doua la distractie cu alte masini. Mclarenul F1 mi-l doream. Sa vad cum fac sa mi-l reinstalez. Ador jocul asta

  14. #154 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Wow...sfatul pentru cineva care vrea sa joace for fun 1-2 curse, dar care-si doreste o masina decenta, este sa faca grind, de preferabil intr-o cursa care tine 30 min

    Uneori mai vad videos sau imi mai spune cate unu-altu de joc si parca l-as incerca, apoi realizez de ce nu l-as juca nici platit

  15. #155 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Da, ce citesc aici imi da PTSD de Real Racing sau alte jocuri F2P/P2W pe mobile.
    Inteleg ca vor sa monetizeze si sa creasca artificial interesul pentru joc, dar decent era sa lase la liber sau sa faca mult mai usor deblocarea in single player, iar in mp, pentru cei care joaca pentru scor, palmares etc. sa fie grind..

  16. #156 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Totul tine de cum vede fiecare lucrurile. In Gran Turismo se apreciaza masina, trebuie sa muncesti pentru a avea un bolid senzational insa sunt multe "piese" la credite decente. Porsche 911 GT3 din 2009 are un sound fenomenal daca ai sistem de boxe si costa putin peste 100K credite la used cars (cu masina asta poti produce o caruta de bani) Ford GT 2006 pentru fuel si viteza si este sub 500K credite. Multe curse in Gran Turismo dureaza peste 15 minute. Daca nenea Xander doreste sa-si mareasca colectia de masini, Le Mans e o solutie usoara ca nu necesita efort mare fata de alte curse (atentie sporita). Una peste alta e un joc care iti ofera satisfactie, de la calitatea overall a jocului pana la abilitatile tale ca player. Am peste 295 de ore si ma intorc cu placere in el. Orice altceva ce exista pe Playstation nu se ridica la acest standard si ma indoiesc ca va putea iesi un titlu sa fie mai bun (+ ca optiunea VR Showcase este super).

  17. #157 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De acord! E foarte tare ca exista jocuri de nisa, pentru pasionati si fani ai genului si ma bucur sa vad ca sunt oameni dispusi sa investeasca sute de ore in placerea asta, cu sau fara VR.

    Intrebarea este - daca tot marketezi jocul ca pe ceva de mainstream, de ce nu-l faci si accesibil? Imi vine in minte Returnal acum, un joc excelent, dar care a fost marketat ca altceva decat ce era.

    Si da, cosmin1088 zice foarte bine - daca e nevoie de atata grind sau bani adevarati de bagat in joc, de ce nu este F2P? Modelu pe care a fost dezvoltat, cu siguranta ala este.

  18. #158 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Jocul este accesibil. Returnal este altceva, o supriza placuta. Gran Turismo este un brand, exista asteptari de la un asemenea titlu. Daca un "gamer" considera ca nu e nevoie de grind pentru a avea in garajul tau virtual un Mclaren F1, un Porsche 911 Strassenversion (o vezi doar expusa la muzeul lor - Porsche, cine are asa ceva e ridicol de bogat) sau un Mercedes CLK GTR nu intelege acest joc, nu a jucat un Gran Turismo anterior si probabil ar trebui sa fie redirectionat catre NFS & friends. Acest post este arogant la prima citire, doar cei care au mai jucat Gran Turismo anterior poate inteleg mai bine ce scriu aici. GT7 pe langa componenta online (unde poti dovedi ca esti super meserias) este un omagiu adus industriei auto; Da, are 15 skyline, 15 corolle si inca vreo 15 impreze si vreo 15 lancer evolution si ce or mai fi. Stiu, enervant nici mie nu-mi place acest aspect (cred ca din GT3 tot au fost asa). Au un motiv altfel nu ar fi acolo. De-a lungul a peste 25 de ani au fost zeci de simulatoare auto, GT a ramas, sigur se poate spune la fel si despre NFS care e putin mai batran insa anteriorul este despre altceva (a suferit atatea mutatii jocul asta incat nici nu stiu cum sa-l iau, il joc si-l dau deoparte). Iau apararea lui GT ca m-am informat in ultimul an ce inseamna - mai mult decat un joc sau un film care tocmai a iesit; intalnirile pe care developerii le-au avut in ultimul deceniu cu producatorii de masini (prototipurile vision -pai isi asociaza Bugatti, Mercedes-Benz sau Ferrari numele cu oricine?), implicarea Gran Turismo in industria automobilistica cu nume grele si decernarea de premii pentru cele mai frumoase masini din lume. Cine face asta? Nu exista titlu... Restul sunt jocuri... Aici ai o enciclopedie, simti pasiunea pusa. Career mode nu este asa de stufos ca in GT4 (am mai zis asta) insa e decent. Si daca vrei sa ai in garaj Mclarenul F1 trebuie sa muncesti un pic pentru ea (ca nu e ca-n NFS o mizerie), in realitate nu-ti permiti asa ceva - asta e ideea. Sa apreciezi!

  19. #159 SP
    Member omega's Avatar
    Gran Turismo este jocul cu masini despre care stii sigur ca la orice ora in online va fi cineva care sa il joace. Mai stii si ca pana apare urmatorul joc Gran Turismo va fi updatat si imbunatatit constant cu continut gratuit. As zice ca este cel mai main stream joc cu masini din cele cu pretentii de simulator si desi daca faci comparatie doar la anumite capitole vei gasi alte jocuri mai bune, ca si pachet intreg (Gran Turismo chiar este masiv) nu are adversar. Poti pierde ore intregi in el fara sa joci efectiv vro cursa, doar citind istoria si admirand diverse modele, poti pierde ore intregi vizualizand diverse locatii sau sa creezi wallpapere, sa modifici masini si tot asa. Efectiv de cand am deschis jocul si am vazut intro-ul mi-am dat seama de cata pasiune e pusa in produs. Iar acel music rally mode pe care il puteai juca cat se instala jocul este absolut genial. Cand vine vorba de tipuri de jocuri cu masini exista Gran Turismo si ... celelalte.

  20. #160 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri, ulterior postarii am realizat ca in foarte scurt timp urma sa pierd legatura cu lumea reala (internet/console/telefon) pentru cateva zile si am citit cu intarziere raspunsurile voastre...

    Da, nu stiu ce sa zic, daca trebuie sa fac grind ca sa pot obtine o masina decenta atunci voi spune pass pentru moment.
    Nu vreau sa joc cu McLaren P1 sau cu cine stie ce Ferrari, dar ca sa n-am bani intr-un joc, dupa 20 de ore, de un BMW sau un Mercedes decent de care vad cu sutele prin oras zilnic, mi se pare aiurea.

    Eu nu pot sa fac ture de cate 30 min/tura pe Le Mans cu Ford Fiesta sau cu Renault Clio, cand intru intr-un joc vreau sa fac ceva care ma relaxeaza, nu care imi consuma celule nervoase in acelasi ritm cu job-ul de zi cu zi...

    Un joc foarte frumos de altfel, chiar i-am chemat pe ai mei cand l-am inceput sa vada si ei prezentarea aia din intro cu muzica aia simfonica & all, un masterpiece din punctul asta de vedere.

    Multumesc inca o data pentru implicare si scuze, n-am vrut sa va incing, credeam literarily ca fac eu ceva gresit!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast

Similar Threads

  1. Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 517 Last Post: 05-06-2015, 14:11
  2. Gran Turismo 5 By ffocus in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 4914 Last Post: 16-02-2015, 15:06
  3. Licitatie: Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Licitatii
    Replies: 20 Last Post: 06-01-2014, 11:35
  4. Gran Turismo 6 By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 14 Last Post: 26-11-2010, 21:40
  5. Gran Turismo TV By Bobby in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 01-08-2008, 02:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts