Pai altfel nu ar fi fost 'Fun' Courier!
Here’s Why PS5 Joysticks Drift (and Why They’ll Only Get Worse) - iFixitOriginally Posted by iFixit
PS5 Wall Mounts By Floating Grip - Bundle - White - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08GCWV9RP
ceva asemănător și pentru Xbox Series X
DIY Perks - Building a high-end PlayStation 5 (it was HARD!). I made a BRASS PlayStation 5!
![]()
WTH! Mașini de spălat nu au? Sau se folosesc în VR?
Sent from my XQ-AT51 using Tapatalk
Dacă îi folosești în timp ce te joci pe consolă poți să alergi mai repede și obosești mai greu (ai mai multă stamina).![]()
Controllerul ala negru e divin! Doar ce mi-am luat al doilea controller pe alb... Bine ca am 60 de zile retur prin genius, cum apare asta negru cum ii dau retur astuia alb!
LE: pacat ca nu au readus si culorile celor patru butoane...
O să urmeze în curând și face-plate-urile. Eu am modat puțin controlerul...
Sent from my XQ-AT51 using Tapatalk
Daca are cineva precomanda pentru Dualsense Red/Black la Gamers.ro, am sunat astazi si mi-au confirmat ca maine o sa le primeasca si tot maine le vor trimite pe curier urmand sa ajunga luni.
Eu spun ca este absolut necesar. Si eu am luat de la bun inceput si nu regret o clipa banii dati. Intotdeauna am un controller disponibil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai eu am un singur controller. Nu am nevoie de 2. Ideal si normal era sa putem schimba bateria, nu sa avem nevoie de inca un controller.
Da, eu de aceea am luat doua, sa n-am stres. Normal, mi-ar fi placut sa pot schimba si eu bateria, cum o faceam la xbox one. Din pacate, Sony, mulg mai multi bani de la noi cu strategia asta.
Nu ma mira, la ce disperati sunt toti dupa banj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Un (alt) gest frumos și pro consumer din partea Sony, ar fi fost să aibă controllerele DualShock 4 compatibile cu PS5 și viceversa, cum au Xbox.
Dar poate cerem noi prea mult. În fine, nu cred că sărăceau dacă apelau la o tactică de genul ăsta.
Bookmarks