Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 20 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 LastLast
Results 361 to 380 of 385

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 5

1. #361 SP
    Junior Member Spy0nu's Avatar
    E reducere la Altex in aplicatie, 15% la aproape toate accesoriile PS5.

Am luat si eu castile Pulse 3D pentru PC gaming si in anticiparea Pro-ului, deci sunt extraordinare, se aud foarte clar si definit, nu ma asteptam, pentru mine sunt si primele casti wireless, pana acum am avut ceva hi-fi mult mai scumpe si nu sesizez diferente.

2. #362 SP
    Member tudort's Avatar
    Între inzone h9 și acestea pulse 3d care e mai potrivită pentru PlayStation 5 și Pro?

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

3. #363 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eu folosesc 2 perechi de casti cu fir ce le conectez in controller - B & O si Senhheiser Momentum. Ambele le gasesc ok, sunet 3D,microfon, etc. Insa la sesiuni de gaming mai lungi ma doare capul din cauza benzii de plastic/metalice ce face legatura intre casca stanga si casca dreapta, d-asta eu ma gandesc ca in cateva luni sa-mi iau varianta Sony pulse explore. Au multe comentarii negative pe internet insa scopul lor este sa fie casti de gaming, isi fac treaba cu succes + confort sporit.

http://altex.ro/casti-gaming-wireles...SPS5WSHPUEXPL/

4. #364 SP
    Manager paul's Avatar
    Helldivers II DualSense controller:
    Eliminate bugs, bots and squids with the Super Earth Ministry of Defense’s sleek new DualSense Wireless Controller – Helldivers II Limited Edition, sporting the iconic yellow and black armor paint scheme.

The DualSense Wireless Controller – Helldivers II Limited Edition will be available in limited quantities for $84.99 / €84.99 / £74.99. Pre-orders start on December 20, 2024 at participating retailers, with launch on February 6, 2025. The exact launch date and availability for the controller may vary by country/region.

Starting Friday, December 20 at 10:00 a.m. ET in the U.S. and 10:00 a.m. local time in the U.K., France, Germany, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Italy, Spain, Austria, and Portugal, players will be able to pre-order the DualSense Wireless Controller – Helldivers II Limited Edition exclusively through direct.playstation.com.

5. #365 SP
    Member tudort's Avatar
    https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/

6. #366 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    New Midnight Black Collection:

Attached Images Attached Images screenshot-2025-01-16-155620.png

7. #367 SP
    Member tudort's Avatar
    Disc Drive pentru PS5 Slim Digital Edition

https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/

8. #368 SP
    Junior Member valuta's Avatar
    Salutare, stie cineva daca mai e disc drive-ul pe undeva in stoc?

9. #369 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Este la Altex și emag. Cu 100 ron mai scump decât acum 2 luni for no reason.

10. #370 SP
    Member tudort's Avatar
    https://www.emag.ro/disc-drive-pentr...medium=android

Foarte dubios că s-a ajuns la 1000 lei vândut și livrat de eMag. O fi vreo eroare ...

11. #371 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    https://www.emag.ro/disc-drive-pentr...medium=android

Foarte dubios că s-a ajuns la 1000 lei vândut și livrat de eMag. O fi vreo eroare ...

Si uita așa ajuns ps5 pro sa coste 1000 de euro.

12. #372 SP
    Junior Member valuta's Avatar
    a fost la emag de dimineata 1000 de lei, dupa 700 de lei pentru cateva minute, cand i-am dat si eu comanda si acum vad ca e la 970.
    E posibil sa aiba un bot care pune pretul automat in functie de ce pret e la concurenta. Perioada in care a fost 700 era 700 si la altex. Acum la altex vad ca e stoc epuizat si de aia si pretul de 970. Doar o mica teorie a conspiratiei

13. #373 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    E scump si la 700 ron.

14. #374 SP
    Member tudort's Avatar
    E puțin mârlănesc daca te gândești așa. Lansezi un produs fara disc dar nu este stoc la discuri. Vezi dacă e cerere și când e cerere mare mărești gradual prețul să faci profit de la fraieri. Eu am avut noroc că l-am luat atunci în preajma lansării in noiembrie dar mi se pare o insultă la adresa gamerilor chestia asta. Nu poți avea cu disc incorporat ceva, trebuie sa plătești extra dar nu poți , că nu e stoc destul , iar când revine în stoc e tot mai scump cu fiecare șansă.

15. #375 SP
    Member Atrium's Avatar
    https://mediagalaxy.ro/controller-wi.../GAMPS5EDGEMB/

https://mediagalaxy.ro/playstation-p...AMPS5PORTALMB/

Au inceput precomenzile la media galaxy pentru variantele midnight black DualSense Edge si PS portal.

16. #376 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Acuma e 1000 ron la emag înseamnă că se vand,nu degeaba au ridicat prețul lumea cumpără.

---------- Post added 25-01-2025 at 10:58 ----------

M.am uitat astazi si s.a vandut si ultimul disc drive de la emag la prețul de 1000 ron adică sunt clienti si pentru așa ceva .In usa pe site la sony e 80 de dolari.

17. #377 SP
    Manager paul's Avatar
    The Last of Us Limited Edition DualSense:
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    The DualSense wireless controller – The Last of Us Limited Edition will be available in limited quantities for $84.99 / €84.99 / £74.99.

Pre-orders start on March 14, 2025 at 10am local time at direct.playstation.com (where available) as well as participating retailers, with launch on April 10, 2025.

The exact launch date and availability for the controller may vary by country/region.
    Attached Images Attached Images the_last_of_us_limited_edition_dualsense_01.jpeg the_last_of_us_limited_edition_dualsense_02.jpeg the_last_of_us_limited_edition_dualsense_03.jpeg the_last_of_us_limited_edition_dualsense_04.jpeg the_last_of_us_limited_edition_dualsense_05.jpeg

18. #378 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Absolut demential, sper sa-l aduca Media Galaxy!

19. #379 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nu arată atât de rău. Dacă va veni chiar la 420 de lei ca celelalte, ar merita. Eu mai vreau încă un controller, cele vechi au cam fost folosite și se simte. Pe de altă parte m-am cam obișnuit cu cele vechi și în jocuri ca GT7 mi-e greu să joc cu cel nou (acolo unde contează cât de mult dai de stick-ul analog).

20. #380 SP
    Member codpin's Avatar
    Chiar va place chestia asta? Mie mi se pare oribil. Misto au fost alea de la AstroBot sau chiar Concord. Asta dpmv e oribil, fiind mare fan TLoU si chiar mi-as fi dorit un controller misto cu tema asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 20 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 LastLast