Categoric nu tine la fel de mult ca un controller de PS4, dar e si mai solicitat.
Eu mai ca nu stau cu el tot cu cablu bagat, sa il incarce in timp ce joc. Poate si asta ii afecteaza negativ durabilitatea dupa ce e scos cablul.
Categoric nu tine la fel de mult ca un controller de PS4, dar e si mai solicitat.
Eu mai ca nu stau cu el tot cu cablu bagat, sa il incarce in timp ce joc. Poate si asta ii afecteaza negativ durabilitatea dupa ce e scos cablul.
Sony Has a Patent for PS5 Covers and Skins | Op AttackOriginally Posted by Op Attack
Ha ha dupa ce si-au luat-o rau de tot la imagine de la uni care i-au invitat sa ii dea in judecata, au scos un patent pe niste plastice ,care din momentu asta o sa ii opreasca pe chinezi sa le fabrice s-au vanda . P.S urmatoarele linkuri sper sa nu fie considerate reclama
https://dbrand.com/shop/special-edition/ps5
https://it.aliexpress.com/wholesale?...Text=ps5+plate
Nu. De fapt, in articol (nu stiu daca in asta, dar in ala initial) zice ca Sony are patent pentru faceplates de anul trecut, de la lansarea consolei, dar ori acum au inceput sa ia actiune bazat pe acel patent, ori acum au aflat oamenii de el si au inceput sa scrie articole bazate pe un articol initial, al cui a fost curios.
Articolul de mai sus oricum e scris cu picioarele. Cel mai probabil a fost scris in 2020, dar republicat acum:
Asta s-a intamplat anul trecut, nu anul asta...Last month, Sony published a teardown video of the Playstation 5 that showed that the large white covers attached to the console could be removed by hand. This gave people hope that customizable faceplates could still be used, though third-party attempts to make use of this were quickly stifled (not helped by the fact that the manufacturers dared Sony to try and sue them).
LE: daca dai click pe hyperlink-ul pus de Paul, te duce direct la patent si se vede foarte clar: Filed: Nov 5, 2020.
Oricum ce fac baietii de la Darkplates, ca nota, nu poate fi dat inapoi de $ony sub nicio forma -- avand in vedere acele "guri de aerisire".
Acum nu stiu ce si cum a fost cu acele procese (nici nu ma intereseaza) dar ce este acum la vanzare este (clar) un design cu totul nou (nu mai sunt plates normale).
Ce este mai amuzant este faptul ca $ony s-a trezit tarziu. Daca tot ar fi tinut mortis la acest patent ar fi trebuit sa faca pro-activ niste lucruri. Daca insista sa se precipite in continuare vor face nimic altceva decat sa se faca de ras.. si sa faca reclama altora precum baietilor sus mentionati.
Nu cred ca ar fi avut mari sorti de izbanda oricum -- la modul general in varii industrii avem "original" si "aftermarket".
In alta ordine de idei sper sa nu-i prinda flama si pe astia precum pe cei de la Nintendo.. de dau in judecata tot ce prind.
Adevarul e ca nu am intrat pe link, am comentat strict la ce a pus Paul ca si quote din articol.
Oricum, mi se pare ca au pierdut trenul cu plates astea. Nu cred ca nu s-ar fi vandut in draci plate-uri de la IP-urile Sony foarte indragite (TLoU, GoW, Horizon etc) si ar fi fost relativ simplu sa le faca.
Numai este zvon, in curand disponibil. Fanatec a luat locul lui ThrustMaster ca volan oficial pentru noul Gran Turismo.
https://www.gtplanet.net/fanatec-gra...-pro-20211124/
---------- Post added 26-11-2021 at 02:41 ----------
Noi optiuni de culoare pentru controller si consola vor fi disponibile din 2022
https://blog.playstation.com/2021/12...onsole-covers/
Ce dragut.. "sold separately".. deci nu console alte culori decat balena alba.
Vrei altceva, sari cu banul, umflam "attach rate".
Cat despre unele culori anuntate.. nu stiu daca vreau sa comentez prea mult..
Dar na, gusturile nu se discuta, probabil o fi piata si pentru acestea.
LE: exact ce trebuia dupa fiasco-ul cu Dbrand.. sau chiar problemele de stoc PS5..
Au venit cu culorile pentru ca pe Amazon sunt diferite firme ce vand capacele de Ps5 in diverse culori pe la 40 de euro. Cum ii stim pe cei de la Sony, s- au sesizat si de ce sa nu fie original product? Tot o chinezarie cu sigla Sony. Recunosc ca voiam sa schimb si eu capacele in negru.
https://www.amazon.de/s?k=ps5+case&ref=nb_sb_noss
Cel mai probabil totul era planificat cu mult inaintea lansarii consolei, inclusiv aceasta lansare tardiva, la 1 an+ de la lansarea consolei.
Mie mi se par fff scumpe si nu ofera nimic pentru partea lucioasa, asa ca dbrand are un mare + aici, dar cel mai probabil, aceste accesorii se vor gasi si in romania in magazine, ceea ce nu poti spune despre celelalte.
Eu eram sarcastic.. cu privire la fiasco. Uneori il am prea fin.
Am comentat un pic mai sus cu privire la procesul cu Dbrand. Too little, too late, dar banul e ban.
Razvan, asa este, ai dreptate. Se vor vinde, iar $ony stie asta, pentru ca se vinde mult in "brick and mortar".
Deja se pregatesc campanii impreuna cu retailerii.
Si daca nu asa, pe online, tot vor fi comenzi atata vreme cat vor fi "originale". Bine spune Cristache mai sus.
Cele aftermarket.. greu a crede a fi procurate la fel de usor.. chiar daca ar fi de o calitate superioara.
Dar cine stie.. poate vom fi surprinsi. Si nu vor fi "chinezarii".. in culori.. neaose.
Neah..
LE: da, acel piano finish pe centrul consolei.. oribil. Cea mai proasta idee de la carcasa OG a lui PS3 incoace.
Corsair MP600 PRO LPX with heatsink:
- 500GB - $99.99
- 1TB - $169.99
- 2TB - $339.99
- 4TB - $784.99
MP600 PRO LPX 1TB PCIe Gen4 x4 NVMe M.2 SSD - PS5* Compatible
Silent upgrade pentru motherboard, sticks si chiar pentru arcul de la triggers
Sunt curios daca vor face asta si pentru cele albe si negre, dar lansate acum.
Bookmarks