Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 404 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 ... LastLast
Results 7,141 to 7,160 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #7141 SP
    Junior Member dc33's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Din moment ce consolele au un pret de referinta stabilit de producator, asta cu nu exista limita de pret e trasa rau de tot de par. Ce faceti acum, le plangeti de mila bisnitarilor ca nu mai pot cere pe console 4000+ lei?
    Eu personal, nu bișnițarilore plâng de mila, doar disperaților care au dat 4 mii pe o consola...întreținând bișnița, Că deh, faci stop cardiac daca nu o ai... Înțelegeți că asta e cererea și oferta, daca ar fi după voi, inclusiv Altex/eMag ar trebui închise că fac bișniță, că ei sigur nu vând consola cu prețul plătit lui Sony pe ea... Fiecare pune cat vrea, iar o consola nu e produs de importanță vitală cum ar fi pâinea că să poată staul să intervină... Dar na, dacă vreți atâta egalitate, mergeți în Corea de Nord, că acolo intervine statul la orice nimic și va face dreptate...

  2. #7142 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Aproape că-mi curge o lacrimă pentru tine și toată tagma bișnițarilor care colcăie pe forumul ăsta. Ce să zic, scalping plăcut în continuare.

    Dar măcar pune-ți și tu un diez/hashtag de genul #mândrucăsuntbișnițar. Măcar știi o treabă.

  3. #7143 SP
    Junior Member dc33's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Aproape că-mi curge o lacrimă pentru tine și toată tagma bișnițarilor care colcăie pe forumul ăsta. Ce să zic, scalping plăcut în continuare.

    Dar măcar pune-ți și tu un diez/hashtag de genul #mândrucăsuntbișnițar. Măcar știi o treabă.
    Daca cumva te referi la mine, nu faci altceva decât să mi întărești convingerea că oamenii în majoritatea lor sunt bătuți în cap și și dau cu părerea doar de dragul conversației...

  4. #7144 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    ^^ Altu' care se deconspiră fără să i-o ceară nimeni.

    Ai rămas cu ele nevândute, sau?

    Nu de alta, dar ești mult prea opărit pentru un om care pretinde că e cinstit.

  5. #7145 SP
    Junior Member dc33's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Altu' care se deconspiră fără să i-o ceară nimeni. Mai sunteți mulți? Sau ai rămas cu ele nevândute?
    Mai, se pare că la mine te referi... Îmi poți spune te rog ce te a făcut să crezi că aș fi un dealer de console? Faptul că mă plictisiți cu scârțâielile de copii cum că ce nedreaptă e viața? Că de ce vând unii la suprapreț sau ce? Crezi că un om care se ocupa cu bișniță de console, ar pierde timp să ți raspunda la porcăriile tale? Repet, încă odată nu faci decât să mi întărești ideea că ești un copil frustrat care în furia lui arunca vorbe aiurea, fara nici cea mai mica dovada...

  6. #7146 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    @KurtKnispel nu oricine nu e de acord cu tine e bișnițar. Îți înțeleg frustrarea generată de scalperi și de magazinele partenere emag de vând la 4000+, consola care are prețul RECOMANDAT de Sony de 2500.

    Cuvântul cheie e "recomandat" și cum au spus și băieții mai sus adaosul comercial nu este reglementat la produse care nu sunt bunuri primare. Consola, e un lux at the end of the day.

    Și într-o piață liberă prețurile sunt dictate de cerere și ofertă. Și atâta timp câți mulți sunt dispuși să plătească suprapreț comportamentul scalperilor nu va fi penalizat - pt ca au clienți dispuși să dea mai mult decât prețul recomandat.

    Oricum aruncând venin aici, nu rezolvi nimic. Dacă îți dorești consola la prețul normal pune-ți distill și intră pe grupurile dedicate de stocuri. Dacă vrei să o iei de la raft, atunci înarmează-te cu răbdare.

    Acum 3, respectiv 2 săptămâni au fost două oportunități în care majoritatea celor interesați au plasat precomenzi. Ofertele au fost active ore, nu minute. Ce-i drept mulți au ratat, că nu erau la laptop, nici pe Telegram, nici pe discort și nici pe fază aici.

    Dar îți recomand în a NU pune etichete gratuite tuturor celor care nu sunt de acord cu tine că ar fi scalperi sau bișnițari. Cred că ei doar cope better with status quo si cunosc legislația mai bine și pârghiile cererii și ofertei. Scalperi nu sunt în Ro, sunt world wide. Soluția ar fi ca nimeni să nu cumpere când ei ar cere și 100 de lei în plus.

    Restul e can-can...

  7. #7147 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu cred ca e okey sa te apuci sa arati cu degetul, ca unul e prost si altul e destept. Pana acum sincer nu am auzit pe nimeni sa planga dupa ce a cumparat de pe la altcineva decat din magazin. Persoanele respective pur si simplu si-au dorit consola si punct. Sunteti naivi daca credeti ca prin injurii si blamari, o sa ii faceti pe acei oameni sa nu mai cumpere. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Ziceti mersi ca Romania nu e America sau alte tari unde nu este stoc deloc.

  8. #7148 SP
    Member mladin86's Avatar
    “Dealerul de consola” vs “Justitiarul de serviciu”

  9. #7149 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    PS5 - achizitie din Romania

    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Gandire de bisnitar autentic. Da-i inainte. Spor la vandut produse cu pret de 10 ori mai mare, "la firma ta".
    Consider ca deja intreci limita bunului simt. Inteleg frustrarea (normala dealtfel) pana la un punct.

    Repet ceea ce am mai spus deja de 3-4 ori pe topicul asta. Iti doreai PS5 atat de mult, faceai precomanda.

    PS: ASA am facut EU si multi altii de aici de pe forum.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #7150 SP
    Junior Member dc33's Avatar
    Sa fi scalper, și să ți iei info despre stoc de pe acest forum mi se pare cea mai rea idee, mai bine te lași de meserie. Personal, cred că nici 10 procente din urmăritorii acestui forum nu o fac din dorința de a face bișniță... Daca ești bișnițar de profesie, cu siguranță folosești boți sau iei info de la surse sigure din interiorul firmelor vânzătoare și afli info stoc cu 2 ore înainte de afișare, nu stai sa urmărești un post in care apar info despre stoc la 2-5 minute după ce stocul a fost afișat în situația în care un stoc se epuizează in 30-120 secunde... Dar na, dați înainte cu părerile... Nu mi place să acuz pe cineva fără dovezi, și as aprecia daca restul s ar abține de la vorbe n vânt... Mi am exprimat doar o părere mai sus, și în continuare mi o susțin: nu e prost cel care cere... Și poate nici cel care dă, depinde de situație (sa faci credit să ți iei consola de pe OLX, la suprapret, da, tre să fi un pic nevleg)... Personal nu as plati nimic în plus... Ca încheiere, încetați cu văicărelile despre scalperi că sunt șanse mari să nu fie pe aici...doar jigniți gratuit alți useri...

  11. #7151 SP
    Member gompo's Avatar
    In alta ordine de idei...
    Maine, 8 Iulie, am auzit dintr-o sursa ca va aparea un bundle nou la Media Galaxy BRASOV!!
    PlayStation 5 cu disc + (extra) Dual Sense Controller + Ratchet & Clank + SpiderMan Miles Morales = 3400 lei
    Stoc limitat, doar 14 bucati!
    Nu am informatii daca va fi si in alte locatii Altex /Media Galaxy si/sau in alte orase.
    Attached Images Attached Images image-8-.jpg

  12. #7152 SP
    Member Remediu's Avatar
    Eu am facut precomanda pe 23.06.2021, am primit notificare pe telegram cand plecam de la munca. In masina am atat putin pana m-am logat ca nu mai stiam contul altex si apoi am platit. A durat ceva pana am cumparat practic. Am mai spus asta.
    Ce vreau sa spun e ca atunci pe 23 a fost super simplu sa prinzi.
    Nu am stat pe laptop, nu am cerificat in disperare stockuri, am fost doar pe un grup de Telegram si atat. Ca m-au enervat altex cu atitudinea lor, asta e partea a doua, dar a fost stoc ca lumea.
    Nu sunt de acord cu baiatul care tot face scalper in mod penibil pe oricine nu are parerea lui, dar cumva il inteleg ca e nervos cand vede cum toti fomistii stau geana sa cumpere o consola ca sa o vanda cu 300 lei mai scump.
    Din pacate, multi sunt rupti in c*r, dar sa stai geana pe siteuri luni de zile poate-poate prinzi o consola sa o dai cu 300 lei mai mult pe olx mi se pare prostie. Nici macar cocalareala.

    Sent from my SM-G996B using Tapatalk

  13. #7153 SP
    Junior Member patalex9612's Avatar
    ca idee, sa fie clar pentru cine nu intelege "lantul" consolelor. Se aplica la majoritatea produselor.

    Producator (SONY) are parteneriat cu distribuitori (regionali sau locali). Sony are parteneriate si cu magazinele (direct sau prin parteneriate ale distribuitorului). Deci consolele se vand in felul urmator:

    1. Sony trimite console catre magazinele partenere (Altex, EMAG, Flanco etc). Pretul este cel de MSRP si magazinele fac profit 0 prin vanzare sau foarte mic si este agreat de SONY. Aici magazinele si distribuitorul este platit direct de catre sony, separat.

    2. Sony trimite catre distribuitor console la un pret preferential (mai mare decat la punctul 1), iar distribuitorul le adauga x% adaos (probabil agreat cu sony) si apoi le trimite catre magazinele partenere si acestea sunt vandute la un pret STABILIT DE DISTRIBUITOR. Magazinul face profit aproape 0, dar distribuitorul face profit. Consolele care se vand cu +500-1000 de lei sunt cele care se incadreaza aici.
    Ca exemplu aici, buticul care primeste tigari de la un distribuitor care are 10 branduri. Buticul face profit aproape 0, dar are flux de clienti. Distribuitorul face profit deoarece cumpara/primeste foarte multa marfa de la producator la un pret preferential in functie de dimensiuni.

    3. Distribuitorul cumpara de la SONY un numar x de console, la un pret mai mare decat la punctul 2, adauga x% adaos comercial si apoi le vinde catre magazine, care la randul lor adauga x% adaos si apoi le vand. Probabil consolele la 4000+ se incadreaza aici, in realitate magazinele le cumpara la suprapret si profitul este relativ mic
    Ca exemplu aici, buticul din colt care cumpara apa la bax de la magazine en gros si apoi le vand cu 50 de bani mai scump la butic. Tu ca persoana fizica nu poti sa cumperi de la magazinul en gros asa ieftin.

  14. #7154 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    Băieți, fiți fericiți că nu trăiți în Brazilia sau Argentina unde prețul oficial(de referință) e de 1000usd(echivalentul). Consolele și in general electronicele de import sunt taxate ca produse de lux....cum era și la noi până acum aproape 20 de ani.
    P.S.: nu sunt bișnițar.

  15. #7155 SP
    Member eidos's Avatar
    https://m.olx.ro/d/oferta/ps5-2-jocu...h_extended_s2v

    Cum sa faci misto de bisnitari, genial Altex, bravo

    Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

  16. #7156 SP
    Junior Member saimarica1's Avatar
    In sfarsit am primit sms,,Comanda d-voastra a plecat spre easybox, se va livra in cursul zilei de astazi''.
    Comanda din data de 14.06 de pe Emag.

  17. #7157 SP
    Junior Member markusthebadger's Avatar
    Salutare la toata lumea,
    Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
    Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
    Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.

    O seara faina sa aveti.

  18. #7158 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by markusthebadger View Post
    Salutare la toata lumea,
    Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
    Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
    Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.

    O seara faina sa aveti.
    Intră pe grupul ăsta de discord: https://discord.gg/x6yPnySt

    Și cel mai important să-ți instalezi Distill pe chrome. Aici ai informații cum:


    Eu cu distill pe emag am prins acum o lună. Să ai cardul salvat în aplicație/cont, adresa de livrare salvată și datele de login ținute minte în chrome să meargă mai repede.

    Rezistă să cumperi la suprapreț de pe olx de la scalperi. E o chestiune de timp, sigur vei prinde dar nu trebuie să încurajezi scalperii acceptând prețul umflat.

  19. #7159 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by markusthebadger View Post
    Salutare la toata lumea,
    Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
    Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
    Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.

    O seara faina sa aveti.

    Bine ai venit pe forum!

    Foarte bine ca ai rezistat. Cum spune si colegul, mai sus, este o chestiune de timp. Bafta la vanatoare!

  20. #7160 SP
    Junior Member markusthebadger's Avatar
    Merci de tips, o sa stau cuminte pana când apare ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 404 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 ... LastLast

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts