Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 356 of 408 FirstFirst ... 256 306 346 354 355 356 357 358 366 406 ... LastLast
Results 7,101 to 7,120 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7101 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Și cu Amazon au fost probleme la lansarea PS5:
    Amazon UK is investigating reports of stolen PS5 orders
    Amazon pledges to replace 'stolen' PS5 consoles — what to do next

Clar, trebuie verificată consola (sau orice comandă făcută online).

Ideal ar fi să verifici consola conectată la un tv. Doar că nu știu cine va accepta s-o desigileze ca să instalezi un joc și să verifici. În cel mai bun caz îți va arăta actele și te va lăsa să verifici conținutul ambalajului. În fine, sper să găsești consola dorită

2. #7102 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    Dar trebuie sa fii imbecil sa cumperi de pe olx si sa nu verifici produsul

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
    Exagerezi grav. Nu toti dam tepe pe OLX. Personal am vândut pana acum multe console si le-am dat prin Fan Curier peste tot in țară (3 ps4, 2 xbox one, 1 switch). Or fi fost imbecili ăia? Ma fiti și voi atenți la cum se exprimă, cum scriu oamenii si imediat mirosiți daca ceva nu e ok.

3. #7103 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Eu nu inteleg cum poti cere cuiva sa desigileze un produs ca sa il testezi... Orice ai vinde. Ala poate se razgandeste si ramai cu un produs desigilat care are valoarea scazuta.

4. #7104 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Nu poți. Băieții care sugerează asta e clar că nu au cumpărat în viața lor de pe OLX. Nimeni nu îți va desigila produsul înainte să plătești, după care poți verifica că nu ai cartofi in cutie și pleci acasă.

5. #7105 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    Eventual poți cere să desigilezi in fata lui cutia cu banii numărați pe masă ,ca sa te asiguri ca e consola inauntru si nu o cărămidă sau mai știu ce. Ăsta mi se pare cel mai bun compromis.

6. #7106 SP
    Junior Member Draqullla's Avatar
    in ultimii ani la fiecare upgrade de gadget-uri am tot folosit OLX. Daca am vandut, am precizat defectele vizibile si invizibile la inspectia sumara din mom vanzarii/cumpararii. Am chemat si acasa, am vandut si in mall-uri la cafenele unde am avut camere video/ wifi pentru sigurata etc.
    De fiecare data - mi-am prezentat produsul corect cu descriere suficienta, am facut poze clare si am dat toate accesoriile.

In una din saptamanile trecute am primit din UK un ps5 - ca la noi la altex cu tombola vietii, ma prindea barba alba - si am vandut ps4 pro. Va spun - am dat vanzatorului cutii, carticele, cutie stand incarcare, cutie controller etc etc., in plus am stat cu ala sa ii arat ce si cum vand. Asa mi se pare normal, ca sa nu-l aud dupa si sa imi bata obrazul.

Aia care vand si te zoresc, vor X mii lei si iti vand in parcare noaptea, v-as sfatui sa nu cumparati. Unul care se bazeaza pe ce vinde, intotdeauna sta drept in fata voastra si nu incearca sa fie evaziv in raspunsuri. Unul care o are de noua are si factura de achizitie. Macar o fotocopie sa va lase...

7. #7107 SP
    Member Cristache07's Avatar
    A luat si baiatul astazi un PS5 de la un tip super de treaba de pe OLX. Proba inclusa + factura, ma declar multumit. E un salt clar fata de ps4, controllerul e superb, il ador.

8. #7108 SP
    Junior Member crisuangelo's Avatar
    Bravo. Sa o folosesti sanatos.

9. #7109 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Offtopic dar nu ma pot abtine: de vreo trei pagini citesc cu atata pofta despre aventurile lui Cristache care vine in Romania si isi ia consola de pe OLX incat mai ca as deschide un thread separat cu "afacerile de pe OLX".

Pai cum ma Cristache, nu mai vorbesti cu patronul de la pcgarage sa iti iei consola, daca tot vrei sa bagi la suprapret? Miki Alexandrescule care esti, trai-ti-ar OLX-ul sanatos...

Nu te deranja sa-mi raspunzi, spor la joaca! Bun venit in Romania!

10. #7110 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    Tot offtopic:
    In UK ,in rețeaua de magazine "Game" , pentru cine intră și întreabă,se iau precomenzi cu pixul pe caiet...nume și nr. de telefon.Limita una bucată. Le-am zis să mă treacă și pe mine...sunt curios cât o să treacă să-mi vină rândul.
    În condițiile actuale...asta e cea mai corectă soluție.

11. #7111 SP
    Member VictusG's Avatar
    Daca e cineva din Mures, am o consola cumparata de la Altex saptamana trecuta pentru cineva care din motive personale nu o mai poate folosi acuma, pretul este cel din magazin de 2499, consola e sigilata

12. #7112 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    O pui pe curier daca iti trimit banii de transport in avans ? Sunt de la Sibiu. Am fost si eu ieri in Altex si am vazut pachetul acela cu 3500 de lei dar mi se pare ciordeala pe fata, sa-si mai vanda si ei ceva jocuri.

13. #7113 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by tzakalaka View Post
    O pui pe curier daca iti trimit banii de transport in avans ? Sunt de la Sibiu. Am fost si eu ieri in Altex si am vazut pachetul acela cu 3500 de lei dar mi se pare ciordeala pe fata, sa-si mai vanda si ei ceva jocuri.
    Salut, deocamdata am niste oferte locale

14. #7114 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e ciordeala pe fata. Pretul este corect si este o modalitate de a se asigura ca nu le cumpara cei care vor sa le revanda apoi.

15. #7115 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    @razvanrazvy, pai cum sa nu fie ciordeala cand imi baga pe gat 2 jocuri pe care poate eu nu le vreau ? De ce sa nu faca un pachet doar cu castile si cu ps-ul in sine, sa nu-ti mai bage inca 5-600 de lei pe jocuri ?

/Corect, dar din cate se pare nu le prea iese. Daca sta la raft de cateva zile si pe aici se plangea toata lumea ca nu a prins stoc, inseamna ca se vinde super mega bine .

16. #7116 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta este parerea ta. Fiecare are dreptul la o parere. Eu doar iti spun care este motivul.
    Daca vrei PS5, momentan e singura modalitate prin care poate fi vandut la raft.

17. #7117 SP
    Member eidos's Avatar
    Tot e mai bine decat sa cumperi de pe olx, macar de diferanta primesti jocuri, singurul lucru care ma deranjeaza sunt castile alea, pentru unii sunt inutile

18. #7118 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Nici mie nu mi-a placut pachetul cu ratchet and clank, nu as fi dat 300 de lei pe jocul asta, eu vroiam Ghost of Tsushima.
    L-am luat pentru ca vroiam consola si pana la urma am cumparat Ghost of Tsushima separat de pe OLX.

In ceea ce priveste pachetul acesta la 3500, intradevar e prea mult 1000 de lei pe niste lucruri care nu le vrei.
    De banii aia poti sa iti iei o gramada de jocuri la reducere. In loc sa vina cu pachetele astea aberante puteau sa dea consola in magazin cu buletinul.

19. #7119 SP
    Member eidos's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Nici mie nu mi-a placut pachetul cu ratchet and clank, nu as fi dat 300 de lei pe jocul asta, eu vroiam Ghost of Tsushima.
    L-am luat pentru ca vroiam consola si pana la urma am cumparat Ghost of Tsushima separat de pe OLX.

In ceea ce priveste pachetul acesta la 3500, intradevar e prea mult 1000 de lei pe niste lucruri care nu le vrei.
    De banii aia poti sa iti iei o gramada de jocuri la reducere. In loc sa vina cu pachetele astea aberante puteau sa dea consola in magazin cu buletinul.
    Si cu ce ajuta ca dai consola cu buletinul? (iti aduci 10 neamuri si tot cumperi cum o fi), singura modalitate de a combate scalpingul sunt stocuri suficiente ... si atunci nu le mai cumpara bisnitarii

20. #7120 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    PE bune acuma? caut asa pe emag ps5 doar asa ca sa ma enervez, si vad cel cu bundle cu Ratched and Clank, eu sunt un prost de rand, poate unul mai cult imi poate explica cum 2 samsari de nivel persoana juridica, vand console cu bundle pe emag? cum au reusit ei sa procure acele consule, sau le-au luat de pe emag/altex si le revand? e legal pentru o persoana juridica sa faca asa practici?

Pana la urma erau poze si din Auchan cu asemenea practici bune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 356 of 408 FirstFirst ... 256 306 346 354 355 356 357 358 366 406 ... LastLast