pai de ce nu mi-o trimit? e platita, astept sa fie pusa la curier de pe 27 ianuarie..
Printable View
pai de ce nu mi-o trimit? e platita, astept sa fie pusa la curier de pe 27 ianuarie..
am sunat, au zis ca nu stiu, ca se informeaza la depozit si ma suna inapoi, inca astept sa ma sune :))
Asa a apărut de vreo doua ori pt 1-2 secunde "disponibil doar la pachet promo" mai mult nu scria. Nu putea fi adaugat in cos nimic
Asa imi afisa.. Nu mai era textul "stoc epuizat".. nu era 'in stoc' ci imi afisa "disponibil doar la pachet promo", si buton de adaugare in cos nu exista. Deasta intrebam cum a reusit sa adauge in cos.
Mersi
eu am comandat din aplicatia mobila, de pe tableta
Mail de la Orange:
Consola PlayStation 5 Digital Edition | Magazin online | OrangeQuote:
Noua consola PlayStation®5 Digital Edition va fi disponibila azi in magazinul online
Ti-am promis ca te vom tine la curent cu ultimele noutati si stim cat de mult iti doresti noua consola PlayStation®5 Digital Edition. Asa ca fii pe faza in magazinul online si comanda cea mai asteptata consola, disponibila exclusiv online.
Grabeste-te, stocurile sunt limitate.
A fost in stoc(pt 2 min) si azi la orange, acum la 16. Era doar varianta digitala, am primit mail. Dar cand am intrat, desi aparea in stoc, nu exista butonul sa o adaugi in cos
La 4 fix, am intrat peste 30 sec si aparea in stoc, dar nu o puteai adauga in cos
A fost activ butonul de adaugare in cos pentru cateva secunde.
Deci ei au dat mail la 16 ca baga la 16?
Au dat mail la ora 16, daca au bagat-o in stoc mai devreme nu stiu sa-ti zic
Eu inca n-am inteles de ce nu se baga fizic in magazine cu limita de 1/om?
Am prins una chiar acum.