PS5 - achizitie din Romania
Quote:
Originally Posted by
StephanoDota
Bineinteles ca nimeni nu ar ezita sa faca din 2500 de lei , 5000 de lei in 5 minute, dar pentru asta exista ruleta :))). Uite, eu o sa incerc pentru urmatorul drop sa caut codul pentru un bot facut de cineva si sa il modific pentru Emag de exemplu. Daca pot sa prind 2 console, una o pastrez si una o sa i-o dau unui user de aici care nu a prins, la pretul de magazin. Ca sa vedeti ca pentru 2500 de lei facuti cu bisnita, nu iei bucuria unui copil si nu te bati in piept ca altii ca ei au dat precomanda si ca restul sunt saraci daca nu vor sa cumpere de pe olx.
Asa sa faci. Dar, pana atunci, mai bazaie putin pe aici, la adresa bisnitarilor ;)
PS: bucuria unui copil ar trebui sa stea in alte lucruri, nu intr-un rahat de consola/telefon/tableta - toate astea le fura copilaria si multe altele. Ce defecti am devenit unii dintre noi, ma uimeste...
Si pana sa sari de cur in sus, iti spun ca eu n-as da pe nimic in lume copilaria mea, copilarie fara tablete, dracii si alte *****uri care iti mananca cei mai frumosi ani din viata. Capisci? Halal parinti ce sunteti, va distrugeti proprii copii si nici macar nu realizati.
Dar sunteti bucurosi ca scapati de ei si nu va mai bazaie la cap in fiecare minut, fiind prea ocupati cu viata onlain si cu ochii in telefon de cand se trezesc si pana adorm!
Sent from my iPhone using Tapatalk