Eu am primit doar la cea digitala si am verificat si la cea cu disk, dar nu am apucat niciuna...
Printable View
Eu stau ca un nebun fiecare zi, si cand apare pe stock? Cand am un meeting call ma dute dR***
Si eu aveam pe stoc epuizat si a functionat. o data la 10 secunde. am mai pus una pe pretul scalper-ilor la 45 de secunde.
Au piuit amandoua una dupa alta. cea cu stocul epuizat, care tot dadea eroare din cauza stocului de console cu pret umflat, a zis pretul bun. ce-a pe pretul de scalper s-a schimbat in numarul de puncte disponibile.
Pentru ce-i care-si instaleaza distill abia acuma e mai greu sa prinda pagina cu stoc epuizat de pe care sa-si creeze monitorizarea...
LE: las in continuare monitorizarea pana n-o am in mana :P
Eu am primit pe 3 februarie comanda de pe 1 februarie
Am facut asta si la vechiul stoc, nu am rezolvat nimic. Au trimis consolele celor care au comandat din noile stocuri cred...
Daca ai fi prins-o in 1 Feb, cand a mai fost in stoc, probabil ti-ar fi fost livrata in maxim 2-3 zile.
Dar ai spus in 29 ian ca ai prins-o "alaltaieri", deci pe 27 ian, cand fie a fost o eroare fie a fost o faza cu "disponibil in pachetul promo", care ti-a permis sa o comanzi daca o aveai deja in cos.
Daca iti vor onora sau nu comanda chiar nu stiu, suna-i si intreaba-i. ;)
Am prins si eu consola cu disk, o vanez de mult timp. Multumesc celor de aici care au recomandat Distill, si-a facut foarte bine treaba. Am monitorizat campurile "vezi ofertele" si "x oferte de la x.xxx lei". Toate cele bune tuturor!
Salut. Trebuie sa ai neaparart cardul pus pe cont sau il poti pune si dupa ce finalizezi comanda? ( in caz ca prinzi ps5). Intreb ca la xbox series s am platit ramburs. Multumesc :)
***, eram la munca, trebuie sa stai ca nebunu' cu ochii beliti, ca sa prinzi una...acceasi poveste..., poate data viitoare:))
Salut, eu l-am avut salvat in cont. Daca era cu plata la finalizarea comenzii, nu cred ca o prindeam.
Cand fratilor a fost in stoc cand mie nu mi-a afisat nimic cu distill asta (cea cu disc)... :| pana la urma cred ca imi achizitionez una la 4000 lei si sa se duca drq.