Cei de la Emag, Altex anunta undeva cand vor fi stocuri? gen facebook sau ceva ? Vad ca retailerii mari din afara au astfel de anunturi...
Printable View
Cei de la Emag, Altex anunta undeva cand vor fi stocuri? gen facebook sau ceva ? Vad ca retailerii mari din afara au astfel de anunturi...
Am primit și eu comanda de la Altex cu PS5 bundle
Scuze nu am inteles bine,ai primit consola ps5 acasa������. Super...distractie in joc...in sfarsit nu?? ������
De la Altex eu am status "Produse in depozitul curierului"
București, printre ultimele comenzi.
A venit si precomanda mea de la Altex! Up si cu o mica donatie catre Vlad si consolegames pentru ajutor :) Multumesc frumos!
https://imgur.com/a/z1zegs5
Suna la ei stai pe capul lor cargus pana la 16.00 parca fac livrarile nu?
Mai este cineva ca si mine, indecis in a cumpara un PS5 acum?
Pana acum nu m-am agitat deloc sa cumpar pt ca nu imi place sa fiu beta tester. La toate generatiile de PS am luad doar incepand cu varianta Slim sau Pro, niciodata modelul original.
Am vrut sa astept pana la sarbatorile de iarna (cel putin), pe atunci trebuie sa apara o revizie noua cu alt bundle, poate chiar PS5 Black. Daca preturile si stocurile la placi grafice nu ar fi mai chiar mai oribile decat la PS5, nici nu mi-as batea capul cu o consola acum... dar am upgrade-ul blocat the 7 luni...
Sunt curios daca cea cu bundle Ratchet & Clank are un serial number nou si daca e cumva o revizie noua... de obicei in trecut cu celelalte asa era.
Poate cineva din cei ce a-ti luat PS5 cu acest bundle, cand o primiti, sa verifice serial number-ul (e pe cutie si pe spatele consolei) si de asemenea ce versiune de sistem este pre-instalata deja pe consola?
Mi se pare atat de "tare" cand vad o gramada de oameni cu "o mica donatie pentru Vlad pentru ajutor" - ceea ce e perfect normal daca te-a ajutat cu ce a facut el, dar nu vad pe nimeni care sa zica - bah, eu si inca 1000 de oameni am prins PS5 pentru ca s-a postat pe consolegames, ia sa fac o donatie aici pentru ajutor...
Pana si link spre ce a facut Vlad, tot de aici ati aflat majoritatea :-?
Eu am multumit in postarile trecute acestui grup si aduc din nou multumuri acestui grup pentru ajutor...cu stima...
Ai mare dreptate, ma ocup sa remediez "scaparea" :)
la mine scrie Altex Curier. E posibil să vină cu mașina Altex?
Da, in Bucuresti, Altex foloseste proprii curieri pentru anumite livrari.
Am sunat la toate numerele de la emag, si dragutii de ei au boti pusi pe toate. Nu am reusit sa intru in contact cu nici-un om. Comanda este inca cu statut: Comanda Plasata, si atat. Ciudat este ca nu aparea "precomanda" atunci cand am luat-o. Aparea normal sa cumperi. Presupun ca o sa avem de asteptat mult si bine pentru comenzile de pe emag... :D
La mine comanda la Orange inca rezista, nu a fost anulata. :)) Am si sunat la ei si mi-au zis ca momentan totul e ok cu comanda, pare sa fi fost stoc cand am plasat altfel ar fi fost anulata automat. Sa vedem daca o si primesc.
Emag-ul mi-a mancat ficatii ! Daca nu sunam la ei de 3 ori si sa dau intr-un final de cineva mai …”rasarit” cred ca si acum , tot “ in drum spre showroom” era! Asteptam eu mult si bine . Comanda mea era in showroom dar…n-avea cine s-o introduca in sistem . Ma trezeam peste 2-3zile de asteptare ,cu comanda anulata pe motiv de neridicare ! Deci se poate !
Important este ca primesti consola!!
Asa am patit si eu, insistente mari, daca nu insistam nu era ridicata nici acum
---------- Post added 17-06-2021 at 15:51 ----------
https://laptopaid.ro/consola-playsta...sps51tb-873525
nu stiu cine sunt astia, dar aparent au stoc, specula ce e drept, dar macar e 2800 ron
Mai ieftin decat pe olx