Foarte tare, bravo, bundle la un pret bun.
Printable View
Foarte tare, bravo, bundle la un pret bun.
Heads Up! Am dat drumul la o noua runda de precomenzi la consola PlayStation 5 Racthet & Clank Rift Apart:
https://altex.ro/consola-playstation...d/CNSPS51TBRC/
Chiar ca RIP scalpers [emoji1787]
Sunt curios ce e in sufletul amarastenilor care au ramas cu consolele si nu le mai cumpara nimeni.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Scalperii nu au suflet (de gamer) . :rip:
Scalperii au sufletul maro.
Pe astea le vom vedea la raft , cred ! Cine a avut de luat, a luat !
Digitale pe site-uri cand? Bine ca mi-a fost data una cu Disk in loc de Digitala de la tombola(altfel eram sters de pe lista) pentru ca "nu prea mai vine stoc" dar acum stau expuse prin magazine.
Am fost azi la Altex in Parklake si erau 5 bucati de PS5 fara disc in spatele casieritei
Deci se gasesc console la greu.
Au si xbox series x?
Daca este cineva care a cumparat bundle-ul acela de PS5 Digital cu 12 luni PS+ si voucher, ne poate spune cum exact sunt incluse codurile in pachet? Adica, sunt coduri in format fizic si sunt puse in cutie, sau sunt in format digital si le primesti pe email?
Cine este din Cluj, in Media Galaxy din Vivo, mai au pe stoc 6 bucăți de PS5 Digital + PS Plus un an si un card PSN de 100 de lei la 2300 de lei.
@snk2, codurile sunt in format fizic si se dau separat.
In Timisoara sunt ceva stocuri?
Ia vezi in poza
Nu am nicio legătură, doar am găsit si eu postarea pe Facebook si am făcut screenshot.
Merg acum la Altex Greenfield in Timisoara. Revin cu confirmare daca exista in magazin.
Pt. cine e interesat: vers digitala + 100 lei PS Store + 12 luni PS Plus la 2300 de lionsi
Nu. Au zis baietii ca au avut vreo 50-60 de bucati, toate bundle, si le-a mai ramas doar digital.
Unul din ei a sunat managerul sa intrebe cand mai vine stoc, insa nu are idee.
Poate user-ul @ATX-MG poate contribui cu niste noutati.
Stoc din nou la Orange (Playstation 5 Digital Edition + PS Plus 3 luni) 2195.04 lei:
https://www.orange.ro/magazin-online...White-pd-53228
LE: nu stiu ce tot fac astia de la Orange, daca n-as sti mai bine, ai spune ca pun cate 1-2 unitati pentru marketing mai mult.. se dau, apoi reiau ciclul niste ore mai tarziu.
Imi apare ca epuizat. Astept varianta disk.
Am fost azi din nou in Altex, in Tim, inca aveau varianta digitala.
Văd că se aruncă lumea la greu si la cele digitale, păcat! Încurajează trecerea la digital only si probabil atunci eu ma voi lăsa si de jucat!
Eu sunt genul de om care foarte putine titluri le rejoacă si nu văd de ce as păstra un joc daca aduna doar praf pe raft, majoritatea le iau second hand si le vând o data ce le-am terminat.
Nu-mi pot permite ca la sfârșitul unei generații de console sa ma uit in spate si sa mă calculez ca am băgat in jocuri cat într-o masina second hand si chiar dacă mi-aș permite nu vad rostul de a păstra ceva ce nu folosesc, daca vreau sa joc din nou un titlu il pot cumpăra oricand probabil la bani mărunți la ceva timp bun după lansare! Văd totuși că unii români totusi stau bine si nu se stresează, e bine!
Au fost/sunt console PS5 pe stoc cu disc si fara bundle? Intreb de curiozitate că din păcate lansarea generației ăsteia a fost cam dezamăgitoare pentru mine, nici un joc de mare interes care sa nu fie si pe PS4 crossgen Așa ca achiziția mai poate aștepta!