Nu s-au lăsat bajetii de sportul asta......Attachment 298313Attachment 298314
Astazi imi sosește si mie consola [emoji4]
Printable View
Nu s-au lăsat bajetii de sportul asta......Attachment 298313Attachment 298314
Astazi imi sosește si mie consola [emoji4]
Nu știu dacă ați văzut Look Up pe Netflix, dar sunt convins că în cazul apocalipsei tot vor exista oameni care vor vinde consola la supra-preț. Atât pot unii oameni. Mă bucur sincer că a apărut acest bundle care e aproape ok, mult mai bun decât cele la peste 3500 cu jocuri.
Astazi era cineva pe facebook care vindea PS5 cu blueray la 2600.
Bundle ok? Primesi Horizon FW sub forma de cod digital pentru 500 de lei!! Ce gluma buna.
Jocul e 240 de lei nou pe disc https://www.cel.ro/jocuri/horizon-fo...pNCQ1MTUsMw-l/
Pe OLX il gasesti si la 170 de lei.
Jocul costă 370 de lei (prețul real la vânzătorii oficiali, nu cel mai mic preț la un retailer în care poți sau nu avea încredere), restul e profitul Altex sau Sony. Practic adaosul este de 500-379=131 de lei, față de adaousurile mari de la celelalte bundle-uri.
nu va mai invartiti cu calcule de genul. Pretul oficial al bundle-ului e 550 euro, Altex il vinde la 600. Da, un pic de jecmaneala dar tolerabila avand in vedere derapajele recente.
De exemplu acum Flanco are Bundle in stil de ciordeala la 3400 cu GT7, Morales si 100ron.
cat despre voucher in loc de joc fizic...din pacate e viitorul....viitorul trist dpmdv
Cei care ati prins bundle-ul cu HFW la 3000 lei sa stiti ca ati prins la pret bun.
Din greseala , am vazut ce preturi sunt pe Altex la varianta cu disc plus ceva pe langa. In total sunt 5 pachete, dintre care la un pachet iti poti alege un joc (din cele 4 la alegere)
https://altex.ro/consola-playstation...cpd/CNSPS51TB/
in momentul de fata varianta optima e la Emag
3700 cu Forbidden West, 1 an de plus, card 250ron, Fifa 22
E drept ca la Emag vin desigilate, dar mai nou asa vin si de la Altex( cica Bundle-ul FW e de fapt o consola clasica, cu sleev-ul schimbat si hartia cu codul de FW varata in cutie manual)
700 de lei în plus față de bundle-ul cu Forbidden West pentru 1 an de PS Plus, 250 lei credit și Fifa 22 nu prea cred că merită. Nu cred că există zi în care să nu mă bucur că am prins oferta cu bundle oficial la 2800. Sunt eu fan, dar ce se întâmplă acum cu vânzarea a depășit și cele mai negre previziuni ale mele.
E și mai rău că a deschis ușa pentru niște oferte din care noi doar pierdem, fie că ni se bagă jocuri pe care unii nu le vor, fie pentru că profitul magazinelor e prea mare. Practic s-a produs deja precedentul și în viitor vom mai avea parte de așa ceva.
3450 consola + un joc 3700, cat de jos poate sa coboare si Altex.
Ma indoiesc. Cand se pot face bani multi si usor (prin adaosuri) este competitie mare pe piata si scad preturile. Sa nu te gandesti ca Sony nu are mult de pierdut din toata sandramaua asta. Multi s-au reorientat catre XBOX numai prin simplul fapt ca sunt mai usor de gasit la preturi bune. Atata timp cat nu exista niste negocieri ilegale intre SONY si Microsoft (necompetitive) eu nu cred ca dupa ce se rezolva problema chipurilor (daca se mai rezolva :evil: ) va mai exista chestia asta cu bundleuri la suprapret.
Pierd precis, cu preturile astea umflate si stocuri lipsa. Daca nu aveam XSX si PS5 nu steam pe ganduri si luam XSX.
Xbox Series X/S Outselling PS5 In Japan As Sony Hammered By Supply Issues
https://www.ign.com/articles/xbox-se...g-ps5-in-japan
Series X s-a găsit din prima la prețuri mari, de-asta s-a și mai găsit prin magazine sau s-a dat mai greu. A fost pe la început pe la 2950 cu Forza Horizon 5, apoi s-a găsit la prețuri de peste 3000 de lei fără jocuri (după ce am văzut acele prețuri am încetat să mai urmăresc evoluția prețurilor). Prețul real al consolelor nu este de 2500, ar trebui să fie mai jos de atât (poate mă înșel). Sony nu are decât de câștigat cu fiecare consolă vândută, câștigă bine și din vânzarea de jocuri (de fapt mai bine decât din vânzarea de console).
Sper că Sony și Microsoft n-au negociat deloc între ei, mi se pare că problema cipurilor (sper că așa se scrie în română) e puțin artificial întreținută. Consolele nu se vând atât de mult ca alte produse care conțin cipuri (gen TV, mașini și altele smart). Când un producător ca AMD care știe că cipul din PS5 și Series X se vinde atât de bine face tot posibilul să producă pe măsura cererii. Pe de altă parte plăcile AMD nu s-au găsit atât de des ca plăcile Nvidia din generația 30xx (asta e percepția mea pe baza pieții noastre, poate e greșită). Poate e un semn că AMD n-a putut și nu poate face față la cererea mare de cipuri AMD.
Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB + joc Horizon Forbidden West 2.999,90 lei
https://altex.ro/consola-playstation...CNSPS51TBBHFW/
Un pret decent pentru ce pare a fi al 2-lea bundle oficial $ony (dupa Ratchet and Clank dar care a venit cu un pret mai bun).
La asa vremuri.. pentru doritori.. spun ca este un pachet de luat in seama.
Dar chiar asa repede dispar sunt 2 ani nu de la aparitie,inteleg criza componentelor dar chiar asa si credeti-ma pentru Romania e un adaos nesimtit. Parca am fi in prin tarile din America de sud bine aia au preturi Mai nesimtite. Aici in zona Elvetia/Germania 550 CHF si 560 EUR si dispar imediat si chiar pe piata second cer mult Pana la urma daca nu prind ceva cu garantie am SA iau ceva second. Spor la munca si game on
Salut, cam cand credeti ca vor mai aparea console sau bundle-uri la preturi decente? Odata cu TLOU part 1?
Eu cred în noiembrie cand o sa iasă Ragnarock.De ce ai lua TLOU cand a devenit un GTA V, pe trei generații.
Sunt sigur că va apare bundle cu The Last of Us Part 1 și cu God of War Ragnarok.
PS: Vorbeam ieri cu un prieten care a avut PS3, PS4 și acum are PS5. Sunt tare curios dacă pe PC The Last Of Us Part 1 va avea prețul ca pe PS. Singura modalitate de a mă face să rejoc primul joc din serie era The Last of Us Part 1. Am văzut pe PS4 cum arăta și cum se simțea jocul și nu m-a atras. Sunt foarte convins că unele exclusive vor intra la PS Plus Extra la un moment dat (poate nu la 1 an de la lansare, dar vor intra). Ar fi ca o palmă "extra" peste cei care cumpără jocul din prima zi. Voi fi mult mai selectiv și mai zgârcit cu achizițiile mele pe PS.