Originally Posted by
StevenTheCooles
Hey salut.
Am vazut postarile de la pagina 54 (mama dar cat s-a scris azi! :))) )
Oricum nu stiu daca s-a postat astazi sau nu dar nu am de gand sa ma uit peste atatea pagini.
In cazul la ce s-a intamplat cu cei care cred ca nu vor avea PS5 (Mai multe detalii la pagina 54), ei bine...
Altex a inceput comenzile de PS5.
Mie personal NU IMI VINE SA CRED CA CHIAR SE INTAMPLA ASTA! :>
Dar... dar...
acum vine intrebarea ,,dar daca o sa faca ca la precomenzi''. Pai de asta am pus poza aceasta. Produsul e exclusiv online, poate fi comandat, pariu ca zeci de mii de oameni au dat comanda iar produsul inca e in stoc.
Sincer sa fiu, o sa iau PS5 in Decembrie LINISTIT deoarece un prieten de-al meu si-a luat Xbox Series S de la Altex si chiar i-a veni (iar Series S este si el exclusiv online.) Acuma eu am incredere in Altex.
REPET, NU O SA MA UIT LA TOATE CELE CEL PUTIN 11 PAGINI PE CARE S-A SCRIS ASTAZI, PUTETI IGNORA MESAJUL MEU BINE MERSI!
Cam atat am avut si eu de spus. Ma indoiesc ca o sa mai vorbesc pana cand o sa iau consola si o sa dau si eu un review aici. Dar nimeni nu stie.
Pana atunci, mersi Altex pentru ca ai facut PS5 posibil sa fie comandat in Romania. Si felicitari celor care au dat comanda! Mai aveti 6 zile de asteptat!=D>=D>=D>