Felicitari celor ce vor primi astazi sau maine consola de la Altex. Sa va bucurati de ea fara probleme.
La eMAG nici acum nu s-a schimbat statusul.
Felicitari celor ce vor primi astazi sau maine consola de la Altex. Sa va bucurati de ea fara probleme.
La eMAG nici acum nu s-a schimbat statusul.
Consola PlayStation 5 Digital Edition cu ab PS Plus 90 zile
de la Sony
Adaugă la wishlist
Produsul nu mai revine în stoc
Imi pare rau pentru cei care va chinuiti de cateva luni sa prindeti PS5.
La mine a fost foarte usor, nu am avut un motiv justificat pentru care sa o cumpar pana sa apara Ratchet & Clank.
Probabil ca nici acum nu o comandam, daca nu intervenea FOMO. Daca se gasea peste tot in magazine, cred ca as mai fi asteptat.
Am instalat Telegram si dupa 3-4 zile o aveam comandata.
Priviti partea buna, cu cat asteptati mai mult, cu atat se maturizeaza software-ul din ea, si apar jocuri. Pana atunci, PS4 PRO inca face fata cu brio.
Am intrat aseara pe linkul de la orange dar imi aparea "produsul nu este momentan in stoc", unii chiar aveti norocStie cineva daca mai sunt ceva sperante pentru ceva stocuri zilele urmatoare ? Am contacatat pe cineva de pe OLX, poate pana la urma voi cumpara de acolo...
---------- Post added 17-06-2021 at 10:40 ----------
Am reverificat si acuma la status apare " nu mai revine in stoc" gata, orange renunta sa vanda PS5 ?
In cazul comenzii mele la Orange serviciul clienti mi-a confirmat ca este aprobata si asteapta sa fie ridicata de curier, chiar daca la status comanda apare inca "in curs de procesare".
LA mine a sosit consola acasa.... Intr-un final dupa 7 luni de zile o am fizic....Multa bafta tuturor...Acum ma bag la "treaba"![]()
Eu inca nu am primit link-ul de plata de la altex, desi am confirmat Marti ca doresc consola![]()
Deja apar pe olx,probabil se gândesc ca o dau mai mult cu 300-400 fac ceva în plus și asa o sa vina,dar o sa rămână fără o perioada în continuare sunt probleme cu stocurile.Aceste bundle-uri au fost pregătite inainte de sony încă nu au ieșit din criza de stocuri.Pentru cei care au luat și o păstrează spor la joc și sa va bucurați de console..
Sunt din Cluj. Daca aveti (dintr-o greseala) varianta cu disk, va scap eu de ea la pretul normal.
Mai asteapta putin probabil au un anumita ordine,momentan nu am primit acel awb cand exact ajunge.
Bookmarks