Digital vei gasi in magazine ca bundle cu 12 luni PSN + card 100 lei PS Store.
Eu vad ca ai 2 optiuni:
1. mergi din magazi in magazin pana gasesti.
2. te apuci si suni la toate magazinele si vezi unde au.
https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ift-apart.html
PS5 cu disc cu Rachet and Clank la Flanco la 2800 lei!
Pentru cei interesati, in acest video puteti vedea cele 3 variante de ventilator cu care poate sa vina echipata PS5: Delta, Nidec sau NMB.
Vin complet aleatoriu (se poate sa fie si in functie de regiune), insa este diferenta de sunet intre ele (si posibil si de racire).
PS5 digital la orange acum - https://www.orange.ro/magazin-online...White-pd-53228
Pentru cei din Timișoara, am înțeles că mai sunt 6 bucăți în Shopping City, la Media Galaxy, pe site nu vad sa apară dar sunt in magazin, tot așa varianta cu disc și joc la 2800.
Si in Bucuresti situatia e asemanatoare. Ieri am cumparat aceeasi varianta (2800 cu R&C) din Altex Sun Plaza. Puteti sa rugati un consultant sa va indice unde se poate gasi stoc fizic in magazinele lor.
Azi am cautat Playstation 5 versiunea cu disc toata Constanta, cei de la Altex mai aveau putin si imi rideau in fata .
PS5 digital edition +cod 3 luni PS Plus in Orange Smart Shop Brasov
Sent from my IN2020 using Tapatalk
Eu cel puțin văd că și pe Olx băieții s-au liniștit, ușor ușor stocurile incep sa își revină. Nu mai cumpără nimeni PS5 cu 4000 lei.
Salut, cei care ati cumparat de la Orange, in cat timp a ajuns consola? Sunt de incredere sau ma trezesc cu banii blocati si consola nicaieri?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut,
Bucuresti Mega Mall - Media Galaxy aveau destul de multe ieri
3400 lei PS5 versiunea disc Ratchet + la alegere Nioh 2/Returnal + Controller
PS. Nioh 2/Returnal nu mai aveau pe stoc in magazin, asa ca platesti pachetul dar mai astepti pentru joc![]()
Pentru cei din Cluj, este digital la Orange shop langa catedrala.
Nu cred ca se mai pune problema de bisnitareala si cumparat de pe olx. Ma gandesc ca oricine are 2 neuroni activi, intra pe google si cauta cel putin pe compari sau pricy sa vada cum e piata - asta dupa ce a cautat deja pe emag, mg, flanco etc (magazinele mari). A fost zile bune la rand pe flanco bundle cu controller jocuri etc, deci se gasea. Nu din abundenta, dar era pentru cine avea ochi sa vada.
Gusterii obositi de pe olx, mai un pic ajung sa le dea la pretul la care le-au luat, doar sa se scape de ele. Garantia lor ruleaza si scade, oferta este si va fi - ma astept la pachete atractive in lunile ce urmeaza avand in vedere ca o sa fie niste releases decente.
Still, mi se pare aiurea practica asta de a iti baga pe gat niste produse de care nu ai trebuinta, doar ca e cerere si oferta e cam saraca pentru moment. Mai ales ca a fost o perioada in care au primit dispozitive intr-un numar relativ mare. Cum scriam cu cateva mesaje in urma, nu pot bisnitarii cumpara cat arunca sony pe piata, ca sa fie vorba de un monopol bisnitaresc.
Nu le mai pot da nici macar la pretul de achizitie. Garantia curge din momentul in care curierul i-a pus consola in brate
L-am gasit la Altex, pe raft. 2800 de lei, cu Rift Apart. Ma gandesc sa-mi iau si eu, desi jocurile nu ma conving inca, si parca as mai astepta o perioada.
Ce mi se pare incredibil, insa, este cum de inca se gasesc la vanzare pe OLX, la preturi de peste 3000 de lei, cand a inceput deja sa apara fizic, prin magazine.
Bookmarks