Da...
Am intrebat direct daca merge sa fac comanda la ps5 sau sa ma inscriu pe vreo lista de asteptare. Nu am intrebat daca merge si la alt showroom ca ma grabeam. Dar daca cineva de aici are in apropiere merita incercat. Multumesc pt pont @darthhNik.
Sper sa mearga repede macar aici ca am incercat prin toate mijloacele sa prind unul si degeaba![]()
Tks. Se duce acum un prieten in showroom Titan sa vada daca are noroc sau nu.
Sper doar sa onoreze lista la urmatorul stoc si sa nu le mai arunce acolo pe site.
LE: deci tu ai fost in AFI Ploiesti, unde e showroom eMag, nu? Ca in AFI Cotroceni din Buc nu stiu sa fie showroom eMag...
El mergand aici in Bucureti, Titan, e posibil sa nu fie la fel, dar i-am zis sa vorbeasca si cu lumea de pe "raion"![]()
Nici eu nu am găsit în București, am intrat aleatoriu în showroom, văzând ca e nou, și, la fel, mi a făcut el comanda pe contul meu. Btw, eu am primit consola în 2 zile
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Poate se putea si in bucuresti dar nu stiau aia
Mi se pare ciudat sa se poata doar intr-un singur magazin
A facut prietenu asta in Showroom Titan si l-a pus pe o lista si apoi in sistem cu comanda la furnizor.
Sa vedem acum daca se si materializeaza
Oricum, multumesc frumos @dinamovistu2008![]()
Multumesc frumos de tip, baieti, am mers o ora pana in Showroom Titan ca sa intreb pe toti cei de la Emag de treaba cu lista de asteptare si toti sa imi spuna ca nu pot ajuta cu nimic...Apreciez timpul pierdut, multumesc!
By paul in forum Microsoft Xbox Series
By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
By vasilescui in forum Travel & Fashion
By MonkY in forum Console Club
By rodarkone in forum Console Club
Bookmarks