Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 408 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 ... LastLast
Results 6,281 to 6,300 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6281 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Am o intrebare pt cei care au cumparat consola de la emag, fie ca saptamana asta fie in urma cu ceva vreme.

Pe certifcatul de garantie in format pdf care se descarca din contul emag este trecut un Serial Number. Ce reprezinta aces serial, numarul inscris pe consola in sine? Pt ca numerele de pe cutia consolei sunt diferite. Intreb pentru ca as dori sa verific daca acel certificat de garantie este pt o anumita consola fara a desface cutia.
    Acel nr serial este unul generic, identic pe toate certificatele, care poate are legatura cu tipul, revizia sau cu sistemul de operare al intregului lot de console cu disc. Ca fapt divers, este 711719396406, iar ultimele 7 cifre apar si pe factura, langa denumirea produsului, cu SO in fata.

Seria unica a fiecarei console care apare pe fundul cutiei (codul de jos), din pacate, NU apare pe factura Emag sau pe garantia Emag/Depanero, deoarece platforma EMAG emite automat aceste acte dupa ce se confirma plata si probabil le-ar fi greu sa scaneze individual fiecare consola si sa o imperecheze cu fiecare factura sau garantie.

Daca ati cumparat sau intentionati sa cumparati de la un "reseller" pe care nu il cunosteti o consola de la Emag, e bine sa fiti atenti la cateva aspecte:

Toate consolele vandute de Emag vin cu o eticheta autoadeziva cu antetul Emag care este lipita fie direct pe cutia consolei, fie pe punga sau pe cutia de carton suplimentara in care este impachetata cutia consolei. Aceasta eticheta contine AWB, datele Emag, datele cumparatorului si mai contine si nr de comanda, nr de referinta si nr de factura.
    Acestea trebuie sa coincida cu nr de referinta si nr de factura de pe factura pdf. De asemenea, pe certificatul de garantie pdf apare si nr. facturii, care trebuie sa coincida cu cel de pe factura.
    Daca eticheta autoadeziva cu AWB-ul nu e lipita direct pe cutia consolei ci este lipita pe o punga de plastic exterioara sau pe o cutie suplimentara de carton, ideal ar fi ca acestea sa fie desigilate in fata cumparatorului, pentru a preveni o eventuala inlocuire cu o consola din alta sursa, de exemplu una adusa de afara.
    Nr de comanda apare in contul online, se poate verifica acolo, ideal ar fi ca vanzatorul sa poata accesa contul emag la momentul tranzactiei, si sa descarce factura si garantia de fata cu cumparatorul, in felul asta dovedind si ca este primul proprietar si nu al doilea sau al treilea reseller/combinator.
    Daca consola cumparata nu are si acea eticheta autoadeziva cu AWB de la Emag, e bine sa fiti foarte precauti, chiar daca vanzatorul prezinta o
    factura si o garantie Emag printate sau pe email/whatsapp. Exista riscul ca consola sa fie adusa de afara sau chiar furata iar factura si garantia oferite sa fie obtinute fraudulos (de la alti vanzatori naivi care sunt dispusi sa le ofere "pentru verificare" unor combinatori fara scrupule care se dau drept potentiali cumparatori), caz in care nu o sa aveti garantie in caz de nevoie.
    Evident, daca cumparati de la cineva o consola NOUA, cutia acesteia trebuie sa fie sigilata, cu sigiliile intacte. Evitati situatiile cu "desigilata pentru verificare continut" sau "desigilata pentru proba" sau "desigilata pentru poze"!

2. #6282 SP
    Junior Member valalex0507's Avatar
    A cumparat cineva de pe okazii cu garantie de livrare? Credeti ca e destul de safe?

3. #6283 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Cont nou, nume de cocalar, eu as spune pas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #6284 SP
    Member miculas10's Avatar
    97 buc disponibil ,Fără Garanție user nou...eu zic nici vorba.

5. #6285 SP
    Member smits's Avatar
    fake.

nu te baga.

6. #6286 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Am o intrebare referitor la PS5 disponibil pe Emag. Vad ca in momentul de fata apar oferta de furnizori care sunt afiliati pe Marketplace. Cand cei de la Emag o sa-l aiba in stoc ramane acelasi anunt ( aceeasi pagina) ? Intreb deoarece pe Amazon stau lucrurile diferit. Voi cum l-ati luat de pe Emag, la ce pret? 2499 lei tva/inclus ?

7. #6287 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cand are emag-ul un produs in stoc pagina se actualizează automat cu prețul lor. Mereu produsele vândute de ei vor fi afișate cu prioritate inclusiv în favorite.

Eu unu ca sa iau de la emag la prețul normal de 2500 prima data am folosit Distill in Chrome ca sa ma anunțe cand se actualizează prețul si am avut mult noroc ca am prins (eram la baie ). Iar a doua oară am primit notificare pe Telegram de la un bot de pe un canal făcut special pt asta de un băiat și la fel am fost rapid si am avut noroc.

8. #6288 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Just to even the odds pt cei care n-au avut acces la informația cu distill și botul de telegram. Aici găsiți un tutorial youtube pt instalarea distill:

Grupul de telegram pt alerte aici:

PS5 STOCK UPDATES
    Update-uri legate de stocul de PS5 in Romania

Folositi referal link-ul acesta pentru a ajuta la mentinerea bot-ului: https://bit.ly/2NSFKU2

https://t.me/ps5stockbotRO

Acum sper să apuce mai mulți să-și ia măcar una. Nu alții două și alții nimic. Let's all play by the same rules.

---------- Post added 24-05-2021 at 10:37 ----------

Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Da, cunosc familii in care si tatal si fiul au cate o consola, asta este uz personal.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ok. Sunt eu defect înseamnă sau old fashioned.

Totul ok! O să-mi iau și eu vreo 2-3 deși n-am copii, tot pentru uz personal. Le rulez secvențial și reduc gradul de uzură.

---------- Post added 24-05-2021 at 10:39 ----------

Mulțumesc pentru cenzură. Măcar lăsați postul cu tutorial de instalare distill și botul de telegram.

9. #6289 SP
    Junior Member edygilet's Avatar
    Salut,m-au sunat de la Altex,am facut plata joi si au spus ca consola se livreaza dupa data de 28 mai.Am avut numarul 5056 la tombola.

10. #6290 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Ce s-a intamplat pe emag de au disparut toti samsarii?

11. #6291 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca au disparut. A fost stoc si acum e stoc epuizat si asa se intampla mereu. Mai dureaza putin pana revin restu.

12. #6292 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu cred ca au disparut. A fost stoc si acum e stoc epuizat si asa se intampla mereu. Mai dureaza putin pana revin restu.
    Exact

13. #6293 SP
    au revenit samsarii* alarma falsa

14. #6294 SP
    Junior Member czaharia's Avatar
    A prins careva?

15. #6295 SP
    Eu am primit notificarea de la Distill (sunetul de alerta + email) dupa ce a trecut - am dat click instant si era stoc epuizat - deci ori a tinut fff putin, ori a dat Distill fail...

16. #6296 SP
    Member snk2's Avatar
    Notificarea de la distill a venit din cauza ca au disparut ofertele de la parteneri si pretul s-a schimbat, nu cred ca a fost stoc.

17. #6297 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Eu nu cred ca ar fi fost stoc asa de dimineata

18. #6298 SP
    Mereu dispar ofertele celorlalti cand baga ei produsul. La fel se intampla si la Xbox, apoi mai raman cateva minute doar ofertele lor si apoi dau drumu si la restu inapoi.

19. #6299 SP
    Member gompo's Avatar
    Nu a fost stoc in dimineata asta, doar au facut putina "curatenie" prin ofertele partenerilor.

20. #6300 SP
    Quote Originally Posted by gompo View Post
    Nu a fost stoc in dimineata asta, doar au facut putina "curatenie" prin ofertele partenerilor.
    pai acuma sunt inapoi la fel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 408 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 ... LastLast