Va rog sa discutati in privat despre grupuri de facebook sau alte platforme. Multumesc.
Va rog sa discutati in privat despre grupuri de facebook sau alte platforme. Multumesc.
Salutare. Daca vand PS5 cuiva si sterg contul meu ps plus, poate noul proprietar sa beneficieze de colectia de jocuri gratuita ? Eu am beneficiat dar el daca baga contul lui si are ps plus poate?
Multumesc si sper ca nu am deranjat cu intrebarea mea.nu am stiut unde sa postez.
Pai el pe contul lui va trebui sa aibe abonament PS+. Daca are, are acces la PS+ collection.
Pai nu are importanta prima folosinta sau a 17a. PS+ collection este gratuit pentru toti membrii PS+ care detin un PS5.
Daca el sau oricine altcineva isi cumpara un PS5 nou sau SH si vrea PS+ collection, trebuie sa se aboneze la PS+ si apoi sa le dea redeem.
Mulțumesc frumos, m-ati lămurit. O sa sterg toate datele mele si ii dau un factory reset inainte sa dau consola. Sănătate și o zi frumoasă!
Salut, la eMag vad ca nu mai scrie lipsa stoc la ps5, scrie "Consola PlayStation 5 nu se mai afla in oferta eMAG"
Inseamna ca nu mai aduc curand? stie cineva
Sunt de la parteneri dar acum 2 zile scria la stocul emag lipsa stoc nu ca acum, ca nu se mai afla in oferta.
Nu mai face parte din oferta eMag fiind indisponibil pe stoc, nu inseamna nimic altceva. Inca este disponibil si butonul de Favorite, deci inca vor avea loc stocuri. Este foarte improbabil ca eMag sa scoata efectiv consola din oferta.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Salutari! Aveti idee daca Altexul suna de mai multe ori, pentru precomanda de PS5, in cazul in care nu pot sa raspund initial? Va multumesc mult!
Nu este pe stoc nicaieri dar mi-a raspuns pe mail mediagalaxy si emag ca nu au date ca ar ajunge curand iar cel mai probabil din vara o sa apara pe stoc. Vara cel mai devreme.
Bookmarks