Cei care ati prins azi sau ieri, sa ziceti daca va anuleaza comanda sau primiti consola.
La mine încă apare așa că în imagine să vad mâine ce se întâmplă
Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk
Tu ai ales cu plata pe loc si ridicare din showroom?
Nu era mai simplu daca livrau direct acasa?
men da cat de jegosi pot sa fie unii? pe bune man? eu ma chinui din ianuarie sa prind o consola, PERSONALA, ieri nici nu am apucat sa trimit comanda, dar astia folosesc boti ca sa faca bisnita, men da pe bune? parca vad ca astia se mai si plang cat de rahat e tara si cat de bine e dincolo, pai cu oameni ca voi ce asteptari sa ai de la restul din tara
Pe olx se va face bisnita cu consolele astea chiar si pentru 200-300 lei. Si cred ca sunt cam aceiasi “vanzatori” care reusesc sa le prinda cu distil sau alti boti. Eu nu-i invinovatesc pe ei pentru ca trebuie sa manance si gura lor o paine, sa o scoata pe iubi la terasa cu bmw’u care e putin mai scump decat consola. Problema mare si nesimtirea vine din partea Sony Romania si Emag. Nu au facut absolut nimic sa opreasca bisnita. Solutii sunt si au mai fost discutate.
Pe OLX se face bisnita si cu PS4/PS4 pro.
Eu am dat PRO-ul meu cu 1000 RON imediat cum mi-a sosit PS5-ul, si vad PS4 slim acum la 1000 RON
Sent from my iPhone using Tapatalk
Măcar dacă se mai apropiau preturile de realitate puțin, dar tot la 4000 sunt pentru varianta disk, pe olx
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Au fost si mai ieftine la un moment dat, dar depinde foarte mult daca esti dispus sa dai mai mult decat acel MSRP. Multa lume refuza si ii inteleg, dar in acelasi timp plang pe forum ca nu au consola....Daca chiar iti doresti consola, faci un sacrificiu si aia e. Momentan o sa luati consola doar cu boti si prin cunostinte, asta daca nu sunteti pe lista de asteptare altex.
Nu a facut nimeni pe nicaieri sa opreasca bisnita. Oricum este un alt nivel de gaming acum, sunt mult mai multe persoane pasionate + ca mai e si pandemia. Imi aduc aminte de lansarea PS2, se facea bisnita si atunci, era 2700 lei atunci consola ( 27 milioane in banii de atunci), insa peste cateva luni era peste tot,chiar si la Carrefour. Anul asta asa o sa fie din pacate cu scalperi si bulan.
Sony sau MS dacă chiar își doreau, puneau la punct câteva zeci de centre (oficiale sau partenere) în fiecare țară racordată la apă caldă. Totul special gândit pentru vânzarea retail de console. Aveau o oarecare independență dacă se bazau pe rețeaua proprie. Începând cu producția și terminând cu distribuția, vânzarea etc.
Dacă măcar 40-50% din totalul consolelor s-ar vinde în felul ăsta, poate că reușești să bagi în foame o parte dintre bișnițari, și poate că mai multe console ar ajunge acolo unde trebuie, adică în casele gamerilor.
La mine sta comanda in ‘drum spre showroom’ de 2 zile. Am un feeling ca nu mai ajunge. La call center au fost foarte evazivi privind termenul de livrare.
---------- Post added 21-05-2021 at 20:37 ----------
Foarte ciudata situatia, consola mea era in showroom, dar pe site nu era actualizat, aparea in tranzit. Dupa insistente si apeluri, aflu ca produsul era in showroom.
Cei care ați prins console la tombola altex la recentul restock, ce termen de livrare aveți? Eu am primit 2-3 zile lucrătoare înainte să plătesc link ul de plată, iar următoarea zi, primesc mail că livrarea se va face imediat după data de 28
Am o intrebare pt cei care au cumparat consola de la emag, fie ca saptamana asta fie in urma cu ceva vreme.
Pe certifcatul de garantie in format pdf care se descarca din contul emag este trecut un Serial Number. Ce reprezinta aces serial, numarul inscris pe consola in sine? Pt ca numerele de pe cutia consolei sunt diferite. Intreb pentru ca as dori sa verific daca acel certificat de garantie este pt o anumita consola fara a desface cutia.
Am prins eu consola la tombola Altex, am primit acelasi mail si le-am dat si eu un mail la randul meu sa ii intreb care e treaba.
Citez: "A existat o problema in receptia consolelor in depozit si s-a reconfigurat livrarea consolelor incepand cu data de 28.05.2021 . Va asiguram ca veti primi consola.". Asa ca probabil si cei care au comandat de la Emag o sa mai stea o saptamana pe bara. Banuiesc ca depozitul e comun si ambii livreaza de la acealasi depozit. Parca nu era chiar asa cu suparare daca nu era fix tocmai de vineri inceperea livrarilor. Pentru asta trebuie sa mai asteptam sa treaca si week-end-ul pana putem sa punem mana pe console...
Imi cer scuze si sper sa ma iertati, dar delay-ul asta de o saptamana e doar din vina mea. Mereu cand fac o comanda se intampla cate ceva "special" la mine
Bookmarks